Balíček ročního předplatného časopisu F.O.O. D. a praktické kuchařky dle výběru

| Autor: PR | Rubrika: ABC Zahrady a Bydlení

Vaříte rádi? Potřebujete krásný dárek? Předplatné časopisu F.O.O.D. a k němu ještě překrásná kuchařka do domácí knihovny je přesně ten typ dárku, který vždy na 100 % zapůsobí. Každý má rád časopisy, rád se inspiruje a obohacuje zajímavými tématy a aktualitami. A když si vyberete časopis F.O.O.D. , úspěch u obdarovaného máte zaručený.



S obrovskou slevou a knihou získáte F.O.O. D nyní na slevovém portále Slevomat.cz. Akce trvá jen pár dní! www.slevomat.cz

V časopise F.O.O.D. se dozvíte základní informace i zajímavosti ze světa vysoké gastronomie, na druhé straně nahlédnete profesionálům pod pokličku u nich doma.

S časopisem F.O.O.D. si vyjedete na výlet do minulosti, tedy kulinární historie, ale najdete tu i poslední novinky a trendy, které hýbou světem současného vaření. Proslulá jídla národních kuchyní představíme stylem krok za krokem.

V každém čísle F.O.O.D. na vás čeká luxusní kulinární výlet, doplněný originálními recepty. Obzory milovníkům jídla a pití rozšiřuje i znalecký Vinný sklípek. Tady najdete vyčerpávající sortiment informací o vínech jak světových, tak domácích včetně přesných informací o jejich producentech či dovozcích.

Vzhledem k univerzálnímu tématu, jakým jídlo je, i ke stále rostoucí oblibě světových kuchyní u nás, jsou recepty a informace o „kosmopolitní“ kuchyni nedílnou součástí časopisu. Zároveň si ale F.O.O.D. klade za cíl vracet se k tradiční české kuchyni, objevovat zapomenuté osobnosti národní gastronomie a přinášet krásné domácí, tradiční a „veřejným stravováním“ neponičené recepty, na které můžeme být opravdu hrdí. Návrat ke kořenům a k regionální kuchyni je také celosvětovým kulinárním trendem – i v této oblasti by byl F.O.O.D. rád vaším lahůdkovým průvodcem.

100 nejkrásnějších receptů časopisu FOOD



Nakladatelství Mladá fronta připravilo k vydání reprezentativní kuchařskou publikaci s názvem 100 nejkrásnějších receptů časopisu F.O.O.D. Kniha je členěna do několika přehledných oddílů (Chuťovky a delikatesy, Polévky a krémy, Hlavní jídla, Nejen maso, Ovoce a dezerty) a každý recept doprovázejí informace, tipy a know-how. Mimořádně pohledné recepty jsou zároveň snadné na přípravu a tato kniha se jistě stane jedním z nejkrásnějších dárků nejen pro ty, kdo rádi vaří, ale i pro ty, kdo pokládají gastronomii za součást životního stylu.

Markéta Hrubešová: Tak vařím já



Úspěšná česká herečka, nyní známá z televizních obrazovek i jako zdatná kuchařka, představuje své recepty. Z dědictví po babičce a z dalších zdrojů převzala tradiční postupy, avšak snaží se českou i středomořskou kuchyni servírovat v lehké a stravitelné podobě. Pro moderní a zaměstnanou ženu, která potřebuje nasytit hladové krky během krátké doby, rovněž autorka vybrala ta jídla, jejichž příprava je časově nenáročná. Názorná publikace s více než 300 fotografiemi.

www.slevomat.cz


Další články z rubriky

Co je kapková závlaha? Ušetří vám peníze

Co je kapková závlaha? Ušetří vám peníze

Včera | Zalévat pitnou vodou na zahradě je luxus. Ale jak ušetřit a přitom poskytnout rostlinám dostatek…

3 skvělé polévky: Mrkvový krém, ukrajinský boršč, pórková se slaninou

3 skvělé polévky: Mrkvový krém, ukrajinský boršč, pórková se slaninou

22. 2. | Hledáte ideální jídlo na pozdní večery na zahřátí a plné zeleniny? Polévky jsou v zimě jasnou…

5 tipů, jak zbavit domácnost přebytečných věcí

5 tipů, jak zbavit domácnost přebytečných věcí

22. 2. | Zakopáváte doma o lyže, boby nebo sáně, knihovna přetéká a skříně praskají ve švech? Pokud nemáte…

Hyacinty, šafrány, narcisy: Přivítejte jaro květinami!

Hyacinty, šafrány, narcisy: Přivítejte jaro květinami!

21. 2. | Pokud jsme začali s rychlením hyacintů, šafránů, narcisů nebo raných tulipánů včas, už v březnu…