Balíček ročního předplatného časopisu F.O.O. D. a praktické kuchařky dle výběru

| Autor: PR | Rubrika: ABC Zahrady a Bydlení

Vaříte rádi? Potřebujete krásný dárek? Předplatné časopisu F.O.O.D. a k němu ještě překrásná kuchařka do domácí knihovny je přesně ten typ dárku, který vždy na 100 % zapůsobí. Každý má rád časopisy, rád se inspiruje a obohacuje zajímavými tématy a aktualitami. A když si vyberete časopis F.O.O.D. , úspěch u obdarovaného máte zaručený.



S obrovskou slevou a knihou získáte F.O.O. D nyní na slevovém portále Slevomat.cz. Akce trvá jen pár dní! www.slevomat.cz

V časopise F.O.O.D. se dozvíte základní informace i zajímavosti ze světa vysoké gastronomie, na druhé straně nahlédnete profesionálům pod pokličku u nich doma.

S časopisem F.O.O.D. si vyjedete na výlet do minulosti, tedy kulinární historie, ale najdete tu i poslední novinky a trendy, které hýbou světem současného vaření. Proslulá jídla národních kuchyní představíme stylem krok za krokem.

V každém čísle F.O.O.D. na vás čeká luxusní kulinární výlet, doplněný originálními recepty. Obzory milovníkům jídla a pití rozšiřuje i znalecký Vinný sklípek. Tady najdete vyčerpávající sortiment informací o vínech jak světových, tak domácích včetně přesných informací o jejich producentech či dovozcích.

Vzhledem k univerzálnímu tématu, jakým jídlo je, i ke stále rostoucí oblibě světových kuchyní u nás, jsou recepty a informace o „kosmopolitní“ kuchyni nedílnou součástí časopisu. Zároveň si ale F.O.O.D. klade za cíl vracet se k tradiční české kuchyni, objevovat zapomenuté osobnosti národní gastronomie a přinášet krásné domácí, tradiční a „veřejným stravováním“ neponičené recepty, na které můžeme být opravdu hrdí. Návrat ke kořenům a k regionální kuchyni je také celosvětovým kulinárním trendem – i v této oblasti by byl F.O.O.D. rád vaším lahůdkovým průvodcem.

100 nejkrásnějších receptů časopisu FOOD



Nakladatelství Mladá fronta připravilo k vydání reprezentativní kuchařskou publikaci s názvem 100 nejkrásnějších receptů časopisu F.O.O.D. Kniha je členěna do několika přehledných oddílů (Chuťovky a delikatesy, Polévky a krémy, Hlavní jídla, Nejen maso, Ovoce a dezerty) a každý recept doprovázejí informace, tipy a know-how. Mimořádně pohledné recepty jsou zároveň snadné na přípravu a tato kniha se jistě stane jedním z nejkrásnějších dárků nejen pro ty, kdo rádi vaří, ale i pro ty, kdo pokládají gastronomii za součást životního stylu.

Markéta Hrubešová: Tak vařím já



Úspěšná česká herečka, nyní známá z televizních obrazovek i jako zdatná kuchařka, představuje své recepty. Z dědictví po babičce a z dalších zdrojů převzala tradiční postupy, avšak snaží se českou i středomořskou kuchyni servírovat v lehké a stravitelné podobě. Pro moderní a zaměstnanou ženu, která potřebuje nasytit hladové krky během krátké doby, rovněž autorka vybrala ta jídla, jejichž příprava je časově nenáročná. Názorná publikace s více než 300 fotografiemi.

www.slevomat.cz


Další články z rubriky

Jak vybrat sušičku na sušení hub, ovoce i zeleniny

Jak vybrat sušičku na sušení hub, ovoce i zeleniny

Dnes | Přemýšlíte, jak nejlépe zpracovat nasbírané houby, úrodu ovoce a zeleniny tak, abyste si na nich…

Kosatce jsou nejstarší okrasné rostliny. Jak je pěstovat?

Kosatce jsou nejstarší okrasné rostliny. Jak je pěstovat?

Včera | Jemně žíhané kosatce, zvlněné, s kresbou nebo kadeřavé, s květy od sněhobílé až po tmavě fialové…

Asparágus je nenáročná rostlina, ale přesto upadl v zapomnění

Asparágus je nenáročná rostlina, ale přesto upadl v zapomnění

16. 9. | Kolik znáte druhů asparágusů. Vsadíme se, že tak dva – jeden se dává do kytic jako doplňková zeleň…

Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: hřib satan, hořčák, kříšť a hřib medotrpký

Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: hřib satan, hořčák, kříšť a hřib medotrpký

16. 9. | Na remízku v lese se na vás smějí hřiby jak z čítanky, ani je nestačíte sbírat, verdikt zkušeného…