Budoucnost je tu: Robot, který vás nahradí v kuchyni

| Autor: Marta Pušová | Rubrika: ABC Zahrady a Bydlení

Také vám vaření a práce v kuchyni přijdou často otravné? Nezoufejte, pojem „ženská u plotny“ má zřejmě odzvoněno. Veškeré kuchyňské práce už totiž zvládne robot!

Budoucnost je tu: Robot, který vás nahradí v kuchyni

Robot má v sobě uložené recepty, které neustále přibývají, takže si můžete vybírat z velkého množství jídel všeho druhu. Systém můžete ovládat buď na panelu zabudovaném přímo v robotické kuchyni, nebo i na tabletu.

A co víc – robotická kuchyně chce šířit osvětu ve zdravém stravování a tak se zaměřuje především na zdravé recepty. „Doma chci mít dobře a zdravě uvařeno, proto jsem vynalezl robotickou kuchyni. Mým cílem je udělat život lidí lepší, zdravější a spokojenější,“ říká inovátor robotické kuchyně doktor Mark Oleynik.

A to nejlepší na závěr: Robot, který za vás uvaří chutný oběd či večeři zatímco vy se můžete věnovat návštěvě či rodině, je natolik vymakaný, že po sobě na závěr i uklidí. Vy si tak můžete vychutnat sklenku vína s přáteli nebo zmrzlinový pohár s dětmi. Líbil by se vám takový pomocník ve vaší domácnosti?

Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

Kosatce jsou nejstarší okrasné rostliny. Jak je pěstovat?

Kosatce jsou nejstarší okrasné rostliny. Jak je pěstovat?

Dnes | Jemně žíhané kosatce, zvlněné, s kresbou nebo kadeřavé, s květy od sněhobílé až po tmavě fialové…

Asparágus je nenáročná rostlina, ale přesto upadl v zapomnění

Asparágus je nenáročná rostlina, ale přesto upadl v zapomnění

16. 9. | Kolik znáte druhů asparágusů. Vsadíme se, že tak dva – jeden se dává do kytic jako doplňková zeleň…

Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: hřib satan, hořčák, kříšť a hřib medotrpký

Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: hřib satan, hořčák, kříšť a hřib medotrpký

16. 9. | Na remízku v lese se na vás smějí hřiby jak z čítanky, ani je nestačíte sbírat, verdikt zkušeného…

Lehké večeře s vůní podzimu

Lehké večeře s vůní podzimu

15. 9. | S podzimem přichází i chladnější počasí, a tak je na čase zase začít vařit něco vydatnějšího - což…