19
Fotogalerie

Celine Dion prodává svůj luxusní dům

Zpěvačka Celine Dion se rozhodla prodat svůj luxusní dům v kanadském Quebecu. Pojďme se podívat, na co se může budoucí majitel těšit.

Velkolepé sídlo postavené v zámeckém stylu se rozkládá v Montrealu na vlastním ostrově, který je spojen s pevninou soukromým mostem. Celine Dion (44) společně se svým manželem René Angelilem (70) si jej cení na 30 milionů kanadských dolarů.

Přestože dům měli manželé velmi rádi, rozhodli se jej nakonec prodat. Hlavním důvodem je skutečnost, že Celine s Reném využívají v poslední době dům jen minimálně, jelikož v současnosti pobývají na Floridě, kam chodí do školy jejich syn René Charles. Další důvodem je údajně i velikost domu, která již nevyhovuje jejich potřebám, a který by rádi vyměnili za dům menší.

Čtyřpatrový zámek postavený v roce 2001 novému majiteli přinese především absolutní soukromí dané polohou objektu. Uvnitř domu se nachází mramorem vyložené foyer, šest ložnic, devět koupelen, tři obývací pokoje a dvě pracovny. V nižších patrech najdeme herní místnost pro děti, posilovnu či vinný sklípek s degustační místností.

V domě dále najdeme prostornou kuchyň, která by hravě strčila do kapsy i kuchyně v těch lepších kanadských restauracích, jídelnu pro 18 hostů, vlastní lázně, prostorné šatny, kino nebo balkony s krásným výhledem na okolní vodu i lesy.

V ceně domu je započítán i starožitný nábytek, příbory, porcelán či perské koberce.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud