Hobbyzahrada.cz vám radí: Vodní gril

| Autor: HOBBYZAHRADA.CZ | Rubrika: ABC Zahrady a Bydlení

Naprosto revoluční novinka v oblasti zahradního grilování. Díky vodní lázni, která je pod grilovaným pokrmem, nedochází ke spalování koření ani oleje.

Tím se zabrání vzniku zdraví škodlivých látek, které by se jinak mohly dostávat do pokrmu.


Díky ideální konstrukci je grilovaný pokrm tepelně upravován ve směsi vodní páry, tepla a dýmu.


Plášť grilu je vyroben z naprosto nezávadného potravinářského nerezového plechu, rošt je pocínován, vše s atestem pro styk s potravinami.


Ke grilování je nejvhodnější suché dřevo z ovocných, případně z jiných listnatých stromů.


Doba grilování ryb, steaků, či klobás je cca 10 - 40 min. Dovnitř lze pohodlně umístit i 3 celá kuřata (doba grilování cca 90 min.)


Kdo jednou vyzkoušel maso z vodního grilu, nevymění jej za nic jiného.

Hmotnost celého výrobku je 17 kg.
Průměr roštu je 39 cm.
Pracovní výška grilu (rošt) je 76 cm, c
elková výška vč. víka je 90 cm.

Více informací a prodej na
www.a-z-obchod.cz

Další články z rubriky

Nejkrásnější štědrovečerní tabule. Inspirujte se v galerii

Nejkrásnější štědrovečerní tabule. Inspirujte se v galerii

Dnes | Nemůžete se už dočkat, až se o Štědrém dnu posadíte k večeři? Udělejte ten okamžik skutečně…

Vánoční aranžování snadno a levně: využijte zahradních dřevin

Vánoční aranžování snadno a levně: využijte zahradních dřevin

Včera | Vánoční aranžmá se dá vytvořit téměř výhradně ze zdrojů z vlastní zahrady a blízkého okolí. Kromě…

Nejoriginálnější vánoční stromečky. Který se líbí vám?

Nejoriginálnější vánoční stromečky. Který se líbí vám?

13. 12. | Nudí vás už tradičně ozdobené smrčky, jedličky a borovice, ale umělý stromek byste si doma nikdy…

Zahradníkův rok: Co je třeba udělat na zahradě v prosinci

Zahradníkův rok: Co je třeba udělat na zahradě v prosinci

12. 12. | V prosinci asi každý člověk, zahrádkáře nevyjímaje, žije přípravou na vánoční svátky. Dobrý…