" }
Jar DermaProtect. Navržen ruku v ruce s našimi odborníky na péči o pokožku.

Jar DermaProtect. Navržen ruku v ruce s našimi odborníky na péči o pokožku.

Mytí nádobí je jednou z domácích činností, která naše ruce zatěžuje v zimě i v létě stejným způsobem. Na mytí nádobí si však můžeme zvolit správný prostředek, který naši pokožku bude hýčkat v každém ročním období.

"Ruce o nás mohou prozradit mnoho, jsou důležitou součástí vzhledu každé ženy. Studené zimní počasí však může zanechat stopy i na nejjemnějších rukách. Chladné počasí, nízké teploty a rozdíly mezi pokojovou a venkovní teplotou pokožku vysušují, a ta se pak stává drsnou na dotek. Vlivům počasí nikdo neunikne a odklízení sněhu, solení nebo čištění čelního skla automobilu naše ruce namáhá. Musíme proto věnovat zvýšenou pozornost prevenci. Každé ženě prospěje pár rukavic a důkladná péče o ruce. Svým rukám věnuje velkou pozornost i herečka, gurmánka a nadšená kuchařka Markéta Hrubešová.

http://www.jar.cz/" target="_blank">Jar DermaProtect je velmi jemný k mé pokožce a mytí nádobí mé ruce nezatěžuje tak jako dříve. To oceňuji zejména během studených zimních měsíců. Nízké teploty jsou pro mě i mou pokožku utrpením. A navíc je moje dcerka poměrně aktivní dítě. Když venku sněží nebo je sychravo, nejraději bych si užívala pohodlí domova, sledovala oblíbený film nebo zkoušela nový recept. Pak se ale ráda nechám přemluvit a vyrazíme sáňkovat na nejbližší kopec nebo stavíme sněhuláky. Ani ve chvílích, jako je tato, nikdy nezapomínám na ošetření rukou intenzivním ochranným krémem. Ten používám, i když ruce schovávám v rukavicích. Používám jej důsledně a pravidelně, především před spaním. Prostředky na nádobí v kombinaci se zimním počasím znamenaly pro citlivou pokožku mých rukou velkou zátěž, často bývala suchá a drsná. Tyto doby jsou už naštěstí pryč. Vzhledem k tomu, že používám http://www.jar.cz/" target="_blank"> Jar DermaProtect zažívají mé ruce léto po celý rok“, dodává s úsměvem Markéta Hrubešová.

Mytí nádobí je jednou z domácích činností, která naše ruce zatěžuje v zimě i v létě stejným způsobem. Na mytí nádobí si však můžeme zvolit správný prostředek, který naši pokožku bude hýčkat v každém ročním období. A co více, nyní můžeme o ruce pečovat i prostřednictvím prostředků na mytí nádobí s nádhernými vůněmi. Díky http://www.jar.cz/" target="_blank"> Jaru DermaProtect bude naše nádobí zářivě čisté."

Doporučujeme

Články odjinud