6
Fotogalerie

Kdo tady teď přebývá?

Puberťák, romantická princezna, nebo obdivovatel mašinky Tomáše? Tím vším může právě vaše dítě být. Umožněte mu to. Každé dítě touží mít svůj vysněný pokojíček.

Dětský pokoj je v bytě jedinečným prostorem, který si bezesporu zaslouží vaši plnou pozornost. Měl by být nejen bezpečný a funkční, ale zároveň i kreativním prostorem, ve kterém se vašemu potomkovi bude snadno snít a rozvíjet fantazie.

Nabídka dětských pokojíčků tzv. na klíč je v dnešní době poměrně veliká, vy byste ovšem před nákupem měla znát dokonale především své dítě. Opravdu zařizujete pokoj pro něj, nebo si do nové výbavy promítáte své nesplněné touhy, ve kterých vaše dítě bude chřadnout? Vytvořte ve svém bytě oázu pro hry i odpočinek, kterou si oblíbí nejen vaše dítě, ale i jeho kamarádi.

  • První období rebelie si žádá své. Nejen vaše pevné nervy, ale i „husté doupě“. Nechte dítě vybrat barvy i doplňky.

  • Unisexové barvičky se hodí pro kluky i holky. Pokud tedy máte páreček, volte je. Důležitý je i kvalitní pracovní koutek.

  • Postel, která poroste s dítětem, je ideálním řešením. Vždy ale vsaďte na kvalitní matraci. Lepší jsou pevnější a tvrdší.

  • Romantický pokojík pro holčičky musí být plný pastelových barviček a „velkých maličkostí“. Hospodyňky je ocení.

  • Zapojte fantazii a dopřejte svému dítěti pokoj snů. Bydlení ho bude bavit. A šťastné dítě rovná se spokojený rodič:-)

  • Nezapomínejte na úložné prostory. Dítě se v nich musí orientovat. V oblíbenosti vedou systémy otevřených polic.

Foto: IKEA, (c) ISIFA. COM A PROFIMEDIA. CZ

Doporučujeme

Články odjinud