MASTERPIECE – NOVÁ ÉRA NÁDOBÍ ZEPTER

| Autor: PR | Rubrika: ABC Zahrady a Bydlení

Společnost Zepter International je opět o krok před konkurencí. Vyvinula totiž technologicky vyspělé řešení, které vám přináší zcela bezpečný nepřilnavý povrch zaručující skvělé výsledky v tepelné přípravě jídla.

VÍCE ZDRAVÍ A MÉNĚ TUKU S NOVÝM VYLEPŠENÝM POVRCHEM



Doživotní záruka je pro Zepter samozřejmostí. S touto unikátní technologií dosáhnete těch nejlepších výsledků, které lze při tepelné přípravě jídla získat.

Jak to funguje?
Technologie unikátního povrchu Zepter je revoluční postup, který zvyšuje koncentraci chromu (Cr) na povrchu dna pánve. Nerezová ocel AISI 304 je vyrobena z oceli s vysokým procentuálním podílem chromu (Cr) a niklu (Ni). Přesné hodnoty jsou 18 % chromu a 10 % niklu. Díky nové technologii je struktura povrchu (asi o tloušťce 0,5 až 1 mikrometr) upravena pomocí elektrolýzy na mikroskopické úrovni – podíl chromu se zvýší téměř na dvojnásobek – to má za následek, že je povrch nádobí Zepter Masterpiece dvakrát tvrdší než běžné povrchy, a tím je zvýšena jeho odolnost proti poškrábání. Nádobí tak bude stále stejně krásné jako v den, kdy jste ho použili poprvé.

Pánev s unikátním povrchem Zepter je vaše nejlepší volba pro ještě chutnější a pohodlnější grilování, smažení a pečení!



Povrch vytvořený pomocí této technologie je na dotek hladký a „mastný“, což mu propůjčuje výjimečné vlastnosti. Účinně chrání před ulpíváním potravin na nádobí, což zlepšuje výsledky při vaření, umožňuje snadné čištění a snižuje riziko poškození.

Smažení je díky novému tvaru a designu účinnější, a proto vám tyto pánve umožňují grilovat a smažit za použití minimálního množství tuků a olejů. Maso můžete na pánvích Zepter připravovat zcela bez tuku, a přesto bude krásně opečené s křupavou kůrkou. Větší objem pánví vám umožňuje připravovat více jídla najednou, a to vždy v nejlepší kvalitě od Zepter.



Exkluzivním doplňkem poklic systému Zepter Home Art je „termokontrol“, který zajišťuje neustálý přehled o teplotě uvnitř nádoby. Žluté pole znamená, že je nádoba chladná nebo se teprve začíná zahřívat, zelené pole symbolizuje ideální teplotu pro vaření (asi 95 ºC, důležité i z hlediska úspory energie) a konečně pole červené znamená, že se nádoba přehřívá a je potřeba snížit intenzitu ohřevu nebo jej zcela vypnout.

Integrovaný systém Zepter se skládá z nádobí na vaření, misek, servírovacích mís, cedníků, struhadel a košíků, které lze vzájemně optimálně kombinovat. Nádobí Zepter je ekonomické, racionální, inteligentní – zkrátka dokonalé!

Šetřte své zdraví a vyzkoušejte tuto novou, revoluční technologii – vařte zdravě a chutně v nerezovém nádobí Zepter! Více informací na www.zepter.cz nebo na tel: 311 331 888.

Reprezentační prodejna Zepter: Spálená 55, 110 00 Praha 1 (naproti OD Tesco My)

Hrajte o exkluzivní nádobí Zepter, automobil SEAT Altea XL a další Zepter ceny za 1 milion!

Více na www.zepterhra.cz.





Další články z rubriky

Kosatce jsou nejstarší okrasné rostliny. Jak je pěstovat?

Kosatce jsou nejstarší okrasné rostliny. Jak je pěstovat?

Včera | Jemně žíhané kosatce, zvlněné, s kresbou nebo kadeřavé, s květy od sněhobílé až po tmavě fialové…

Asparágus je nenáročná rostlina, ale přesto upadl v zapomnění

Asparágus je nenáročná rostlina, ale přesto upadl v zapomnění

16. 9. | Kolik znáte druhů asparágusů. Vsadíme se, že tak dva – jeden se dává do kytic jako doplňková zeleň…

Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: hřib satan, hořčák, kříšť a hřib medotrpký

Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: hřib satan, hořčák, kříšť a hřib medotrpký

16. 9. | Na remízku v lese se na vás smějí hřiby jak z čítanky, ani je nestačíte sbírat, verdikt zkušeného…

Lehké večeře s vůní podzimu

Lehké večeře s vůní podzimu

15. 9. | S podzimem přichází i chladnější počasí, a tak je na čase zase začít vařit něco vydatnějšího - což…