5
Fotogalerie

Mezinárodní veletrh interiéru, designu, nábytku, osvětlení, dekorací a dárků.

15. ročník mezinárodního veletrhu TENDENCE se představí v areálu Výstaviště v pražských Holešovicích již na podzim!

Veletrh TENDENCE se uskuteční ve dnech 9.-12. září 2010 na Výstavišti v pražských Holešovicích. Tento v pořadí již 15. ročník představí novinky z oblasti nábytku a bytových doplňků a nabídne návštěvníkům zajímavé expozice a bohatý doprovodný program. Nově je veletrh rozšířen o PROFI část, která bude zaměřena na hotelový, restaurační a kuchyňský nábytek. Souběžně s veletrhem Tendence proběhnou první ročníky výstav Fórum kuchyní a Světlo&Design.

Veletrh TENDENCE, který se tradičně těší vysoké účasti z řad vystavovatelů i návštěvníků, letos nabídne zajímavé expozice a designové novinky. V sekci nábytku se mimo jiné představí renomovaní vystavovatelé. Společnost de.fakto s originální expozicí na 300 m2 bude navíc poskytovat poradenské služby při zařizování interiéru v čele s designérem Martinem Sladkým. Dále se na veletrhu objeví společnost Brik – výrobce kvalitního nábytku nadčasového designu, Aglas – dovozce designového nábytku z Anglie, Starcon design – designový nábytek za outletové ceny a Nábytek Husička – specialista na restaurační a hotelový nábytek. Své produkty budou prezentovat také společnosti Böhm, in-ELIS, Nadop + Fagor, Ason interier, JV Pohoda a řada dalších.

Bohatý sortiment představí i firmy zabývající se bytovými doplňky. Široké spektrum výrobků do kuchyně i celého domu nabídne například firma Cedr Group. Společnost LPK INVEST PRAHA uvede belgickou značku ILANGA, jejímž hlavním produktem jsou designové ručně vyráběné dekorativní a vonné svíčky. Značka `A LA MAISON představí interiérové vůně a parfémy. Luxusní porcelán, sklo a doplňky bude prezentovat opět Villeroy & Boch.

Letošní ročník bude nově rozšířen o PROFI část zaměřenou především na hotelový, restaurační a kuchyňský nábytek, hotelový, kuchyňský a stolový inventář, gastro vybavení hotelů či restaurací, sklo a porcelán pro hotely a restaurace, jídelní či nápojové lístky, pokladny a pokladní systémy, software a řadu dalších.

Souběžně s veletrhem TENDENCE budou probíhat první ročníky výstav Fórum kuchyní a Světlo&Design. Fórum kuchyní je jedinou výstavou kuchyňského nábytku, komponentů, vybavení a bílé techniky v České republice, která se bude konat současně při tomto ročníku veletrhu.

ČTĚTE TAKÉ:
Tělo Michaela Jacksona bude exhumováno


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud