Nečekejte na jaro a grilujte už teď v pohodlí domova

Nečekejte na jaro a grilujte už teď v pohodlí domova

Mikrovlnná trouba Candy s grilem: Candy mikrovlnné trouby mají velký display, který zobrazuje veškeré informace o vaření a časovém průběhu. LED kontrolky zobrazí odpovídající zvolené automatické menu. Použití trouby ještě nikdy nebylo tak snadné.

Mikrovlnná trouba Candy CMG 7417 DS se vyznačuje dokonalým designem, vysokou mírou praktičnosti a příjemnou cenou. Tyto přednosti dělají z této mikrovlnné trouby vítaného pomocníka do každé kuchyně. Candy vsadila především na jednoduchou manipulaci a vysokou funkčnost. Tlačítko Start Expres automaticky nastaví maximální výkon po dobu 30 vteřin, což je doba ideální k ohřátí sklenice mléka či vystydlé kávy. Stejně tak jednoduché je i rozmrazování. Při automatickém rozmrazování stačí nastavit hmotnost potraviny a trouba zařídí vše sama. Nejen že budete šetřit energii a tím i životní prostředí, ale hlavně vám tato trouba ušetří spoustu vašeho času a námahy.

Předností trouby je samočisticí gril na bázi křemíku zapuštěný v horní části trouby, který dosahuje nastavené teploty v několika málo vteřinách. Díky dosahovaným teplotám funguje jako samočisticí, kdy skvrny od vařených jídel snadno a jednoduše odstraní.

Pro bezpečnost vašich ratolestí přišla firma Candy s elektronickým zámkem, který zabrání nechtěnému spuštění trouby.

www.candy-hoover.cz

Doporučujeme

Články odjinud