Od pondělí do pátku: Rychlé recepty

| Autor: Marta Pušová | Rubrika: ABC Zahrady a Bydlení

Podzimní zelenina, houby, ořechy či uzené maso, stačí chvíle na pánvi nebo v troubě a chuť nabere grády.

Od pondělí do pátku: Rychlé recepty

Pondělí: Houbové bramboráky

4 porce, příprava: 25 minut

500 g brambor typu B, 2 vejce, 100 ml polotučného mléka, 100 g hladké mouky, 2 lžíce majoránky, 1/2 lžičky drceného kmínu, 4 stroužky česneku, 100 g žampionů, sůl a pepř, řepkový olej

Brambory oloupejte a nastrouhejte nahrubo, vymačkejte přebytečnou vodu. Přidejte vejce, mléko, mouku, majoránku, kmín, přepasírovaný česnek a na plátky nakrájené žampiony, vše promíchejte a dochuťte solí a pepřem. Smažte na rozpáleném oleji.

Recepty na další pokrmy najdete v následujících kapitolách. Pokud se chcete podívat na konkrétní pokrm, zvolte si ho v boxíku a zbytek textu se vám vůbec nezobrazí. Jestliže si chcete článek přečíst celý, postupujte po kapitolách tak, jak za sebou následují.

Následující »

Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

Jak pěstovat astry, zářivé hvězdy podzimu

Jak pěstovat astry, zářivé hvězdy podzimu

Dnes | Astry s množstvím tvarů, velikostí a barev byly v polovině 19. století všeobecně rozšířeným druhem…

Rostou! Vyzkoušejte podzimní recepty z hub

Rostou! Vyzkoušejte podzimní recepty z hub

24. 9. | 4 | Máte rádi houbaření? Pak se jistě radujete, že je tu stále období, kdy rostou. Pro zajímavé druhy…

Jak pěstovat vavřín neboli bobkový list

Jak pěstovat vavřín neboli bobkový list

24. 9. | Pěstovat jej můžeme i doma, nejen jako stálezelenou rostlinu, ale dobře usušené listy využijeme i v…

Nový katalog IKEA 2018: Tyto novinky nás zaujaly

Nový katalog IKEA 2018: Tyto novinky nás zaujaly

23. 9. | Designové nádobí Backig, křeslo Koarp, komoda Visthus – to jsou jen tři kousky z nového katalogu…