Pivní menu: Zapojte chmelový mok v kuchyni

| Autor: F.O.O.D. | Rubrika: ABC Zahrady a Bydlení

Náš národní nápoj se hodí nejen na zapíjení vítězství, svobody nebo oběda. V kuchyni se s ním dají vykouzlit zázraky.

Pivní menu: Zapojte chmelový mok v kuchyni

Pivní sýr

4 porce příprava: 10 minut + odležení

600 g pivního sýra, 50 g nakrájené cibule, 50 g změklého másla, 2 lžíce plnotučné hořčice, 30 ml plzeňského piva, 1 lžička mleté papriky, špetka drceného kmínu, špetka mletého pepře

Sýr nastrouhejte, smíchejte ho s najemno nakrájenou cibulí, máslem, hořčicí, pivem a vším kořením. Hotový sýr nechte 2 hodiny proležet a podávejte s čerstvým pečivem.

Další recepty najdete v následujících kapitolách. Pokud se chcete podívat na konkrétní jídlo, zvolte si ho v boxíku a zbytek textu se vám vůbec nezobrazí. Jestliže si chcete článek přečíst celý, postupujte po kapitolách tak, jak za sebou následují.

Následující »

Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

Jak vybrat sušičku na sušení hub, ovoce i zeleniny

Jak vybrat sušičku na sušení hub, ovoce i zeleniny

Dnes | Přemýšlíte, jak nejlépe zpracovat nasbírané houby, úrodu ovoce a zeleniny tak, abyste si na nich…

Kosatce jsou nejstarší okrasné rostliny. Jak je pěstovat?

Kosatce jsou nejstarší okrasné rostliny. Jak je pěstovat?

Včera | Jemně žíhané kosatce, zvlněné, s kresbou nebo kadeřavé, s květy od sněhobílé až po tmavě fialové…

Asparágus je nenáročná rostlina, ale přesto upadl v zapomnění

Asparágus je nenáročná rostlina, ale přesto upadl v zapomnění

16. 9. | Kolik znáte druhů asparágusů. Vsadíme se, že tak dva – jeden se dává do kytic jako doplňková zeleň…

Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: hřib satan, hořčák, kříšť a hřib medotrpký

Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: hřib satan, hořčák, kříšť a hřib medotrpký

16. 9. | Na remízku v lese se na vás smějí hřiby jak z čítanky, ani je nestačíte sbírat, verdikt zkušeného…