Pivní menu: Zapojte chmelový mok v kuchyni

| Autor: F.O.O.D. | Rubrika: ABC Zahrady a Bydlení

Náš národní nápoj se hodí nejen na zapíjení vítězství, svobody nebo oběda. V kuchyni se s ním dají vykouzlit zázraky.

Pivní menu: Zapojte chmelový mok v kuchyni

Pivní sýr

4 porce příprava: 10 minut + odležení

600 g pivního sýra, 50 g nakrájené cibule, 50 g změklého másla, 2 lžíce plnotučné hořčice, 30 ml plzeňského piva, 1 lžička mleté papriky, špetka drceného kmínu, špetka mletého pepře

Sýr nastrouhejte, smíchejte ho s najemno nakrájenou cibulí, máslem, hořčicí, pivem a vším kořením. Hotový sýr nechte 2 hodiny proležet a podávejte s čerstvým pečivem.

Další recepty najdete v následujících kapitolách. Pokud se chcete podívat na konkrétní jídlo, zvolte si ho v boxíku a zbytek textu se vám vůbec nezobrazí. Jestliže si chcete článek přečíst celý, postupujte po kapitolách tak, jak za sebou následují.

Následující »

Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

Skříně, barvy, design: Jak prakticky a osobitě zařídit ložnici

Skříně, barvy, design: Jak prakticky a osobitě zařídit ložnici

Včera | Ložnice není jen místem na spaní, ale měla by být soukromou oázou, kde se příjemně odpočívá. Proto…

Špinavé žaluzie: Vyzkoušejte rukavice či speciální kartáč

Špinavé žaluzie: Vyzkoušejte rukavice či speciální kartáč

26. 4. | Jsou moderní, praktické, efektivní. Okna zastíní skvěle. Pokud je ale doma máte, určitě už jste…

Je čas sázet hrách, řepu a špenát: Kde se jim bude dařit

Je čas sázet hrách, řepu a špenát: Kde se jim bude dařit

25. 4. | Na horách sejou hrách, na dolině špenát a červenou řepu... Dětská říkanka je dobrá mnemotechnická…

Vypěstujte si kávovník: Potřebuje jen světlo a teplo

Vypěstujte si kávovník: Potřebuje jen světlo a teplo

23. 4. | Kávovník vypěstovaný doma zavoní poprvé, když pokvete, podruhé, až budete pražit jeho semena, a…