Zdroj: Archiv TV Prima

Zdroj: Archiv TV Prima

 Zdroj: Archiv TV Prima
 Zdroj: Archiv TV Prima
 Zdroj: Archiv TV Prima
 Zdroj: Archiv TV Prima
5
Fotogalerie

Pořad Jak se staví sen se vrací v novém kabátě. Na co se můžete těšit?

Oblíbený pořad se vrací v nové sérii. S novými designéry, prodlouženou stopáží, s novou moderátorkou a řadou změn! Premiérová řada startuje 7. března v 17.35 na Primě a už teď se dozvíte víc...

Na televizní obrazovky se vrací pořad Jak se staví sen. I tentokrát diváci mohou sledovat zajímavou proměnu bydlení, nepůjde však jen o interiér, ale také o změnu zažitých stereotypů, a dokonce o změnu životních postojů. V každé epizodě se seznámíme s jednou rodinou, která sní o lepším bydlení. A právě jejich sen se stává výzvou pro dvojici designérů. Ti pak musejí během pouhých pěti dnů proměnit staré a nefunkční bydlení v domov snů. Ale když k tomu rodině leckdy nestačily celé roky, mohou to vůbec designéři zvládnout za pět dnů?!

Chybět samozřejmě nebudou rady designérů a odborníků. Dozvíte se vše, co o interiérovém designu potřebujete vědět. Pořadem bude provázet zkušená moderátorka Laďka Něrgešová, známá například z reality show Farmář hledá ženu a VIP zpráv. Sekundovat jí bude vždy dvojice sympatických designérů – muž a žena.

Laďka Něrgešová k tomu říká: „Pořad Jak se staví sen jsem se rozhodla moderovat proto, že se mi líbil nový koncept tohoto už zaběhnutého formátu. Pořad by měl být stejně jako zahraniční originál více zaměřený na příběhy lidí, kterým interiéry budeme předělávat. Je známo, že to, jak a kde lidé bydlí, o nich velmi mnoho prozrazuje. A jejich životní styl a návyky se logicky odrážejí i na místech, kam se vracejí. Tedy domů. Líbila se mi myšlenka, že si někdo nechá změnit bydlení proto, že se rozhodl změnit svůj život. A my díky naší proměně, kterou musíme zvládnout za pět dní, jim tuto změnu nastartujeme. Fascinuje mě, že to opravdu do jisté míry funguje! Práce s lidmi mě moc baví. Prožívám s nimi jejich příběhy stejně jako tu radost i slzy štěstí, že jsme jim splnili jejich velký sen. To je k nezaplacení.“

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Designéři pořadu:

Ing. arch. Kamila Douděrová: Kamila je absolventkou Fakulty architektury na pražském ČVUT, zkušenosti získala také během stáže ve Francii na École d´architecture de Nantes. U svých návrhů se snaží spojit funkčnost, nápadité barvy, a hlavně naslouchá požadavkům klientů. Miluje kubismus, obdivuje gotiku. Od roku 2010 má vlastní architektonické studio Kamidesign.

Ing. František Kobližka: Charismatický František absolvoval Vysokou školu pozemního stavitelství a architektury. V nitru se necítí být ani architektem, ani designérem, ale vlastně poradcem, psychologem, obchodníkem, návrhářem, rétorem, průvodcem i dělníkem. Františkovým krédem je spokojenost zákazníka. Jeho specializací posledních let jsou interiéry koupelen.

Ing. Andrea Hylmarová: Andrea Hylmarová vystudovala mezinárodní obchod na VŠE. Poté, co propadla designu, absolvovala diplomové studium na pražské DesignŠkole. Při navrhování je pro ni velmi důležité poznání klienta jako člověka. Jeho emoce, osobnost a příběh jsou pro ni tím nejdůležitějším zdrojem inspirace. Interiérovému designu se naplno věnuje tři roky.

Ing. Marek Povolný: Vystudoval ČVUT, Fakultu stavební, obor Pozemní stavby a architektura. Marek je velmi zkušený a uznávaný architekt. Své profesi se věnuje již 14 let. Má za sebou velké množství úspěšných realizací. Jeho přístup je velmi moderní, ale musí vycházet z potřeb klienta a nesmí popírat jeho osobnost. Jeho motto zní: „Nedělit estetiku a funkčnost.“

Martina Pištěláková: K oboru tvorby interiérů se dostala při budování svého nového domova, a tak vystudovala školu IDK zaměřenou na design interiérů. Svou práci miluje. Realizuje interiéry na míru potřebám klientů. Nezapomíná ani na funkčnost prostoru. Tvorba interiérů pro ni představuje adrenalin, neustálé učení, emoce a kontakt s lidmi.

Ing. arch. Lukáš Lipert: Studium architektury zahájil na Technické univerzitě v Liberci, pak pokračoval na Fakultě architektury na ČVUT v Praze. Lukáš se může pochlubit realizacemi řady bytových a rodinných domů. Jeho návrhy se opírají o bohaté zkušenosti a moderní, střízlivý a osobitý přístup. Motto: „Vtipná, a přesto nevtíravá řešení nás přežijí.“

Doporučujeme

Články odjinud