Předpovídejte si počasí sami!

Předpovídejte si počasí sami!

Stojíte ráno před skříní a přemýšlíte, jestli si obléknout svetřík nebo kabát? Nebo máte strach, že Vás během dne zastihne déšť? V tom případě Vám poradí meteostanice Hyundai, které zobrazují vnitřní i venkovní teplotu, vlhkost vzduchu, barometrický tlak, fáze Měsíce, východ a západ Slunce a také předpověď počasí pomocí ikon.

A nyní navíc ke každé meteostanici Hyundai nad 1000 Kč získáte i praktický dárek v podobě stylového skládacího deštníku.

Široký sortiment meteostanic Hyundai dává veliké možnosti výběru. V nabídce jsou klasické modely, barevné meteostanice vhodné do barevně sladěných interiérů nebo speciální meteostanice s jedinečnými funkcemi.

Odborníci mohou vsadit na novou meteostanice Hyundai WS 2077 s větroměrem a dešťoměrem.

na svém LCD displej zobrazuje nejen naprosto přesný čas, vnitřní a venkovní teplotu, barometrický tlak, ale také rychlost a směr větru a množství dešťových srážek. Meteostanice nabízí opravdu reálný pohled na to, jak je venku, protože zobrazuje tak zvanou „pocitově vnímanou teplotu – Wind Chill“.

Pro cestovatele Hyundai nabízí meteostanici WS 2194 s připojením k internetu.

Meteostanice nabízí čtyřdenní předpověď počasí z profesionálních webových stránek a s možností zacílit předpověď přímo dle vaší lokace. Na výběr jsou města v Evropě, Severní Americe, Austrálii a Japonsku.

Zajímavým tipem pro zahradníky a milovníky květin je kompletně vybavená meteostanice Hyundai WS 2061 se zahradnickou funkcí.

Meteostanice zobrazuje údaje až z pěti senzorů vlhkosti půdy, a tím Vám dovolí sledovat zálivku vašich květin (v balení dva senzory vlhkosti půdy). Senzor zobrazí i zvukově ohlásí, když je půda suchá a zajistí tak komfort Vašim květinám.

No a ideální dárek pro maminky, tetičky a babičky? Třeba meteostanice Hyundai WSC 2032 s fotorámečkem. Ze tří režimů zobrazení si můžete vybrat: zobrazení pouze meteoúdajů, kombinaci meteoúdajů a fotku v rohu nebo fotografie přes celou obrazovku s úhlopříčkou 18 cm.

Jako stylový doplněk vaší domácnosti nebo jako dárek pro své nejbližší vyberte z nabídky meteostanice Hyundai a získejte navíc další dárek – stylový skládací deštník Hyundai. Když meteostanice ukáže „déšť“ – stylový deštník v kabelce budete mít vždy po ruce.

Na všechny meteostanice Hyundai je poskytována prodloužená záruka 40 měsíců. Kom pletní přehled meteostanic Hyundai najdete na www.hyundai-electronics.cz

Doporučujeme

Články odjinud