Robot Braava

Robot Braava

Robot Braava
Robot Braava
Robot Braava
Robot Braava
7
Fotogalerie

Přestaňte ztrácet čas vytíráním podlah. Robot Braava to udělá za vás.

Chcete mít víc času na opravdu důležité věci? Třeba rodinu, sport, vzdělání nebo kamarádky? Teď můžete. Revoluční robotický mop iRobot Braava za vás vytře podlahy, a tím vám ušetří spoustu času.

iRobot Braava skvěle doplňuje existující portfolio domácích robotů, vysavače Roomba a vytírače Scooba. iRobot Braava nastupuje tam, kde Roomba končí a navazuje na Scoobu v případě nutnosti úklidu velkých ploch či prostor citlivých na míru hluku. Robotický mop iRobot Braava nastavuje zcela nová pravidla domácího úklidu díky použití unikátních technologií.

Technologie navigace NorthStar zajišťuje přesný pohyb robota v místnosti. Systém PRO-CLEAN neustále zásobuje účinnou utěrku z mikrovlákna čisticím roztokem, což dává záruku dokonale vytřené podlahy. Systém zrychleného nabíjení, dostupný pro vrcholný model 380, zkracuje časy mezi uklízecími cykly a například funkce Pause/Resume dává možnost na chvíli přerušit proces úklidu.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Neslyšný úklid ve dvou režimech

Po opětovné aktivaci přitom robot dál pokračuje v úklidu tam, kde skončil. iRobot Braava nevydává během úklidu prakticky žádný zvuk, což z něj činí dokonalou noční pracovní sílu. Zatímco rodinka spokojeně chrupká, Braava perfektně vytře podlahu v předsíni, kuchyni, v obýváku nebo na toaletě. Braava nikoho neruší a v klidu pracuje, a to v rámci jednoho ze dvou dostupných režimů.

V režimu mopu Braava pohybem tam, zpět, tam a zase zpět efektivně vytírá všechny typy tvrdých podlah, zatímco v režimu zametání se pohybuje v dlouhých drahách dopředu a zpět a na speciální utěrku z mikrovlákna zachytává drobné nečistoty a prach. Braava je na českém trhu dostupná ve dvou verzích: Braava 320 a Braava 380 . Základní varianta 320 nabízí za příznivou doporučenou cenu 5.749 Kč technologii úklidu NorthStar, dva režimy úklidu, funkci Pause/Resume a utěrky z mikrovlákna.

Vrcholný model Braava 380 přidává k těmto přednostem dále technologii zrychleného nabíjení a systém PRO-CLEAN, který udržuje utěrku v průběhu úklidu neustále vlhkou. Braava 380 bude v České republice dostupná za doporučenou cenu 7.489 Kč.

Video:

Doporučujeme

Články odjinud