Proč vařit, když si jídlo můžete koupit

| Autor: Julie Kociánová | Rubrika: ABC Zahrady a Bydlení

Ta tam je doba našich prababiček a babiček, kdy jejich nezbytnou pomocnicí v kuchyni byla Magdalena Dobromila Rettigová. Pomocnicemi dnešních žen, které kuchyňskému umění příliš neholdují, se staly mikrovlnná trouba a návody na obalech polotovarů.

Proč vařit, když si jídlo můžete
koupit


Ta tam je doba našich prababiček a babiček, kdy jejich nezbytnou pomocnicí
v kuchyni byla Magdalena Dobromila Rettigová. Pomocnicemi dnešních žen, které
kuchyňskému umění příliš neholdují, se staly mikrovlnná trouba a návody
na obalech polotovarů.


Jednoduchá a rychlá příprava, snadná obsluha, vcelku
chutný a
stravitelný výsledek. Jestliže si chcete pochutnat na jídle z oblíbené
restaurace, stačí si jídlo koupit a zabalit s sebou domů, nebo si ho
nechat  dovést přímo na váš stůl.


Pokud připravujete romantickou večeři a nemáte příliš času ani chuti
vařit, objednejte si pro vás i vašeho partnera nějakou lahůdku. Strávíte
labužnický večer v domácím prostředí, budete mít dostatek času se předem
upravit a nemusíte se zbytečně nervovat s vařením.

Partner vás najde odpočatou, usměvavou, za krásně prostřeným stolem s
chutným pokrmem. No, nezní to dobře, milé dámy?


Ovšem realizovat to lze pouze za předpokladu, že váš partner není maminčin
mazlíček, který je zvyklý pouze a výhradně na domácí svíčkovou s knedlíkem
přes celý talíř.


autor: Julie


Další články z rubriky

Jak vybrat sušičku na sušení hub, ovoce i zeleniny

Jak vybrat sušičku na sušení hub, ovoce i zeleniny

Dnes | Přemýšlíte, jak nejlépe zpracovat nasbírané houby, úrodu ovoce a zeleniny tak, abyste si na nich…

Kosatce jsou nejstarší okrasné rostliny. Jak je pěstovat?

Kosatce jsou nejstarší okrasné rostliny. Jak je pěstovat?

Včera | Jemně žíhané kosatce, zvlněné, s kresbou nebo kadeřavé, s květy od sněhobílé až po tmavě fialové…

Asparágus je nenáročná rostlina, ale přesto upadl v zapomnění

Asparágus je nenáročná rostlina, ale přesto upadl v zapomnění

16. 9. | Kolik znáte druhů asparágusů. Vsadíme se, že tak dva – jeden se dává do kytic jako doplňková zeleň…

Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: hřib satan, hořčák, kříšť a hřib medotrpký

Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: hřib satan, hořčák, kříšť a hřib medotrpký

16. 9. | Na remízku v lese se na vás smějí hřiby jak z čítanky, ani je nestačíte sbírat, verdikt zkušeného…