14
Fotogalerie

Romantický domov Gwyneth Paltrow a Chrise Martina

Herečka Gwyneth Paltrow si společně s manželem Chrisem Martinem pořídili nový luxusní dům v Los Angeles.

Bělostná stavba s nádechem romantiky je novým domovem slavné dvojce a jejich dvou dětí – osmileté dcery Apple a šestiletého syna Mosese. Idylický dům s rozsáhlou zahradou ukrojil z jejich rodinného rozpočtu 10,5 milionu dolarů.

Bílá barva září doslova všude kolem a převažuje jak v exteriéru, tak v interiéru. Uvnitř domu proto najdeme podlahy z tmavého dřeva, které společně s jinými tmavými doplňky tvoří k všudypřítomné bílé barvě vkusný kontrast. Použitá vysoká okna dům dostatečně prosvětlují a umožňují tak krásný výhled do zeleně skoro ze všech místností.

V domě nalezneme šest ložnic, osm koupelen, kuchyň vyrobenou z platanového dřeva s deskami z kalkatského mramoru, dvě jídelny a mnoho dalších. Před domem je vybudováno několik zahradních posezení k příjemnému odpočinku či ke grilování s přáteli. V blízkosti domu se nachází menší domek, ve kterém se skrývá stáj pro pár koní.

Gwyneth z nového domu neskrývá své nadšení a je s výběrem velmi spokojena. Jestli z nového sladkého hnízdečka sdílí stejné dojmy i rocker Chris Martin, už nevíme.

Foto: Profimedia

Doporučujeme

Články odjinud