Skvělé odlehčující víkendové recepty: Králík, řepa a Coleslaw

Skvělé odlehčující víkendové recepty: Králík, řepa a Coleslaw

Co dobrého si udělat k jídlu na víkend? Odlehčete tělu jemným králičím masem a nezapomeňte přidat ani zeleninu plnou vitamínů. Jako předkrm zkuste chřest a jako sladkou tečku třeba rebarborový koláč.

Králičí polévka s drožďovým vývarem

Skvělý králičí vývar se zeleninou, nudlemi a domácími drožďovými knedlíčky se jako start nedělního oběda hodí dokonale. Pokud jste si užívali sobotní večer, postaví vás v neděli opět na nohy. Recept na Králičí polévku s drožďovým vývarem najdete zde.

Králičí karbanátky s bramborovou kaší

Klasika, kterou milujeme. Karbanátky a kaši si pamatujeme ze školních jídelen, ale věřte, že domácí „karboše“ jsou úplně něco jiného. Pokud toužíte v chladném dnu povzbudit silnější vůni a chuť, přidejte do karbanátků směs koření garam masala. Recept na Králičí karbanátky s kaší najdete zde.

Salát Coleslaw

Coleslaw je jedním z nejoblíbenějších salátů, ale doma ho děláme málo. Přestože je jednoduchý a plný zeleniny. Pokud nejste příznivci kombinace sladkého a slaného, vynechte jablko. I bez něj je salát dokonalý. Recept na salát Coleslaw najdete zde.

Salát z červené řepy a brusinek

Červená řepa je jednou z nejzdravějších zelenin, která se pěstuje v našich podnebných podmínkách. Salát vám bude dozajista chutnat i se zavařenými brusinkami, jen by měly mít pevnou konzistenci. Recept najdete zde.

Doporučujeme

Články odjinud