Smažení, které neprská!

| Autor: redakce | Rubrika: ABC Zahrady a Bydlení

Jsme rádi, že můžeme na českém trhu představit novou generaci výrobků na smažení. Rama Culinesse je svým způsobem revolucí v kuchyni, protože usnadňuje dosud nepříjemnou fázi přípravy jídel.


Rama Culinesse - smažení, které neprská!


Společnost
Unilever ČR uvádí v listopadu na trh revoluční novinku: krémový rostlinný tuk Rama
Culinesse
určený zejména na krátkodobé smažení. Rama Culinesse vnáší do přípravy
teplých pokrmů dosud nevídaný komfort, protože na pánvi neprská. Prskání při
smažení může způsobit voda obsažená jednak v připravovaných potravinách, jednak
v tuku samotném. Rama Culinesse má schopnost vázat vodu z potravin. Voda tak zůstane
zachycena v tuku na pánvi a neprská všude kolem.


"Jsme rádi, že můžeme na českém trhu představit novou generaci výrobků na
smažení. Rama Culinesse je svým způsobem revolucí v kuchyni, protože usnadňuje
dosud nepříjemnou fázi přípravy jídel. Každá hospodyňka jistě ocení, že tuk při
smažení neprská. Vyhne se tak drobným popáleninám a navíc sporák zůstane čistý.
Samozřejmostí je výtečná chuň pokrmů připravených s Ramou Culinesse, ostatně jak
už jsme u Ramy zvyklí," říká Eva Pilátová z marketingového oddělení společnosti
Unilever.


Při smažení se také stává, že je tuk rozpálen na příliš vysokou teplotu a po
vložení potraviny prská ještě více. I v tomto ohledu Rama Culinesse prskání zabraňuje:
při jejím zahřívání se tvoří jemná pěna, která slouží jako indikátor správného
začátku smažení. V okamžiku, kdy pěna klesá, je teplota pro vložení potraviny ideální.
Rama Culinesse zaznamenala mimořádný úspěch při loňském uvedení na trh v 10 zemích
západní Evropy. Nejvíce ocenili výhody produktu spotřebitelé z Německa, jejichž
stravovací návyky a způsob přípravy pokrmů jsou podobné jako v České republice.


Rama Culinesse se prodává v láhvi o obsahu 500 ml. Doporučená maloobchodní cena
je 27,90 Kč.


Zdroj: PR McCann


Další články z rubriky

Zahradníkův rok: Co je třeba udělat na zahradě v prosinci

Zahradníkův rok: Co je třeba udělat na zahradě v prosinci

Včera | V prosinci asi každý člověk, zahrádkáře nevyjímaje, žije přípravou na vánoční svátky. Dobrý…

Oblíbené vepřové maso: Zkuste řízek, pomazánku nebo koleno

Oblíbené vepřové maso: Zkuste řízek, pomazánku nebo koleno

11. 12. | Co by to bylo za kuchyni bez šťavnatého a křupavého masa? Vyzkoušejte bůček, pomazánku z něj nebo…

Vánoční květiny: Co potřebuje brambořík, azalka a vánoční hvězda

Vánoční květiny: Co potřebuje brambořík, azalka a vánoční hvězda

10. 12. | Jmelí, zelené větvičky, ale i živé kvetoucí květiny se postarají o sváteční vánoční atmosféru.…

Studený porcelán: Jak vyrobit ozdoby na stromeček ze škrobu a jedlé sody

Studený porcelán: Jak vyrobit ozdoby na stromeček ze škrobu a jedlé sody

9. 12. | Hmota, které se říká studený porcelán, je lehká, tvárná, skvěle vypadá, a co je nejdůležitější,…