Soutěž: Zahřejte se s Horkým francouzem. VÝHERCI! | Zdroj: Shutterstock

Zdroj: Shutterstock

Soutěž: Zahřejte se s Horkým francouzem. VÝHERCI!

Milé dámy, také už máte vlezlé zimy po krk, často se vám nechce ani vylézat z vyhřáté postele a nemůžete se dočkat jarního sluníčka? Pokud ano, následující dárek je určen právě vám. Jaro sice nevykouzlí, ale čekání na něj vám nesmírně zpříjemní. Máme pro vás instantní nealkoholický svařák jménem Vinny – Horký francouz.

VÝHERCI: nika68, petrovj, kaja11, 1234567, Milka98, Alex649, Dunek, honzik, Marse1404, Babsie, PetraCh, Peťu, kakamila71, jarynaaa, Marcik56, Myšulka, landymenova, masimka, HHHH, Mijatu


Vinny – Horký francouz je vyráběn z pravého červeného vína a hroznů a je určen všem, kteří nemohou nebo nechtějí pít alkohol. Jde o český patent, který vymyslela slušovická firma specializující se na výrobu zdravé výživy. Víno i hrozny, které jsou základem nového patentu, nakupuje výrobce přímo ve Francii, v tamní vinařské oblasti Bordeaux. Proto mj. získal svařák Vinny svůj přídomek „horký Francouz“.

Novinka neobsahuje žádné konzervanty ani umělá barviva. Svařák se totiž vyrábí tak, že se víno nejprve dealkoholizuje, ochutí a na sypkou směs přemění pomocí suchého mrazu, tzv. lyofilizací. „Éčka“ a jiné jím podobné chemické příměsi tak nejsou potřeba a Vinnyho si mohou bez obav dát i nastávající nebo kojící maminky.

Klepněte pro větší obrázek

Odborníci na zdravou výživu už nápoj testovali a nemají proti němu výhrady. „Musím se přiznat, že myšlenka nealkoholického svařáku v instantní podobě mě zaujala, přesto jsem k ní byl zprvu trochu skeptický. Složení výrobku je však naprosto v pořádku. Obsahuje dokonce blahodárné flavonoidy, které běžně najdete právě v červeném víně,“ říká Ing. Radovan Vytlačil nezávislý výživový poradce, který novinku analyzoval.

Horkého francouze si můžete koupit nejen v obchodě (zatím je k dostání v síti velkoobchodů Makro a prodejnách čajů Oxalis), ale i v kavárnách nebo cukrárnách. O tuto novinku je veliký zájem také v zahraničí, např. Itálii nebo na Tchaj-wanu.

Chcete Vinnyho – Horkého francouze ochutnat také?

Stačí si s námi zasoutěžit o jednu ze dvaceti krabic této novinky. V každé krabici naleznete 20 porcí Vinnyho.

[OldTag:contest?id_contest=3]

Zkontrolujte si v nastavení, zda máte vyplněné kontaktní údaje (poštovní adresu), abychom se s vámi v případě výhry mohli rychle spojit. Každý soutěžící smí soutěžit jen jednou, duplicity budou vymazány.

Nápovědu naleznete na www.vinny.cz

Výhru obdrží ti z vás, kteří správně odpověděli na naši soutěžní otázku a jejich odpověď dorazila jako 20., 40., 60., 80., 100., 120., 140., 160., 180., 200., 220., 240., 260., 280., 300., 320., 340., 360., 380. a 400. v pořadí.

Soutěž končí 24. února 2013 o půlnoci.

Pravidla soutěže naleznete ZDE.

Doporučujeme

Články odjinud