17
Fotogalerie

Štědrý Johnny Depp koupil své bejvalce přepychový dům

Johnny Depp pořídil své bývalé partnerce Vanesse Paradis nové luxusní sídlo v Hollywood Hills za 4,4 milionu dolarů.

Toto gesto svědčí o tom, že se americko-francouzský hvězdný pár rozešel v evidentně přátelském duchu. Johnny Depp (49) a o deset let mladší Vanessa Paradis se dali dohromady již v roce 1998, když se sešli v pařížském hotelu Costes. Johnny zde tou dobou natáčel film Devátá brána režírovaný Romanem Polanskim. V červnu tohoto roku však jejich vztah po čtrnácti letech skončil. Mají spolu dvě děti - dceru Lily-Rose (13) a syna Johna (9), které budou nyní bydlet s matkou.

Honosné sídlo postavené ve středomořském stylu se nachází v blízkosti Mulholland Drive u Los Angeles, kam chodí do školy obě jejich děti. Do slavných hollywoodských studií je to jen 10 minut jízdy autem a přitom je z výše položeného pozemku na „Město andělů“ nádherný výhled.

V luxusně zařízeném domě se nachází pět ložnic, pět koupelen, dva obývací pokoje a prostorná kuchyň. Stropy zdobí trámy z tmavého dřeva, které svým odstínem ladí s oblíbeným starožitným nábytkem. K dispozici je i prostorná pracovna, venkovní bazén či garáž pro tři automobily.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud