z jednoho ne, mám doma doslova celou armadu hrnců z profikuchar
miluji vaření, vařím každý den, mám i hodně knižek receptů, profi oblečení, jsem jako profikuchař :)
Já mám nádobí z eshopu, který se zabývá distribucí německého nádobí. Je velmi kvalitní
Kde jste ho kupovali? Sháním nějaké typy na dárky na Vánoce
Já na parní hrnec nedám dopustit, člověk si počká, ale chuť za to stojí. Chutná mi všechno, záleží jak to připravíte a když máte dobrý hrnec, tak je to ještě o to lepší
@Anonymizovaný: Souhlasím, taky mám napařovací hrnec a jsem jen spokojená.
Nemám pomalý hrnec, ani o jeho koupi neuvažuji. Dělám nemlich to samé v obyčejné elektrické troubě. Drží teplotu zrovna tak, já mám troubu navíc s časovačem, takže si nastavím čas (ale to by šlo pořešit i časovou zásuvkou) a předražené přístroje opravdu kupovat nemíním. Zrovna ze soboty na neděli jsem vařila, což ale není ten pravý výraz, poněkud netradiční jídlo (tedy spíš žrádlo) v takové té malé troubě (nahoře jsou dva vařiče - ta mi zůstala z dědictví po tchyni a mám ji v komoře) a to vepřové nožky pro naši fenku. Takže teplotu na zhruba 70°C a dělejte si tam, milé nožičky, co chcete. Ale úplně stejně dusím maso pro nás v normální troubě, kterou mám v kuchyni. Dnes čtyři hoďky na 140°C hovězí roštěnku.
A já podle názvu si myslela , že budeme vařit v klasickém hrnci třeba buřdguláš. Mám parní hrnec je super na zeleninu a kynuté knedlíky, ale maso mi z něj nechutná.Hezký den
Potvrďte prosím přezdívku, kterou jsme náhodně vygenerovali, nebo si zvolte jinou. Zajistí, že váš profil bude unikátní.
Tato přezdívka je už obsazená, zvolte prosím jinou.