Ušetřete čas vařením z jednoho hrnce

8 komentářů

Vladka
30. října • 21:06

z jednoho ne, mám doma doslova celou armadu hrnců z profikuchar

Diana
22. října • 14:50

miluji vaření, vařím každý den, mám i hodně knižek receptů, profi oblečení, jsem jako profikuchař :)

Anonymizovaný
29. listopadu • 17:05

Já mám nádobí z eshopu, který se zabývá distribucí německého nádobí. Je velmi kvalitní

Anonymizovaný
27. listopadu • 20:46

Kde jste ho kupovali? Sháním nějaké typy na dárky na Vánoce

Anonymizovaný
25. listopadu • 12:31

Já na parní hrnec nedám dopustit, člověk si počká, ale chuť za to stojí. Chutná mi všechno, záleží jak to připravíte a když máte dobrý hrnec, tak je to ještě o to lepší

Anonymizovaný
26. listopadu • 21:02

@Anonymizovaný: Souhlasím, taky mám napařovací hrnec a jsem jen spokojená.

Babaloo55
12. září • 19:10

Nemám pomalý hrnec, ani o jeho koupi neuvažuji. Dělám nemlich to samé v obyčejné elektrické troubě. Drží teplotu zrovna tak, já mám troubu navíc s časovačem, takže si nastavím čas (ale to by šlo pořešit i časovou zásuvkou) a předražené přístroje opravdu kupovat nemíním. Zrovna ze soboty na neděli jsem vařila, což ale není ten pravý výraz, poněkud netradiční jídlo (tedy spíš žrádlo) v takové té malé troubě (nahoře jsou dva vařiče - ta mi zůstala z dědictví po tchyni a mám ji v komoře) a to vepřové nožky pro naši fenku. Takže teplotu na zhruba 70°C a dělejte si tam, milé nožičky, co chcete. Ale úplně stejně dusím maso pro nás v normální troubě, kterou mám v kuchyni. Dnes čtyři hoďky na 140°C hovězí roštěnku.

monada
11. září • 20:50

A já podle názvu si myslela , že budeme vařit v klasickém hrnci třeba buřdguláš. Mám parní hrnec je super na zeleninu a kynuté knedlíky, ale maso mi z něj nechutná.Hezký den

Doporučujeme

Články odjinud