“Výchova mého zlatíčka je nyní snažší s novými plenkovými kalhotkami”

“Výchova mého zlatíčka je nyní snažší s novými plenkovými kalhotkami”

Dcerka Marty Jandové dorůstá do úchvatných batolecích let. Sledovat objevování svého děťátka je pro každou maminku velká zábava. Je to ale také náročné období, kdy musí jedním okem dítě pořád pozorovat.

Dcerka Marty Jandové dorůstá do úchvatných batolecích let. Sledovat objevování svého děťátka je pro každou maminku velká zábava. Je to ale také náročné období, kdy musí jedním okem dítě pořád pozorovat. Povídali jsme si s Martou o jejích zkušenostech, které během mateřství získala, a zeptali jsme se jí na výrobky, které pro své dítě používá.

Marto, trendy udáváte nejen v módě ale i v životním stylu. Všimla jsem si, že stejně přistupujete i k výchově svého dítěte. Můžete nám o tom říct víc?

Marta: Vždycky jsem se snažila vytěžit ze svého života a práce co nejvíc. Ale od té doby, co mám dítě, se věnuji hlavně jí. Chci Marušce dát všechno, co k nerušenému vývoji potřebuje. Proto se snažím pro její výchovu nacházet ty nejlepší přístupy a výrobky.

Všimla jsem si, že používáte úplně jiné plenky než většina českých žen. Proč?

Marta: Marie je můj malý průzkumník. Krůček po krůčku objevuje svět. Každý den leze o něco výš a běhá o něco rychleji… Nic ji nezastaví. I když je těžké ji pořád sledovat, vím, že tohle objevování je pro její vývoj důležité. Proto nechci, aby ji při tom cokoli omezovalo. Nedávno jsem narazila na úplně nový typ plenkových kalhotek od Pampers, které jsou navržené právě pro batolata. Tyhle plenkové kalhotky jsou pro Marušku ideální. Snadno se oblékají, i když dítě stojí. Navíc mají široký a hebký pas, díky kterému Marušce padnou i při pohybu, efektivně předchází protečení a jsou velice pohodlné na nošení.

Mohla byste nám říct, jaké motto a zásady při výchově dcery uplatňujete?

Marta: V životě děťátka jsou nejchoulostivější právě první roky. Proto je pro mě zásadní, abych mohla své dceři věnovat co nejvíce pozornosti a nejlepší dostupnou péči. Trávit s malou kvalitní čas v době, kdy na tom nejvíc záleží, se do budoucna vyplatí. Být rodičem není snadná práce ale podle mě se nám to určitě vrátí.

Klepněte pro větší obrázek

Výrobek je k dostání u hlavních internetových prodejců a v prodejnách dm.

Nové plenkové kalhotky Pampers Premium Care
jsou speciálně navržené pro aktivní děti, které se již batolí a chodí.

5hvězdičková ochrana pokožky ve formě kalhotek, které se snadno natahují:

  • Díky širokému hebkému pasu, který se přizpůsobí každému pohybu dítěte, pohodlně padnou a minimalizují protečení.
  • Hebký materiál vybraný speciálně pro citlivé dětské zadečky.
  • Udržují dětskou pokožku v suchu po dobu až 12 hodin, podobně jako to očekáváte od všech výrobků Pampers.
  • Dětské pleťové mléko, které pomáhá chránit citlivou pokožku vašeho dítěte.
  • Indikátor vlhkosti zmodrá, když je plenka vašeho dítěte mokrá.

Více informací o nových plenkách naleznete na www.pampers.cz

Doporučujeme

Články odjinud