Vyspi se do růžova!

Vyspi se do růžova!

S novou generací plenkových kalhotek Pampers se vaše děťátko bude každé ráno probouzet šťastné a suché.

Něžné přitulení, veselé ranní chichotání a široký, radostný úsměv na začátku dne – existuje bezpočet způsobů, jak se miminko může vyspat, ale není nic sladšího než spokojené děťátko po suché noci nerušeného spánku! Jako máma hned poznáte rozdíl mezi rozzářeným ránem po vydatném spánku a nevrlou náladou po bezesné noci. Proto je tak důležité zajistit miminku po celou noc sucho a pohodlí – protože suché noci znamenají veselejší a radostnější rána.

Příjemné probuzení po 12 hodinách nerušeného spánku

Dobrý noční spánek prospívá děťátku v mnoha ohledech, například pokud jde o fyzický vývoj, schopnost učit se, družnost a každodenní náladu. Pampers chce pomáhat udržet vaše miminko během noci v suchu a nové zdokonalené kalhotky Pampers mají speciální vrstvu navíc, která zajistí až 12 hodin sucha pro nerušený noční spánek a radostný začátek nového dne.

Šťastné a suché probuzení pro holčičky a chlapce

Po více než 60 letech práce s dětmi a rodiči společnost Pampers ví, že ačkoli mezi chlapci a holčičkami je spousta úžasných rozdílů, pokud jde o plenky, jsou jejich potřeby prakticky stejné – maximální sucho a pohodlí!

V minulosti to znamenalo odlišné plenkové kalhotky pro chlapce a holčičky, ale díky neustálému zdokonalování technologie a materiálů vyvinula společnost Pampers nové jednotné kalhotky, které jsou vybaveny naší dosud nejvyspělejší absorpční technologií – pro holčičky i chlapce to znamená šťastné a suché probuzení.


„Nová generace vysoce účinných plenkových kalhotek nabízí stejnou osvědčenou kvalitu Pampers bez ohledu na to, zda je vaše děťátko chlapec nebo holčička a zda je den nebo noc.“


Klepněte pro větší obrázek

Probuď se a dováděj! Jak nerušený spánek prospívá vašemu děťátku

Nerušený spánek neznamená pro vaše miminko pouze kvalitní odpočinek – během drahocenných hodin spánku mozek dítěte stále usilovně pracuje a umožňuje dítěti učit se a vyvíjet se:

1. Učení! – Během spánku mozek dítěte zpracovává všechny události daného dne – každý nový zážitek a každou novou osobu – ve spánku se mozek dítěte snaží pochopit svět a vyvíjí důležité schopnosti spojené s myšlením a pamětí.

2. Odpočinek! Během dne se děťátko věnuje hraní a zkoumání, jehož prostřednictvím se učí. Kvalitní noční spánek mu pomáhá načerpat novou energii, takže se ráno probudí v dobré náladě a připravené na další den.

3. Nálada! Víte, že když se v noci dobře vyspíte, cítíte se další den lépe. U dětí to není jiné – dobrý a nerušený noční spánek může znamenat, že děťátko je druhý den družnější a má lepší náladu.


Představení nové generace plenkových kalhotek Pampers
NOVÉ ZDOKONALENÉ plenkové kalhotky Pampers dávají miminkům až 12 hodin nočního sucha a pohodlí pro příjemnější a radostnější rána:
► Vrstva navíc na spaní: Absorbuje vlhkost a rozprostírá ji v jádře plenky, čímž zajišťuje až 12 hodin sucha. ► 2 suché zóny: Plenkové kalhotky Pampers mají jedinečný absorpční systém tvořený dvěma vrstvami ► Univerzální střih: Díky elastickému pasu a manžetám okolo nožiček se kalhotky přizpůsobí tvaru těla a pohybu děťátka a dokonale padnou ve všech pozicích. ► Méně objemné: Umožňují anatomické přizpůsobení s minimálním průsakem. ► Prodyšné: Mikroskopické póry umožňují odpařování tekutiny směrem ven, což pomáhá miminku zůstat v suchu. ► Měkké jako vata: Vyrobené z měkkých bavlněných materiálů, aby se děťátko cítilo v kalhotkách příjemně. ► Nový design vhodný pro chlapce i holčičky.


www.tatatozvladne.maminka.cz

Doporučujeme

Články odjinud