Co radí hvězdy v březnu: Odpustit staré křivdy a šetřit

Co radí hvězdy v březnu: Odpustit staré křivdy a šetřit

Planeta Venuše, která je zodpovědná za city, vztahy a bohatství, bude od začátku března do poloviny dubna (přesně od 4. března do 15. dubna) retrográdní, tedy bude couvat. Co nám její zpětný pohyb přinese, jak jít v souladu s její energií? Podívejte se, co nám půjde dobře a čeho bychom se měli naopak vyvarovat.

Peníze

Při retrográdní Venuši se nedoporučuje dělat drahé nákupy, investovat do podnikání, startovat nové projekty. Chcete-li si pojistit svoje zisky, počkejte do poloviny dubna, až se Venuše zase otočí a půjde vpřed. Není to tak dlouho, to vydržíte. Pokud toto opatření dodržíte, můžete získat velké množství finančních prostředků.

Pokud ale budete investovat, mohli byste mít pocit, že peníze vám doslova protékají mezi prsty. Stejné je to s nákupy drahých věcí. Můžete utratit spoustu peněz, a výsledek bude ten, že se vám věc nakonec přestane líbit nebo se vám pro ni ani nebude chtít jít na poštu.

Můžete ale v tuto dobu revidovat svůj rozpočet, přehodnotit výdaje, založit si spořící účet… Na takovém se lépe budou hromadit příjmy a hůř se z něj bude do budoucna utrácet.

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 2 / 6

Svatby a rande

V době retrográdní Venuše není dobré začínat nové vztahy ani se brát. Pokud se tedy chystáte na první rande a cítíte, že by mohlo být důležité, raději ho ještě o něco odložte. Planeta Venuše zodpovědná za lásku, péči a náklonnost vzala zpětný chod a my se přestáváme zabývat vnějškem (tedy tím druhým v páru a vztahem) a obracíme se hlavně dovnitř (do sebe).

V partnerství to znamená, že může vzniknout citová bariéra mezi partnery. Ti nejsou schopni pochopit touhy a přání toho druhého, jsou pro partnera uzavření, navzájem si nevěří. Je vám tedy jasné, že za takového stavu vstupovat do manželství není to pravé ořechové.

Pokračování 3 / 6

Staré křivdy

Mnoho z nás při couvající Venuši vytáhne na světlo staré křivdy, uzavře se do sebe a svého vnitřního světa a budeme lítostiví z toho, co se nám kdysi přihodilo. Řešení pro vás? Vytáhněte všechny křivdy, jednu po druhé, a odpusťte těm, kteří vám je způsobili.

Poučte se z minulosti a skoncujte se vším, co vás už roky vnitřně drásá. Existuje mnoho „odpouštěcích“ technik a taky spousta odborníků, kteří vám pomůžou vyrovnat se s vašimi životními problémy.

Co se ještě může dít? Můžou se na vás začít hrnout z okolí všechny vaše nedořešené záležitosti a budou si říkat o to, abyste je jednou provždy sprovodila ze světa. Teď je dobrá doba, tak to udělejte a dál už neodkládejte.

Pokračování 4 / 6

Lidé z minulosti, staří známí

Často při retrográdní Venuši začínáme potkávat lidi, s nimiž jsme měli co do činění v minulosti. Často se k nám v tuto dobu vrací také bývalí partneři s tím, že si s námi potřebují něco dořešit (a tomu bychom se v tomto období rozhodně neměli bránit) nebo proto, aby náš vzájemný vztah dostal nový význam. Snažte se tedy pochopit, s jakým poselstvím a proč se tito lidé ve vašem životě objevili.

Pokračování 5 / 6

Operace

Pokud plánujete nějaký estetický zákrok, který snese odklad, bylo by dobré počkat, až planeta Venuše přestane být retrográdní. Nemusel by se totiž podařit tak, jak čekáte, je větší pravděpodobnost, že zákrok bude potřebovat další korekci a jizvy, které při něm vzniknou, budou víc viditelné, než byste si přála. Při couvající Venuši prostě nejsou doporučené žádné operace, které souvisejí s krásou a estetikou.

Pokračování 6 / 6

Tvoření, soutěže, výstavy

Venuše je také planetou kreativity. Naše tvůrčí muka budou v období, kdy couvá, o něco větší a také se nám za naše díla nedostane takové ocenění, jaké by si zasloužila. Retrográdní Venuše nám ale pomůže podívat se do sebe a najít novou myšlenku, další tvůrčí nápady. K jejich realizaci byste ale měla přistoupit až ve chvíli, kdy Venuše zase „půjde“ dopředu.

Doporučujeme

Články odjinud