Délka prstů u ruky prozradí vaši povahu. Co říká o vás?

Délka prstů u ruky prozradí vaši povahu. Co říká o vás?

Délka ukazováčku a prsteníčku je klíčová pro naši povahu. Prohlédněte si své ruce a podívejte se, jestli na ně pasuje naše charkateristika.

Prsteníček delší než ukazováček (prsty na obrázku A)

Pokud věříte tomu, že prsty mohou prozradit naše vlastnosti, ať už fyzické či psychické, pak lidé s prsteníčkem delším než ukazováček bývají krásní a vyzařuje z nich neodolatelný šarm, což si lze ověřit pouhým pohledem. Prsty vám ale navíc prozradí, že jsou poněkud agresivní a rázní a nebojí se riskovat. Profesí často bývají vojáci nebo inženýři. Jsou dobrými hráči šachu a velmi úspěšnými řešiteli křížovek.

Vědci zjistili, že lidé s delším prostředníčkem vydělávají více než ti, kteří ho mají kratší. Ale pozor, muži s prsteníčkem delším než ukazováček sice možná mají více peněz, ale také bývají více nevěrní!

Pokračování 2 / 6

Prsteníček kratší než ukazováček (prsty na obrázku B)

Lidé s prsteníčkem kratším než ukazováčk si věří, mají velkou sebedůvěru, která ovšem může vést k narcisismu, aroganci. Zatímco v práci z nich čiší síla a rozhodnost, v soukromí mají rádi svoji samotu, nikdy to nejsou ti, kteří jako první naváží vztah, proto vám mohou připadat nedobytní. Neradi poznávají vše nové, ať lidi, proto bývají často „single“, nebo věci.

Pokračování 3 / 6

Prsteníček stejně dlouhý jako ukazováček (prsty na obrázku C)

Osoby se stejně dlouhým ukazováčkem a prsteníčkem mají rády klid. Pokud se ocitnou v konfliktu, cítí se nepříjemně. Své věci mají v pořádku a snaží se s každým dobře vyjít, proto se konfliktům vyhýbají. Je pro ně typická věrnost ve vztazích, něžnost a pozornost k partnerovi. Nejsou to vůdčí osobnosti.

Důležitá je nejen délka prstů, ale i jejich tvar. Co o nás říká? Čtěte dál.

Pokračování 4 / 6

Rovné prsty

Většina z nás má na rukou rovné prsty. Patříte k nim? Pokud ano, pak to znamená, že jste silná a vytrvalá osobnost. Máte tah na branku, dokážete věci dotáhnout do konce. Umíte překonávat překážky. Jste tak trochu introvert, je pro vás problém dávat najevo city na veřejnosti, což maskujete za vizáží nezávislé osobnosti. Ve skutečnosti jste ale velmi citlivý člověk, který se otevírá v důvěrném prostředí svých nejbližších. Pro svou rodinu a přátele uděláte cokoliv.

Pokračování 5 / 6

Špičatý prst – špička prstu se zužuje

Podívejte se na své ruce - je to váš případ? Pokud ano, pak o sobě určitě víte, že jste velmi kreativní osobnost. I když kreativita jde často v ruku v ruce s neuspořádaností, vy dokážete jít za svým cílem a jste velmi pracovitá. Proto si možná o vás lidé myslí, že jste tvrdá, ale vy jen sledujete svůj cíl. Ve skutečnosti jste velmi důvěřivá, a proto se někdy spálíte a způsobujete si tak zranění na duši.

Vytrvalá jste i ve vztazích, pokud někdo dobude vaše srdce, je to navždy nebo alespoň na dlouho, protože dokážete odpouštět. Toužíte prožít život s jedním partnerem a uděláte pro to maximum.

Pokračování 6 / 6

Prst s výrazným kloubem

Je poznávacím znamením vašich prstů výrazný kloub? Pak nemáte ráda změny a jste z nich nervózní. Máte ráda svůj klid a stereotyp a s přibývajícími roky se tato vlastnost ještě prohlubuje. Ruku v ruce s životním klidem jde vaše trpělivost a péče o druhé. Nevzdáváte to ani v momentech, kdy jsou už jiní s nervy na konci. Proto u vás vaše okolí často hledá oporu. Jste velmi citlivá a protože si myslíte, že takoví jsou i druzí lidé, přemýšlíte vždy dvakrát, co řeknete, abyste druhé nezranila.

Doporučujeme

Články odjinud