Erotický horoskop na srpen: Štěstí pro Berany, Raci budou aktivní

Erotický horoskop na srpen: Štěstí pro Berany, Raci budou aktivní

Co čeká které znamení zvěrokruhu ve žhavém srpnu ať už v manželství nebo v mileneckém vztahu? Přečtěte si, na co se můžete těšit plus na odlehčení pro každé znamení jeden erotický vtip, kterým můžete pobavit svého partnera.

Beran (21.3. - 20.4.)

Váš partner má rád dlouhé, intenzivní milostné hry, při nichž zvyšuje tempo tak, aby si vás potom vzal stylem pejska, tedy zezadu, nebo klasicky po misionářsku. A že je to klišé? Nevěšte hlavu. Muž, který miluje klasiku, je přesto neuvěřitelný romantik. Potrpí si na domácí pohodu, rád má ve všem řád a bývá většinou věrný. Tak co chcete víc?

Váš Éros: Manželé se po čtyřiceti letech vydají po místech, která navštívili o svých líbánkách. Večer jedou venkovskou krajinou, sluníčko zapadá, romantická nálada a žena povídá: "Miláčku, zastav a pojď udělat to samé jako před čtyřiceti lety." Muž zastaví a vášnivě ženu opře o plot. Vypukne vášnivé milování. Když pak oba sedí v autě, manžel prohlásí: "Tedy, drahá, co se pamatuji, nikdy jsme se tak vášnivě nemilovali." "No jo, ale tenkrát ten plot nebyl elektrickej!"

Pokračování 2 / 12

Býk (21.4. - 21.5.)

Když nenecháte nic náhodě a máte dost času, vynechte po lázni tradiční tělové mléko a natřete se nebeským krémem, který vás naladí na hříšné myšlenky. Stejně příjemnou alternativou pro matnější pokožku je sametový pudr, který vás zahalí do voňavého obláčku. Perleťový vzhled zvýrazní kontury těla a jeho chuť partner ani nepostřehne. Zato mentolový mrazivý gel na klitoris, to už je jiná káva. Aby se rozvinula celá škála jeho chuti i vůně, je žádoucí jemná masáž, což partnera jistě potěší a vám přinese nevídané potěšení a rozkoš.

Váš Éros: Potkají se dva kamarádi: „Co ti dala manželka k padesátinám?" "Krásně se se mnou pomilovala." "A to ti po tolika společných letech stačí?" "Jó, ty mluvíš o mojí ženě? Já měl na mysli tvoji."

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Vyzkoušeli jste s partnerem již téměř všechny polohy z Kámasútry a navzdory tomu se vždy vracíte k misionářské? Nezoufejte a smiřte se s tím, co leží vedle vás v posteli. Stejně svého muže už nepředěláte.

Váš Éros: Pár přijde do nóbl restaurace na večeři. Servírka, která přijímala objednávku u vedlejšího stolu, si najednou všimne, že chlapík pomalu sklouzává ze židle pod stůl. A žena se tváří, jako že to nevidí. Servírce to nedá, přistoupí k ženě a povídá: "Madam, promiňte, ale mám pocit, že váš manžel právě sklouzl pod stůl." Žena k ní vzhlédne a opáčí: "Ne, nesklouzl. Právě vešel do dveří."

Pokračování 4 / 12

Rak (22.6. - 22.7.)

Váš drahý spí jako na kolotoči a žádná pozice mu není cizí? Příčina je v psychice, muž ve spánku ventiluje svůj vnitřní zmatek a svádí neustálý boj se stresem. Proto buď vyžaduje spoustu sexu, nebo žádný. První typ dá přednost rychlovce (na víc stejně nestačí) nebo se nechá od ženy opečovávat, aby mohl odpočívat i při sexu. Tehdy je iniciativa na vás. Erotická masáž, vonná koupel a poloha na koníčka jsou jediným lékem, jak stresovaného muže dovést k úspěšnému sexu.

Váš Éros: Velký podnik uspořádal večeři na počest výročí firmy. Manželka ředitele se ptá svého muže: “Miláčku, která je milenka tvého zástupce?“ „Vidíš tamtu blondýnu u baru, to je ona.“ Za chvíli se manželka ptá znovu: „A která je milenka šéfa marketingu?“ „Tamta brunetka u stolu.“ A znovu za chvíli: „Miláčku, a která je tvoje milenka?“ „Tamta zrzka, co sedí proti nám.“ Manželka se chvíli rozhlíží a potom povídá: „Ale ta naše je nejhezčí, že?“

Pokračování 5 / 12

Lev (23. 7. - až 22. 8.)

Do sexshopu vás pro stud nikdo nedostane, a přesto toužíte po luxusních doplňcích? Snadná pomoc, objednejte si erotické pomůcky, kosmetiku či ložní prádlo v některém z eshopů z pohodlí domova. A když to před dovolenou nestihnete, koneckonců, speciální tématické soupravy pro milence najdete v pokojích vybraných pětihvězdičkových hotelů, kde si elegantní erotika razí cestu i mezi lidmi, kteří by do sexshopu nikdy nevkročili.

Váš Éros: "Táto, zítra je tomu čtvrt století, co jsme spolu, neměli bychom to nějak oslavit?" ptá se manželka svého muže. Ten na ni spatra pohlédne a prohlásí: "Kdepak, žádné oslavy nebudou, ještě počkáme pět let a potom oslavíme třicetiletou válku."

Pokračování 6 / 12

Panna (23.8. - 22.9.)

Hravé léto a nahé tělo přeje svádění. Co tak vyzkoušet tužky na tělo s chutí třešně a vanilky? Napište partnerovi vzrušující text na erotogenní zóny nebo si spolu zahrajte na špióny. Neviditelným body markerem na tělo vykouzlíte tajné vzkazy a ty pak přečtete speciální přiloženou baterkou. Překvapení, tajemno a vzrušení vás posune nejméně o deset let zpět. Užijte si to!

Váš Éros: Potkají se dvě kamarádky. Ta jedna houpe kočárek a ta druhá odhrne peřinku a povídá: "Ty máš ale hezkého mrňouska, ale vždyť je to černoušek," diví se. Ta druhá jen mávne rukou: "Jo holka, to ti byl takovej mejdan, že musím být ráda, že nemám vlčáka…“

Pokračování 7 / 12

Váhy (23.9. - 23.10.)

Řada erotické kosmetiky v nejvyšší kvalitě vznikla jako alternativa myšlenky, že nejen naše tvář si zaslouží dobrou péči. Je sice pravda, že od pasu dolů se nám vrásky nedělají, ale sex je taková delikátní a radostná aktivita, že si zaslouží stejnou pozornost jako všechny orgány a smysly, jenž jsou přímými účastníky luxusního, vášnivého sexu. Stačí si jen najít vhodnou chvilku a pořádně si jej užít.

Váš Éros: "Slyšels to? Mirek prý včera přistihl svoji manželku s milencem. Zastřelil nejdřív je a potom sebe." "Nojo, mohlo to být horší." "Jak to, horší?" "No kdyby je načapal předevčírem, tak by byl zastřelil mne."

Pokračování 8 / 12

Štír (24.10. - 22.11.)

To, že se žena cítí s mužem v bezpečí, nezávisí na tom, kde se jí muž dotýká, ale jak se jí dotýká. Inspirace není nikdy dost, proto zajděte do knihovny a půjčte si knihu americké sexuoložky Yvonne K. Fulbright „Žhavé doteky pro vášnivý sex aneb Objevte tajemství nových erotogenních bodů!“. Kniha vyšla v roce 2008 v nakladatelství Computer Press a je beznadějně vyprodaná.

Váš Éros: Chytí rybář stříbrnou rybku a ta prosí: "Prosím, nezabíjej mě a já ti splním přání!" Rybář přemýšlí, co dobrého si přát, a pak ho napadne, ať už skončí válka na Ukrajině. Ale rybka řekne: "Víš, já jsem jenom malá stříbrná rybka a tohle je na mě moc velký přání, nemáš nějaký lehčí?" "Tak dobře, ať mám hezčí ženu." Rybka se ptá: "Nemáš aspoň fotku?" Rybář ukáže fotku svojí ženy, rybka se na ni chvíli dívá a pak se zeptá: "A kdeže je ta válka?"

Pokračování 9 / 12

Střelec (23.11. - 21.12.)

Potěšení jako prvotní a nejzásadnější emoce sexu úzce souvisí s chutí, vůní a zrakem, hmat snad ani nemusíme dodávat. Vychutnejte si sex všemi smysly. Vyzkoušejte vzrušující líbačku trochu jinak: Z exkluzivní řady kosmetiky pro potěšení si pořiďte tyčinky v elegantní krabičce s nápisem Ledové a horké polibky a na nožky obujte smyslné pantoflíčky z měkoučkého černého plyše, zdobené na nártu červenými pusinkami.

Váš Éros: Tchyně přijde navštívit zetě. Ten otevře dveře a vítá ji: "Dobré odpoledne, maminko, jsem moc rád, že vás vidím. Je to tak dávno, co jsem vás viděl naposledy. Pojďte dál! Jak dlouho se zdržíte?" "Dokud tě nebude moje přítomnost unavovat." "Vy nechcete zůstat ani na čaj?"

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Postrádáte v ložnici ten správně silný erotický náboj? Pomůže vám pár triků. Na noční stolek partnera umístěte malou lahvičku naplněnou pilinami mědi. Tento prvek představuje mužnost a zvyšuje erotický náboj muže. Na vašem stolku nesmí chybět živý květ červené barvy, který však nelze nahradit umělým. Jinak to nefunguje. Všechny červené odstíny posilují sexualitu ženy a její vzrušení.

Váš Éros: "Proč balíš kufry?" ptá se manželka svého muže. "Ále, slyšel jsem, že v jednom městě je nedostatek mužů a ženy tam dávají za jednu noc stovku. Tak tam jedu!" Manželka dotyčného si začne rovněž balit a muž se diví: "A kam jedeš ty?" "Já se jedu podívat, jak tam s tou stovkou měsíčně vyžiješ!“

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Hladký transparentní kondom v univerzální velikosti s ultrajemným povrchem je k dostání v nejrůznějších baleních. Co takhle dopřát si kondomy v luxusním balení jako haute couture ve vyšívaném saténovém sáčku? Praktický a elegantní obal poskytuje rychlé a bezpečné použití, neboť špička kondomu je systematicky umístněná na straně balení tak, aby jej uživatel vždy sroloval správným směrem.

Váš Éros : O půlnoci začne u lékaře zvonit telefon. "Tady Novák, proboha, pane doktore, rychle přijeďte, Karlíček nám spolknul prezervativ!" Rozespalý lékař se začne rychle oblékat, popadne kufřík a pádí ke dveřím. Když je u dveří, zadrnčí telefon podruhé. "Tady je zase Novák, pane doktore, už k nám nemusíte jezdit, my jsme našli jiný!"

Mrkněte na video, jak si vyrobit domácí peeling z olivového oleje a soli:

Pokračování 12 / 12

Ryby (21.2. - 20.3.)

Poslouchejte, co vám říká váš vnitřní hlas. V emocionální a v intimní oblasti byste si měli dokázat vyjádřit svůj názor, nikoliv esemeskami, ale rozhovorem mezi čtyřma očima. V srpnu se objeví rodinné roztržky a každodenní diskuse s partnerem či partnerkou. Je na vás, abyste si všímali příčin partnerova impulzivního chování a snažili se tyto příčiny pochopit a odstranit. Že by hrozila nevěra?

Váš Éros: Chudé a docela nehezké děvče sedí na hrázi rybníka a tváří se šíleně smutně, když v tom z vody vykoukne zlatá rybka a povídá: "Děvenko, nebuď smutná. Splním ti tři přání, abys měla veselejší život." Dívka se zaraduje: "Chci, abych byla krásná, a chci, aby moje chatrč byla zámek." Rybka na tom hned začne pracovat. Slečna opravdu před očima vyroste do krásy a na místě její chajdy se tyčí zámek z bílého kamene. Dívka mezitím vymyslela i třetí přání: "Přeju si, aby z mého kocoura byl krásný mladík." V tom ze zámku vychází mladík, slečna mu utíká naproti a ptá se ho: "Copak ty můj milý, ty nemáš radost?" Mladík zavrtí hlavou a říká: "Co tě to napadlo nechat mě dát loni vykastrovat?"

Doporučujeme

Články odjinud