Horoskop na červen 2013. Komu budou hvězdy přát? | Zdroj: Shutterstock

Zdroj: Shutterstock

Horoskop na červen 2013. Komu budou hvězdy přát?

Co vás čeká a nemine v šestém měsíci roku 2013? Hvězdy vám poradí a pokud se jich neumíte zeptat, stačí si přečíst náš článek.

Beran ( 21.3. - 20.4. )

Začínají vám úspěšné dny v práci i partnerství. Na co sáhnete, to jen pokvete. Pokud chcete změnit zaměstnání je k tomu nejvhodnější doba nebo vás čeká zvýšení platu či povýšení. Jediné, na co si dejte pozor, jsou neuvážené investice do neperspektivního vztahu. Budete totiž konfrontováni s minulostí, z níž se vynoří stará láska. Alespoň vás to donutí si najít čas a popřemýšlet o svém citovém životě.

Býk ( 21.4. - 21.5. )

Situace na pracovišti a kolem vašich pracovních plánů se vyjasňuje. Zjišťujete, co chcete a co vás baví. Není to sice ještě úplně ono, ale začínáte mít chuť do života. Jste přitažliví, vášniví a přitahujete pozornost okolí. Jste však i přelétaví a příliš impulzivní, což se projeví při výběru dovolené. Přesto si příjemné chvíle užijete a vrátíte se plné elánu. Bude to však zásluha vašeho partnera.

Blíženci ( 22.5. - 21.6. )

Máte chuť do práce a hodně energie, což vám v posledních dnech chybělo, takže se můžete s plným nasazením pustit do plánovaných úkolů. Staré spory vyřešíte s klidem, diplomacií a vše bude zase tak, jak má být. Zpočátku sice ztratíte nervy a důsledkem toho bude mírná domácí anarchie, ale ruku na srdce.Stojí za to se vůbec rozčilovat, když stejně všichni vědí, kdo je doma krk a kdo hlava?

Rak ( 22.6. - 22.7. )

Nabízejí se vám nové možnosti. Vypravte se za sluncem, za hranice všedních dnů. V následujících dnech vás konečně čeká láskyplné období. Bude o vás velmi velký zájem a vy si přízeň budete vychutnávat plnými doušky. Už bylo na čase, ale nečekejte zázraky. Člověk si lásku musí zasloužit a trvalý vztah potřebuje čas. A ještě dobrá rada – na rande se dobře vybavte piknikovou dekou, jinak hrozí nachlazení ledvin.

Lev ( 23.7. - 22.8. )

Nadále pokračujete v úžasném pracovním tempu. Potkáte se se starším nebo s výše postaveným člověkem, který vám nabídne zajímavý a výnosný obchod nebo práci. Jednoznačně to přijměte, přinese vám to zasloužené ohodnocení. Na domluvených pravidlech s partnerem trvejte, jinak se vám vztah udržet nepodaří. Silnou stránkou bude naprostá oboustranná upřímnost, takt, tolerance a i drobná pozornost potěší.

Panna ( 23.8. - 22.9. )

V první polovině měsíce budete velmi pracovití, což je pro vás velmi dobrá vyhlídka pro další dny. A protože budete spokojeni, v druhé polovině měsíce se to odrazí na vašem milém, kultivovaném a kamarádském chování, což vám přinese nové pracovní možnosti. Dobrá nálada se přenese i do vaší ložnice – uděláte si čas na lásku jako za starých časů. Skvělá večeře, procházka, dobré vínko, svíčky. Nebo, co si oživit milování v přírodě?

Váhy ( 23.9. - 23.10. )

Máte před sebou jeden z nejúspěšnějších měsíců tohoto roku. Je pravděpodobné i povýšení, které byste měli přijmout. V rodině to máte v pohodě, a to hlavně proto, že se vám v práci či podnikání daří. Pozvěte partnera na dobrou večeři a budete oba maximálně spokojeni. Nové lásky nejsou na obzoru, na to momentálně nemáte čas, i když ctitelů a obdivovatelů se najde dost. Veškerý svůj volný čas věnujte dětem, které poslední dobou trochu zanedbáváte.

Štír ( 24.10. - 22.11. )

Vaše váhání vyústí v promarněné šance, ale zároveň pochopíte, že pochyby byly spíše přínosem než nadějným projektem..Pracujte vytrvale dál a výsledky se vzápětí dostaví, a dokonce brzy nebudete vědět, kam dřív skočit. Vražedné tempo si však odpusťte než si uženete žaludeční vředy. Raději využijte svého šarmu a delegujte část povinností na dospělé děti. Pozor však na přehnané pedantství a přísnost.

Střelec ( 23.11. - 21.12. )

Na přísun energie se nemůžete stěžovat, spíše naopak. Přibývá vám až zázračným tempem. Problém je jen v tom, že ostatní vám nestačí. V citech a rodině to však zaskřípe.V trvalém vztahu hrozí nevěra, hádky a odcizení. Co s tím? Sbalit kufry a odjet na společnou dovolenou nebo nechat věcem volný průběh? Záleží na vás, kolik sil chcete na oltář své lásky obětovat. Problém bude v tom, kdo má nevěru na svědomí.

Kozoroh ( 22.12. - 20.1. )

V práci a v podnikání se vám otevírají další možnosti. Záleží jen na vás, čeho se chytíte a co si vyberete. Spolupráci vám navrhne i mladší muž nebo vám dá dobrou nabídku. Může to být práce v zahraničí, sice jen na léto, ale proč nevyužít příjemnou kombinaci rekreace u moře s dobře ohodnocenou prací? Překvapení se dočkáte od dětí. Jejich plány na léto se od vašich budou výrazně lišit.

Vodnář ( 21.1. - 20.2. )

Máte za sebou období, které vyžadovalo mnoho úsilí a energie k dosažení cíle, který je již blízko. Potřebujete v tom nalézt pouze systém a bez většího stresu byste to měli zvládnout. Vyžeňte z hlavy negativní myšlenky a soustřeďte se na své schopnosti, o kterých ani v nejmenším nepochybujte. V citové oblasti máte nyní trochu rozpačité období. Je to proto, že se soustředíte na jiné věci. Ale láska ani ve vašem případě na sebe nedá dlouho čekat.

Ryby ( 21.2. - 20.3. )

Začátek léta nebude právě v duhových barvách. Na začátku června se nemusíte cítit právě nejlépe proto si naplánujte týden oddychu někde v přírodě. Uvědomte si, že tělo má poslouchat vás a ne naopak. Nepříjemné situace řešte s rozvahou. Komplikovaná osobní záležitost může přinést nemalé problémy, měli byste proto postupovat dostatečně prozíravě a nepropadat hned panice. Horká hlava stejně nic nevyřeší a výsledek bude nakonec přijatelný.

Doporučujeme

Články odjinud