Horoskop na červen: Blíženci se vydají správným směrem, Panny půjdou na dračku

Horoskop na červen: Blíženci se vydají správným směrem, Panny půjdou na dračku

Prázdniny jsou tu cobydup a léto ťuká na dveře. Co nám podle hvězd přinese horký červnový měsíc?

Beran (21.3. - 20.4.)

Stereotyp v zaměstnání – tak právě ten vás přepadne začátkem měsíce a chvilku pobude. Nenaříkejte si, trocha toho nudného klidu není na překážku. On se brzy nějaký ten kostlivec ze skříně vyvalí a hned budete mít vzrušení až moc. Koncem měsíce budete muset opustit něco, s čím se nebude lehké rozloučit. Můžete se loučit s věcmi, s osobami či se svým povoláním. Pochopíte, že zajeté koleje vám už nic nepřináší, tak se poohlédnete po nových možnostech.

Pokračování 2 / 12

Býk (21.4. - 21.5.)

Myslete na sebe. Od konce posledního vztahu pokukujete po mužích a hledáte a hledáte, jenže ona není ostuda být chvíli sama, nehrňte se hlava nehlava do vztahu za každou cenu. Zkuste tuhle etapu života – "jsem single" – proměnit v klad. Nemusíte vařit, žehlit a uklízet po nějakém tom vandalovi, který vám pak pošlape srdíčko. Věnujte se opravdu jen sama sobě. Jděte a dělejte, co se vám zlíbí. Zanedlouho už takovou příležitost mít nebudete…

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Pocit, že se vám přehrnula přes hlavu vlna tsunami? Vydržte, konečně jste vyšlápla správným směrem. Úsilí z posledních týdnů nebylo marné. Nic není hned, takže pokud jste konečně začala cvičit a zdravě jíst, nečekejte, že to bude vidět ze dne na den. Také vás čeká cestovatelské období a k tomu je zapotřebí vozidlo v dobrém technickém stavu. Pokud zrovna nehodláte svůj vozový park obměnit, měla byste svému vozítku dopřát pořádnou generálku.

Pokračování 4 / 12

Rak (22.6. - 22.7.)

V červnu si konečně budete moci trochu vydechnout, ale než si dopřejete krátkou dovolenou, proklepněte si vašeho obchodního partnera. Důvěra je pěkná věc, ale jak to leze příliš do peněz, hlavně do vašich, je potřeba si na to malinko posvítit. Pokud se vaše podezření nepotvrdí, můžete si gratulovat. Poctivých společníků je po čertech málo. V zájmu udržení dobrých rodinných vztahů obalte své nervy nejlépe kouskem kvalitní čokolády. Budete tím sice šokovat okolí, neboť takhle hřešit u vás není zvykem, ale za ten klid to stojí.

Pokračování 5 / 12

Lev (23.7. - 22.8.)

Udělejte tečku za svou minulostí. Alespoň tou vztahovou. Přestaňte se vracet ke svému ex a nekazte pěkný vztah vzpomínkami. Současného partnera totiž nic víc nenakrkne než srovnávání s jeho předchůdcem. I když na to nejste zvyklá, tentokrát narazíte na nepřekonatelnou překážku i v práci a nezbude nic jiného než se podřídit vyšší autoritě. Nedohadujte se se šéfovou a respektujte její příkazy. Ať už si myslíte cokoliv, je dost dobře možné, že skutečně zná a ví víc než vy a svou funkci nemá jen tak pro nic za nic.

Pokračování 6 / 12

Panna (23.8. - 22.9.)

Chybí vám klidný víkend. Už dlouho jste neměla dva dny jenom pro sebe a ani v červnu to nebude jinak. Půjdete na dračku. Oslavy různých výročí, křtiny, svatby – prostě všude vás zvou, všude budete žádaná. Ani když vás chvílemi přepadne nutkavá potřeba mít trochu klidu, nedávejte svým přátelům a blízkým košem. Oni vás nezvou kvůli dárkům, ale protože vás mají rádi. Tak si toho važte a snažte se si toho co nejvíc užít. V létě už budete mít klid.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23.9. - 23.10.)

Na nic nečekejte. Neodkládejte své sny a touhy, přestože vám racionální myšlení říká, že na to nemáte. Začněte konečně něco dělat se svým bydlením a neváhejte. Vhodnější doba už nepřijde. Hypotéky levnější nebudou a doufat, že váš domácí bude mít tak laskavé srdce a sníží vám nájem, to už je čiré zoufalství. Sledovat trh s byty, to by měl být váš denní chléb. Jistě pro sebe brzy vhodný domov objevíte. Finančně byste si v tomto měsíci měli polepšit díky své kreativitě a odvaze.

Pokračování 8 / 12

Štír (24.10. - 22.11.)

Pozor na finance. Když už se vrhnete na utrácení, raději dobře přemýšlejte, než pustíte bankovku nebo kreditku z ruky. Myslete na zadní kolečka. V lásce a vztazích pozor na boje s opačným pohlavím. Milujete změnu a potřebujete utéct od stereotypu alespoň v myšlenkách. S tím souvisí i vaše impulzivnost a tendence k unáhleným činům. Na své okolí jste velmi nároční a není jednoduché se vám zavděčit. Pokud váš partner vyjádří nějaké potřeby, neházejte to bez povšimnutí za hlavu a trochu se nad tím zamyslete.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23.11. - 21.12.)

V tomto měsíci budete mít skvělé podmínky navazovat nové vztahy, a to nejen milostné. Také pokud plánujete změny ve vztazích, jako třeba zásnuby nebo svatbu, bude toto období ideální. V milostném životě by se vám mělo nadmíru dařit. V polovině měsíce se mohou objevit nějaké drobné zdravotní potíže. Obyčejná rýma nebude z nastuzení, ale alergie. Nepodceňujte ji a zajděte za odborníkem. V oblasti financí bude čas vhodný k investicím a budete si moci udělat něčím radost.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Červen by měl být pro vás velice příjemným měsícem. Energie byste měli mít na rozdávání a nápadů více, než budete schopni realizovat. Díky vašemu charismatu se na vás budou obracet druzí pro radu a porozumění. Také ve výchově dětí budete velkým rádcem a pomocníkem. V milostné oblasti pozor na úlety a sklony k nemoudrému jednání. V pracovní a finanční oblasti se spolehněte na velkou podporu a pomoc v rámci rodiny.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Skvěle vám bude fungovat intuice a předvídavost. Pokud budete něco cítit jinak, než vám bude říkat rozum, dobře to zvažte. Finančně by se vám mělo dařit velmi dobře, i když výdaje také asi nebudou malé. Dobrá nabídka nebo zpráva by mohla přijít ze strany přátel. V rodině by mohlo dojít k nějakým příjemným změnám, ale v partnerských vztazích pozor na zbytečná nedorozumění kvůli odlišným představám o určitých věcech, například kde letos trávit dovolenou.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21.2. - 20.3.)

Dostatek energie v předchozím období ve vás může vzbudit dojem, že jste nevyčerpatelní. V případě potřeby dokážete přenášet i skály a kdykoliv jste ochotni pomoci všem, kteří to potřebují. Máte však tendenci k sebeobětování a vyžíváte se v roli obětního beránka. A ostatní mají tendenci vaši dobrotu zneužít. Když pomoc odmítnete, svět se nezboří. V tomto měsíci byste měli myslet především na sebe a dbát na dostatek aktivního odpočinku, protože budete mít sklon k přetěžování se.

Doporučujeme

Články odjinud