Horoskop na červenec: Kozorohy čeká nová láska, Lvy emoční zmatek

Horoskop na červenec: Kozorohy čeká nová láska, Lvy emoční zmatek

Léto je vždy dobou, kdy vystoupíme ze zaběhnutých kolejí a jsme otevření novým možnostem. Jak letos vidí hvězdy naše šance a příležitosti?

Beran (21.3. - 20.4.)

Vaše kariéra by se měla rozvíjet bez větších překážek, pokud jste plánovala, že si řeknete o lepší ocenění, nyní je ta správná chvíle. Váš intelekt by měl být v červenci na opravdu vysoké úrovni, takže nevadí, když se vrhnete na nějakou věc, které jste tak úplně neporozuměla, nyní ji pochopíte velmi dobře. Také by stálo za to se naučit něco nového. Při letních nákupech se vyhněte vnucovaným nabídkám, půjde jen o šmejd, který nikomu radost neudělá. Pokud si vše dobře naplánujete a budete se pečlivě držet plánu, budete šťastná a spokojená.

Pokračování 2 / 12

Býk (21.4. - 21.5.)

Ten, kdo vás miluje, vás nyní bude milovat ještě více. A protože se blíží výročí vašeho seznámení, tak překvapení, které pro vás chystá, vás asi dostane úplně do kolen. V práci si volnější dny „okurkové sezóny“ vyhraďte na plánování a přemýšlení o nové obchodní příležitosti, ale realizaci si nechte na později. Pokud se vypravíte do letního kina nebo za jinou zábavou ve večerních hodinách, dejte si pozor na divné lidi a určitě nikam nechoďte sama. Na seznamování bude dost příležitostí jindy. A také si dejte pozor na nachlazení. Mokré plavky raději dvakrát převlékněte než vůbec.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Pracovní záležitosti sice poběží relativně normálně, ale stále budete mít pocit, že něco není tak úplně v pořádku. A je to pravda, už začínáte být tím shonem unavená a víte, že je před vámi ještě to nejhorší neboli předdovolenkové finišování. Vyhnout se tomu nedá, ale pokuste se určit si, co je opravdu důležité, a ostatní vypustit. Povinnosti rozdělte, nejste přece na vše sama. A alespoň část jednoho víkendu si rezervujte pouze pro svůj odpočinek. Váš partner by vás měl nyní hodně podporovat, využijte to, ale nezneužívejte. Pomůže vám to a zbytek měsíce budete mít energie na rozdávání.

Pokračování 4 / 12

Rak (22.6. - 22.7.)

Pozor na sladkosti, jejich přemíra vám v létě neudělá vůbec dobře. To samé se týká zmrzlin, koktejlů i sladkých nápojů. Občas si zahřešte, ale každodenní porci bílého jedu si raději odepřete. V první polovině měsíce vám hrozí nějaký nemilý neúspěch, ale nesmíte si jím nechat zkazit celé léto. Samozřejmě že vás to nepotěší, ale na druhou stranu, když zjistíte, kde se stala chyba, tak zanedlouho nově získané znalosti využijete a menší krach bude zapomenut. Hádky s partnerem nejlépe vyřeší dobré jídlo, stačí zajít někam do restaurace a vše se hned urovná.

Pokračování 5 / 12

Lev (23.7. - 22.8.)

Velmi zajímavě pro vás bude vypadat konec července. Bude to čas, kdy budete přetékat energií a uvidíte spoustu věcí úplně jinýma očima. V tomto období se může stát téměř cokoliv, můžete se rozhodnou pro nějakou velmi radikální změnu, na kterou jste delší dobu možná měla chuť, ale chyběla vám odvaha. Celý červenec se trochu obávejte zmatků na emoční scéně. S problémy vám nejvíce pomůže nějaká blízká věrohodná osoba.

Pokračování 6 / 12

Panna (23.8. - 22.9.)

Přichází doba bilancování a také čas posledních možných změn, kterými budete moci některé věci konečně uzavřít. V prvních dvou týdnech vám hrozí výrazně větší dávka podezíravosti, budete některé věci vidět mírně pokřiveným pohledem a nebude to k dobru věci. Veškeré pochybnosti byste měla řešit okamžitě, čím více o nich budete jen přemýšlet, tím více vás budou trápit a tím více absurdních představ vás napadne. Před dovolenou možná navštívíte kadeřnici, aby vám vymyslela něco hezkého a zajímavého na hlavě. A změna zevnějšku se odrazí i na vaší náladě.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23.9. - 23.10.)

Vrcholné léto může přinést určitá rozhodnutí a nový náboj, zvláště co se týká tzv. pracovních záležitostí. Ve vztahu k partnerovi si dávejte co největší pozor na nervozitu, pokud ji z vás vycítí, začne být sám podezíravý a nepříjemný, takže doma se starejte o co největší klid. Pozor na nějakou osobu, která vám v druhé polovině měsíce začne házet klacky pod nohy a srážet vaše sebevědomí. Abyste nepropadla splínu, měla by se ve vašem odívání objevit někde červená, nemusí být výrazná, stačí jen nějaký malý doplněk.

Pokračování 8 / 12

Štír (24.10. - 22.11.)

Pokuste se tento měsíc vyhnout úředním záležitostem. Na lidi s razítkem nebudete mít moc velké štěstí a i v těch různých papírech a paragrafech se budete moci velmi jednoduše ztratit. Pokud budete potřebovat něco vyloženě uzavřít, vezměte si k ruce odborníka, který vás povede nebo půjde-li záležitost přeložit až na září, učiňte tak. Co je příjemné, že ačkoliv v pracovním životě budou na vás kladeny velké nároky a budete cítit velký tlak, v rodinném životě by vše mělo být v nejlepším pořádku a jakékoliv problémy budete schopna bleskurychle vyřešit.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23.11. - 21.12.)

Pokud ve vašem vztahu něco skřípe, využijte první červencový týden k tomu, aby se vše vysvětlilo. Neměl by to být problém, půjde o rychle řešitelnou banalitu. A když vám někdo začne otloukat o hlavu povinnosti a loajalitu, tak mu připomeňte situace, kdy vy jste byla ponechána na holičkách. Co se týče víkendů, budete mít chuť na adrenalinové zážitky. Nemusíte rovnou skákat na gumě z mostu, ale o rizikových aktivitách se rozhodněte podle svého nejlepšího vědomí. Vždyť zdraví a život máte jen jedny a dosud jste se bez dobrodružství obešla.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Vypadá to, že příliš očekáváte něčí podporu, ona možná přijde a možná ne, nyní totiž není nic naprosto jistého. Proto by bylo lepší více se spoléhat na sebe než na druhé a trochu se lépe připravit. V případě, že se pomocná ruka neobjeví, uspějete. Jinak by se mohlo stát, že se vám nevyvede nějaká věc, na které vám hodně záleží. Váš partner se na vás může z nějakého důvodu nesmyslně rozčílit, rozhodně mu neustupujte, přejde ho to a uvědomí si, že udělal chybu. A usmiřování někdy může být velmi sladké. Před dovolenou se pokuste mít uzavřeny všechny nejdůležitější osobní záležitosti.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21.1. - 20.2.)

V létě by se na vás mohlo usmát štěstí, a to nejdříve kolem začátku července a pak až někdy na podzim. Tak ho vyhlížejte a hlavně si ho nenechte proplout mezi prsty. Uprostřed měsíce budete muset ukázat jistou odvahu, jinak se vám nepovede nějaký již delší dobu chystaný plán. Pokud si budete chtít někde zaflirtovat, nechte to na víkend či dokonce přímo až na dovolenou, tam se vám objeví nějaká zajímavá možnost, kterou budete moci využít.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21.2. - 20.3.)

Blížící se čas zasloužené dovolené ve vás probudí romantickou náladu. Během nákupů se pokuste najít si trošku času i na něco, co splní vaše přání, a pokud se vám to zalíbí, můžete to ještě několikrát zopakovat. Vaše konto je právě teď pěkně kulaté, takže šetřit nemusíte. Dejte si pozor na nové známé, část z nich bude bezvýznamná, část vám později začne škodit, když se někdo pokusí na vás přehodit své povinnosti a pak dělat "já nic, já muzikant".

Doporučujeme

Články odjinud