Horoskop na listopad

Horoskop na listopad

Co vás čeká a nemine v jedenáctém měsíci roku 2015? Jak se vám bude dařit v oblasti lásky, kariéry i zdraví? Zeptejte se hvězd!

Beran (21.3. - 20.4.)

K citovým záležitostem dokážete přistupovat doslova se srdcem na dlani, což vám pomůže při řešení některých složitějších problémů. Například se dokážete ubránit vypočítavým příbuzným, jenž vyhrotí dávný spor až do extrému. Váš nadhled a jejich vlastní zbraně konflikt vyřeší. Někteří Berani se dokonce bláznivě zamilují. Jediné, co vám bude vadit, jsou špatné stravovací návyky. Omezte obědy ve fastfoodu a naordinujte si mléčnou dietu. Pokud vám mléčné produkty nedělají dobře, zkuste jejich kysanou formu.

Býk (21.4. - 21.5.)

Máte plnou hlavu problémů a nevíte, jak z kolotoče ven? Netrapte se a udělejte si harmonogram. Nejprve udělejte to nejdůležitější a méně podstatné nechte stranou. Vše vyřeší čas. Se svým protějškem povedete dlouhé debaty, které vás značně pozvednou na duchu. Začnete se také mnohem více zajímat o aktuální pocity, sny a přání vašeho partnera. Koncem měsíce se ale zřejmě trochu nepohodnete. Rozladění však nepotrvá dlouho, pomůže vám rodina a vy jim to samozřejmě rádi oplatíte.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

V domácnosti budete značně kreativní, dokážete opravit či vytvořit téměř cokoli. Pokud se vaše zájmy rozcházejí s tím, co by rád provozoval váš protějšek, vytvořte si raději vlastní program. Vyhnete se tak zbytečným konfliktům. Nezadaní konečně najdou svoji spřízněnou duši. Ale připravte se na to, že se stanete horkým tématem řady příbuzenských pomluv. Chcete-li si v rodině zlepšit pověst, nezbude vám nic jiného než dlouhé vysvětlování, že je všechno úplně jinak. V objasnění situace uspějete, máte schopnost manipulovat s lidmi.

Rak (22.6. - 22.7.)

Mezi vámi a vaším protějškem nastane duševní porozumění, v jaké jste snad už ani nedoufali. Najednou si porozumíte i beze slov, k souznění vám postačí i drobné gesto. Konec měsíce se vám podaří najít s vašimi blízkými společný cíl, na kterém budete všichni usilovně pracovat. Díky tomu se můžete těšit na příjemnou domácí atmosféru, v níž zavládne především motivace a kreativita. Po fyzické stránce na tom budete vcelku dobře, o svoji psychiku byste ale měli pozorně pečovat. Preventivně konzumujte ořechy a donuťte se jít ven za každého počasí.

Lev (23.7. - 22.8.)

Lvice patří mezi dravá znamení a reálné uvažování jim není cizí, přesto budou potřebovat hodně velkou podporu ze strany rodiny, aby si dokázaly udržet ty správné stravovací návyky. Ze selhání si však nedělejte zbytečně těžkou hlavu, to se občas může stát úplně každému. Kromě drobných zdravotních potíží se se vším ostatním poperete se ctí a úspěchem. Využijete příležitost a pohotově ukážete, jak se umíte přizpůsobit změněným podmínkám. Vše, co uděláte, rozhodne o vaší další kariéře.

Panna (23.8. - 22.9.)

Nezadaní potkají velice inteligentního jedince, po citové stránce to ale mohou mít docela těžké. Raději se nevažte na někoho, kdo ještě nedořešil své staré závazky, mohli byste na to doplatit. Za to vztahy s rodiči, potomky či příbuznými se v tomto měsíci výrazně posílí. Při plánování zimní rodinné dovolené se pobavíte a nakonec se bez problémů dokážete shodnout snad úplně na všem. Své zdraví byste měli udržovat a posilovat hlavně aktivní formou. Procvičujte svaly a nezapomeňte střevní trakt pročistit zeleninovou a ovocnou stravou.

Váhy (23.9. - 23.10.) Doma vás budou považovat za mrzouty, kteří si neustále na něco stěžují. Nic vám nebude po chuti ani v práci a ani rodina se vám nezavděčí. Jen pouhé domněnky však nestačí na to, abyste vystupovali proti některým osobám. Než začnete něco podnikat, vše dobře zvažte a opírejte se pouze o zaručené informace. Raději nechte věci plynout přirozeným způsobem, mějte se na pozoru a zkuste si každý svůj krok dobře promyslet.

Štír (24.10. - 22.11.)

Na začátku měsíce vás v lásce ochrání Venuše, pak se ale všechno zkazí a vy s tím nedokážete nijak hnout. Rozhodně počkejte, až se to přežene, a teprve poté se pokuste o nějakou rozumnou debatu. Nepodléhejte smutku, vaše špatná nálada pramení z nedostatku pohybu a neschopnosti správně se odreagovat. Na přicházející podzim reagujete trochu melancholicky. Je to však příležitost přehodnotit svůj postoj k ne vždy nejlepší životosprávě. Trochu pohybu, lehčí strava a zanedlouho se budete cítit jako "ryba" ve vodě.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Žárlivost vám nedá spát, neustále vás pronásleduje otázka, co asi dělá vaše drahá polovička. Pokud máte důvod, začněte situaci řešit, a jestliže si to jen namlouváte, pak je čas řešit to také. Nejlépe s partnerem. Co se povinností týče, vyhýbáte se jim jako čert kříži. Přestaňte hledat problémy tam, kde nejsou, a zaměřte pozornost na svoji práci. Úkoly se vám na stole nakupily do pořádné hromady a do konce roku mnoho času nezbývá. Dobijte baterky, vyhrňte si rukávy a pusťte se do toho.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Vrtochy podzimního počasí na vás nebudou mít vliv, ale naopak podpoří hravost a kreativitu. Hlavně doma se budete snažit zútulnit každý kout, zbavíte se řady nepotřebných věcí a některé z nich opět „zrecyklujete“ V citové oblasti se připravte na podvody, lhaní či neupřímnost. Iluze o vašem vztahu se zřejmě zbortí jako domeček z karet. Kompromis jistě existuje, musíte ale definitivně opustit své vzdušné zámky. Přebytečný čas i energii věnujete převážně dětem či starším příbuzným, uděláte jim obrovskou radost.

Vodnář (21.1. - 20.2.) Nadřízený po vás bude žádat, abyste oživili pracovní debaty nějakými zasvěcenými odbornými výklady, ale na to se rozhodně necítíte. Odmítnout nelze a vydat se všanc také nemáte chuť. Jak z toho ven? Připomeňte šéfům dlouho naplánovanou služební cestu, a máte vystaráno. Mimo domov si práci zorganizujete po svém a ještě si zdarma užijete příjemný relax. Vnitřně se sice budete cítit osamoceně, ale žijete přece mezi dalšími lidmi, nikoli na neobydleném ostrově. Doma vás bude čekat pohoda a vřelá náruč, tak na splín zapomeňte.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Podzimní dny budou v práci ubíhat v jednotvárném duchu, ale nudit se určitě nebudete. Budete těžit z minulých měsíců, kdy jste věnovali spoustu času novému projektu a vzdělávali se. Vaši blízcí budou pyšní na vaše skvělé pracovní výsledky. Ale na poklidný vztah rovnou zapomeňte, protějšek si totiž usmyslí, že trpíte nedostatkem společenského života, a bude vás chtít „vytáhnout mezi lidi“. Zkuste mu vysvětlit, že toužíte především po klidu. Ostatní členové rodiny vás podpoří, protože si uvědomí, že jste neustále v jednom kole, a proto z vás bez reptání sejmou většinu domácích povinností.

Dáma.cz je na facebooku. Přidejte se k nám!

Doporučujeme

Články odjinud