Horoskop na listopad. Komu budou hvězdy přát?

Horoskop na listopad. Komu budou hvězdy přát?

Co vás v listopadu čeká v oblasti lásky, kariéry a zdraví? Hvězdy vám poradí a pokud se jich neumíte zeptat, stačí si přečíst náš článek

Beran (21.3. - 20.4.)

Vaše komunikační schopnosti budou neobvykle na výši, využijte toho, ať už se jedná o projev psaný nebo mluvený. Důležitá jednání v tomto měsíci díky tomu půjdou jako po másle. Jediné, co vám naruší pohodu a klid, budou vaši milí příbuzní, s nimiž se raději nehádejte. Sami víte nejlépe, co je pro vás nejlepší a jejich rady hoďte za hlavu. Náladu si vylepšete nákupem módního doplňku a nezapomeňte, že letošnímu podzimu vládne blyštivé zlato, kombinace červené a bílé a především styl šedesátých let.

Býk (21.4. - 21.5.)

Vzestup kariéry pokračuje tak jak má. Můžete očekávat jedno klíčové jednání, které se týká dlouhodobějších vyhlídek. Díky vašemu důvtipu a píli se nemusíte vůbec nervovat, hvězdy vám také přejí, a proto se i vaše okolí ocitne právě tam, kde vy sebe i ostatní chcete mít. Přes všechna pozitiva se emocím nevyhnete. Za občasný splín se nemusíte stydět, špatná nálada přece občas postihne každého. Proto si o samotě klidně poplačte u romantického seriálu nebo se svěřte přítelkyni, ale té opravdové, o níž víte, že umí mlčet.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Listopad nezačne příliš optimisticky. Budete podráždění a nevrlí na všechny okolo. Vaším nepřítelem číslo jedna bude zapomnětlivost, která vás může připravit o nemalou finanční částku. Nechcete raději nechat hotovost v šuplíku doma a raději hradit platby digitální peněženkou nebo platební kartou? Co se s vámi děje vám teprve dojde, až někomu rupnou nervy a vše vám vytmaví, ale nesmíte ho z ničeho vinit – bude to jenom přátelská rada a vám se přátelé budou hodit. Ostatně, kdy jste se s nimi sešli naposledy?

Rak (22.6. - 22.7.)

Je-li na vás spáchána nějaká křivda, braňte se a rozhodně to nenechejte jen tak bez odezvy vyšumět. Zaprvé obhájíte svoji pozici a za druhé všem ukážete, že nejste jen nějaká šedá myška, se kterou si všichni mohou dělat to, co chtějí. Vaší zbraní bude dobrá kondice, ale nespoléhejte na to, že vydrží věčně. Kdy jste byli naposledy běhat, na strečinku nebo si zaplavat? Nemáte-li čas, posilujte alespoň na gymballu a pokuste se vyšetřit hodinku na masáž pro posílení imunity.

Lev (23.7. - 22.8.)

Právě nastalo vaše lenošivé období a veškerá vaše energie je prostě pryč. Nemáte vůbec chuť něco dělat a vymlouváte se na únavu. To ovšem bude platit jen krátce, po pár dnech budete opět ve své kůži. S láskou a partnerským životem to však bude horší. Dotkne se vás nějaké rozhodnutí, ale nezoufejte. Nejistota by jen prodlužovala vaše trápení. Uděláte nejlépe, když partnerovi co nejvíce zmizíte z očí. Zajeďte na hřbitov s dušičkovou výzdobou nebo si udělejte kontrolní výlet na chatu, zda je všechno v pořádku.

Panna (23.8. - 22.9.)

Měli byste si vyřešit nedorozumění s členy rodiny. Uvědomte si, že vás potřebují více, než si myslíte. Ve vzduchu visí několik otázek, na které byste měli najít odpověď. Nepohoda doma se projeví i jinak, ačkoliv budete pracovat jako šílení, nic se vám dařit nebude. Vše se vám bude hroutit pod rukama, a ani notná dávka trpělivosti nebude stačit. Budete muset najít kompromis, buď vy a práce nebo vy a rodina. Nebojte se přiznat, že zvládat všechno na jedničku je nad vaše síly.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Pokud vám na srdci leží partnerský problém, nyní se téměř bez vaší pomoci vyřeší a vám se obrovsky uleví. Také budete potřebovat velmi mnoho odvahy, jelikož vás čeká přetěžká zkouška, odměna ale bude sladká. Listopad přinese mnoho novinek – novou práci, jiné lidi a spoustu prožitků, s nimiž se budete muset vyrovnat. K tomu se budete intenzívně zabývat vlastním nápadem, ale postupně na něm najdete více chyb než užitku, a nakonec projekt založíte do šuplíku.

Štír (24.10. - 22.11.)

Poznávání, požitky, zábava - to pro vás rozhodně žádná dřina nebude a vy budete moci sbírat nové síly po náročném minulém měsíci. Měli byste se snažit zapomenout na všechny povinnosti a těšit se z toho, co máte nejraději. Máte chuť na delikatesu? Kupte si ji. Trápí vás křečové žíly? Dopřejte si lymfatickou masáž. Zkrátka a dobře, věnujte čas sobě samé. Ale pozor na jazyk! Dobře važte slova, i malý žert může vyznít urážlivě.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Čeká vás jedna nepříjemná hádka s partnerem, které lze ovšem předejít příjemným kompromisem. Odložte svoji tvrdohlavost a zavzpomínejte na krásné časy, které jste spolu prožili. Je toho sice na vás nyní moc, ale věřte, že výsledky budou stát za to. Že by se rýsovala pěkná zimní dovolená? Proč ne, oba si potřebujete odpočinout a ruku na srdce, ani přes léto jste se s dětmi moc neužili. A také nezapomínejte na dostatečný přísun ovoce a zeleniny – období viróz se blíží, tak ať posílíte imunitu.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Vaše fantazie pracuje na plné obrátky a dostanete chuť zvelebit domácí nebo pracovní prostředí. Projevíte mimořádný organizační talent, takže byste neměli narazit na žádnou vážnou překážku. Brzdit vás budou jen finance – on takový design přece jen něco stojí. Pokud se vám zdá, že v lásce máte na růžích ustláno, ke konci měsíce si dávejte pozor na trny. Nedejte se ale rozrušit každou prkotinou a nedělejte žárlivé scény. Možná tohle by se totiž mohlo stát tím největším trnem, který rozcupuje váš vztah nadobro.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Začátek listopadu bude trochu kritičtější, jste psychicky i fyzicky vyčerpaní a málo se soustředíte. Zkuste proto trochu té relaxace. Z podzimního splínu vás zaručeně dostane filmové zpracování kontroverzní životní dráhy gospelové ikony Jamese Browna - Get on Up , které se v kinech objeví v polovině listopadu. Duševní nevyrovnanost vás bude provázet téměř až do konce měsíce, což bude mít za následek menší neshody v rodině. Dávejte si také pozor na svoje soukromé vlastnictví, hrozí ztráta něčeho vám velmi blízkého.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Konflikt, který se objeví v souvislosti s vaší prací, nebude taková katastrofa, jak to ze začátku bude vypadat. Možná z něho i něco vytěžíte, když neztratíte nervy. A to nejen po finanční stránce. Stačí být ve správný čas na správném místě. Jakmile se s potížemi poperete, budete moci věnovat více času svým soukromým záležitostem. Takže, shrnuto a podtrženo, listopad pro vás nevypadá vůbec špatně. Bude záležet jen na vás, komu věnujete svoji přízeň. Chcete radu? Volný čas s dětmi či domácím mazlíčkem vám vlije do žil optimismus a dobrou náladu. A to za to stojí, ne?

Doporučujeme

Články odjinud