Horoskop na listopad: Lvy čeká skvělý měsíc, Býci by měli ubrat

Horoskop na listopad: Lvy čeká skvělý měsíc, Býci by měli ubrat

Co přinese předposlední měsíc v roce? Jak se vám v listopadu bude dařit v oblasti lásky, kariéry i zdraví? Zeptejte se hvězd!

Beran (21.3. - 20.4.)

Vládnoucí planeta Saturn nadále ovlivňuje vaše přátelství a ambice. Snaha o restrukturalizaci vašeho společenského života a dlouhodobých cílů, kterou jste letos započali, se bude stupňovat. Uvědomujete si, že vytvořit solidní základ vyžaduje čas a vytrvalost. Dobře víte, jak důležitá je podpora od přátel, kolegů a obchodních partnerů. Ať vás ani nenapadne považovat tyto vzácné vztahy za samozřejmost! Hvězdná konstelace pronikne i do vašeho milostného života a přinese vám štěstí a potěšení, po kterém toužíte. Budete si ho moci vychutnávat až do konce roku. Užijte si je.

Pokračování 2 / 12

Býk (21.4. - 21.5.)

Budete mít opravdu rozlítané dny, uvědomte si, že se nemůžete rozčtvrtit, proto se netrapte, pokud něco nestihnete. Upusťte od věcí a návštěv, které jsou zbytečné, věnujte se práci, sobě a rodině. Využijte svou tvořivost ve vztahu a připravte pro partnera něco, čím mu vyrazíte dech. I na workoholiky nečekané překvapení zabere. Pokud jste se dosud v práci drželi v pozadí, najednou uvidíte, že s vaším potenciálem to můžete dotáhnout mnohem dál. Jste přece zrozená pro velké věci. Jste vůdcem smečky, jen je třeba se na to místo postavit. Odvaha je nyní vaším druhým jménem.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Nebuďte štědří tam, kde si toho nikdo neváží, ale pokud chcete někomu udělat radost ještě před Vánocemi, udělejte to. Na druhou stranu, možná i vy dostanete nějakou malou pozornost. Koncem listopadu budete mít množství příležitostí přehodnotit svůj profesní život. Nebojte se ani velkých změn. Planety jsou vám nakloněny, pokud chcete do své práce vnést více kreativity a vášně. Jediné, co musíte udělat, je přijít na to, co je tou velkou vášní, které se chcete věnovat. Nepromarněte příležitost spojit svého průkopnického ducha s potřebou vybudovat něco trvalého.

Pokračování 4 / 12

Rak (22.6. - 22.7.)

I když se vám bude zdát, že nemáte nic hotového a že se utopíte v moři povinností, zachovejte klid. Vše zvládnete na výbornou, a pokud chystáte nějaký kuchařský experiment, podaří se a ostatní to ocení. Finanční závěr roku nebude pro vás nejhorší. Budete moci spokojeně utrácet. Oblečte si něco sexy, je možné, že ten pravý je už někde na cestě. Je možné, že "už jste s muži skončili", ale on se ptát nebude. Pokud partnera máte, pomůže vám v nejedné situaci. A dokonce si zařádíte jako zamlada, Venuše rozproudí vaši intimní zónu a dopřeje vám množství vášnivých chvil.

Pokračování 5 / 12

Lev (23.7. - 22.8.)

Pokud jste si mysleli, že vaše dny budou jen šedé, mýlíte se. Tyto dny vám to vyvrátí. Konečně potkáte lidi, které jste dlouho neviděli, nasajete spolu příjemnou předvánoční atmosféru a váš partnerský vztah se zlepší. Dosud jste to byli vy, kdo žehlil všechny rodinné nepříjemnosti. Je čas si dát trochu pauzu a věnovat se více sobě. Ze začátku se vám to může zdát sobecké, ale rychle zjistíte, že díky takovému přístupu dokážete dávat více. Nastavte konečně jasné a pevné hranice těm, kteří zneužívají vaši velkorysost! A nezapomeňte na dostatek spánku!

Pokračování 6 / 12

Panna (23.8. - 22.9.)

Vše souvisí se vším a vám se to potvrdí v těchto dnech zejména ve vaší pracovní oblasti. Pokud jste někomu v minulosti pomohli, možná on pomůže vám nebo vám to vrátí jiným způsobem. Když události v listopadu v krátkosti shrneme, i když problém nastane, vyřeší se a vy se můžete věnovat rodině. Klíčovým tématem tohoto měsíce pro vás budou finance. Máte už plné zuby honění se za penězi, jen abyste dokázali udržet balanc mezi příjmy a výdaji. Bude si to sice vyžadovat extra úsilí a menší oběti, ale výsledek bude stát za to.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23.9. - 23.10.)

Konec listopadu je pro vás trochu náročnější na energii, proto si správně rozdělte čas. Pokud pocítíte únavu, dejte si čerstvou ovocnou šťávu. I když se vám může na začátku měsíce sesypat všechno, co jste měli naplánováno, uklidněte se - špatný začátek, dobrý konec. V lásce nastane obrat k lepšímu téměř okamžitě, samozřejmě pokud se i vy vynasnažíte a uděláte si na partnera alespoň trošku času. A ještě něco - nenaleťte na typické lákavé a neodolatelné akce, neboť jak známo, není všechno zlato, co se třpytí. Později byste zjistili, že jste prodělali, a partner by vás zkritizoval.

Pokračování 8 / 12

Štír (24.10. - 22.11.)

Pozor na nedorozumění a z toho plynoucí intriky. Prožít adventní dny v nepříjemné atmosféře není moc příjemné. Proto zkuste raději situaci nedramatizovat, usmívat se a otravy nesmlouvavě odmítnout. V polovině listopadu dostanete pozvání na několik příjemných kulturních akcí. Mimo jiné začněte pomalu péct a uklízet, protože si chcete předvánoční pohodu pořádně užít v klidu a bez stresu. Co kdyby vám partner pomohl jinak než tím, že si lehne na gauč? Když oba zaberete na plný plyn, budete se moci na konci měsíce více věnovat zábavě.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23.11. - 21.12.)

Jupiter bude mít začátkem měsíce pozitivní vliv i na vaše pracovní ambice. Až do vašich narozenin bude ovlivňovat vaši kariéru a pak se přesune do oblasti financí. Od toho momentu můžete začít plánovat, jak znásobit vaše příjmy. Jupiter vám pomůže vyšperkovat vaši osobnost, tak toho využijte. Je možné, že budete pociťovat vnitřní napětí mezi vaším soukromým a profesním životem. Ambice a domácí pohoda budou postaveny proti sobě. Kolegové v práci budou chtít, abyste stihli i nemožné, ale bude to na úkor zdraví, proto zvažte, co je opravdu potřeba a co ne.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Vzali jste si na svá bedra příliš povinností. Čas sice využijete efektivně, ale všechny úkoly nesplníte. Čeká vás setkání, které může ovlivnit vaši práci. Půjde o zkoušku vaší trpělivosti a vytrvalosti. V takovém případě dlouho nepřemýšlejte a nezapomeňte se zeptat na způsob hodnocení! Prokažte svou dobrou vůli a zkuste dosáhnout přijatelné dohody. Pokud spekulujete, zda máte vsadit na krátkodobé, nebo dlouhodobé vztahy, odpověď je jasná. Všechny drobnosti, které vás na partnerovi iritují, vám vlastně nastavují zrcadlo. Připravte se odhalit všechny trhlinky vaší osobnosti.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Neměli byste se míchat do záležitostí, o kterých nemáte přehled. Nebyli byste první, kdo kvůli tomu upadl na nos. Záležitost je komplikovanější, než předpokládáte. Vyskytne se více možností jak dosáhnout řešení. Jediný problém bude, že ne každé bude v souladu s vašimi prostředky. Dostanete se do situace, kdy připustíte i to, co jste předtím odmítali. Nereagujte však unáhleně. Využijte váš vrozený smysl pro realitu a k jisté osobě se chovejte diplomaticky. Bude si to sice vyžadovat extra úsilí a menší oběti, ale výsledek bude stát za to.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21.2. - 20.3.)

Už zanedlouho se objeví to, na co už tolik čekáte. Tak snadno, jak byste si to představovali, to přece jen nepůjde. Konečně úspěch, byť doprovázený známkami únavy a přepracování. Nějaký čas budete muset ještě vydržet nápor útoků, které se budou na vás valit z různých stran. Denní rozvrh budete mít nabitý na maximum, ale bude to obohacující. Budete mít pocit, že si už asi nikdy neodpočinete, ale nebojte se, koncem měsíce budete moci tempo zmírnit. Přesunete se do nové fáze, ve které půjde každodenní dřina do pozadí.

Doporučujeme

Články odjinud