HOROSKOP NA SRPEN

HOROSKOP NA SRPEN

Co vás čeká a nemine v osmém měsíci roku 2016? Jak se vám bude dařit v oblasti lásky, kariéry i zdraví? Zeptejte se hvězd!

Beran (21.3. - 20.4.)

Tento měsíc si dávejte pozor na všelijaké možné finanční transakce, nepodepisujte ani pojistné smlouvy, později byste to mohli velmi litovat, raději buďte trpěliví. V pracovní oblasti vás čekají různé pozitivní změny. Na světlo světa vyjde rodinné tajemství, budete velmi překvapeni. V milostných záležitostech vás čekají zkoušky trpělivosti, pokud jimi projdete, všechno dopadne dobře. Rada na tento měsíc pro vás zní: klid a trpělivost. Co se týče peněz, postavte důležitá rozhodnutí na zdrojích, které máte v ruce a ne na příjmech, které pouze očekáváte.

Pokračování 2 / 12

Býk (21.4. - 21.5.)

Všímejte si více svých děti, i když si myslíte, že je všechno v pořádku. Zdání může klamat, i ony mají své špatné dny a u některých se mohou vyskytovat i mírné deprese. Bezdětní by se měli více věnovat jeden druhému a své city a dát více najevo. Řekněte nahlas, co cítíte ke svému partnerovi, jinak si bude vaše chování velmi špatně vysvětlovat. Také se komukoliv nesvěřujte. Tento měsíc se vám bude dařit po finanční stránce, je zde možná i výhra, proto neváhejte a sázejte. V pracovní oblasti dostanete pozvání na konkurz, který dopadne úspěšně. Věřte své intuici, ta vás nikdy nezklame.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Blížencům se tento měsíc bude velmi dobře dařit po všech stránkách. Vyplatila se vaše trpělivost a s klidem můžete riskovat peníze, které jste investovali nebo se teprve chystáte. Vložené prostředky se vám dvojnásobně vrátí. I vaše zdraví se postupně upraví a vy budete cítit nový příliv pozitivní energie. V milostných záležitostech vás čeká pravá a nefalšovaná láska, která bude založena na pevných základech a není to jen chvilkové období vášnivosti. Láska je o porozumění a kompromisech a taková vydrží velmi dlouho. Těšte se ze života.

Pokračování 4 / 12

Rak (22.6. - 22.7.)

Tento měsíc vypovídá o nutnosti podstoupit určité riziko nebo přinést nějakou oběť. Srpen je měsícem proměny, charakterizované rozvojem vlastního uvědomění a rozvojem duševních sil, tím dosáhnete vnitřního míru a harmonie. Nerozptylujte zbytečně své síly. Po zdravotní stránce si dávejte pozor na hrdlo a zánětlivá onemocnění. V intimní sféře měsíc naznačuje vztah, který nějakým způsobem ustrnul. Situace bude vyžadovat, abyste si uměli přiznat svou vlastní bezmocnost a uměli se vnitřně přijmout. Po každé bouřce jednou vyjde sluníčko. Takový je zákon přírody.

Pokračování 5 / 12

Lev (23.7. - 22.8.)

Budete mít velmi dobrou ruku ve finančních záležitostech i nos na velmi výhodné příležitosti pro peněžní transakce. Díky vašemu úspěšnému obchodování a obchodním stykům můžete zakrátko očekávat příliv peněz. Peníze mohou pocházet z dědictví, nebo vám je někdo daruje, od koho byste to vůbec nečekali. V zaměstnání vás čekají velmi dobré příležitosti. Pokud jde o vaše milostné záležitosti, tak zanedlouho vejdete do lukrativního svazku. Z počátečního flirtu se vyvine hluboká láska, kterou ani nebudete umět vyjádřit slovy.

Pokračování 6 / 12

Panna (23.8. - 22.9.)

V životě už to tak chodí, vše staré se jednou skončí a nové začne. Přijměte každou změnu s láskou a porozuměním. Můžete se vyhnout smůle nebo ji minimalizovat tím, že si budete udržovat spolehlivou sociální síť přátel a blízkých lidí a dávat si pozor na své emoce a výbušnost. Ani samotný život nestojí, všechno je v pohybu. Připravte se na mnoho životních změn, které budou pro vás velkou výzvou. Dotýká se to všech oblastí vašeho života. Největší změny se odehrají v partnerských vztazích. Až teď zjistíte, kdo byl váš skutečný přítel a kdo to jen předstíral.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23.9. - 23.10.)

Mnoho věcí, které byly utajovány, spatří světlo světa a vy budete překvapeni, o kolika zajímavých věcech jste nevěděli. V práci si dávejte pozor na zlé jazyky svých kolegů, nejsou k vám upřímní, ale jak se říká, každý máme nějaké ty chyby. V milostných záležitostech je třeba být bdělí, protože můžete zažít nevěru, ba dokonce i podvádění. No i zklamání patří k lásce, stejně jako smrt k životu. Co by byl život bez lásky, i když někdy zklamané. Zdravotní problémy se mohou projevit v oblasti uší, nosu a krku.

Pokračování 8 / 12

Štír (24.10. - 22.11.)

Měsíc srpen je pro znamení Štírů ve znamení velmi dobré intuice. Je pro vás velmi důležité, abyste jednali tento měsíc otevřeně, byli aktivní, a hlavně rozhodní ve všech oblastech vašeho života. Nebojte se rychle rozhodovat, neboť vaše intuice vás nikdy nezklame. Důležité zprávy k vám dorazí, ale dávejte si pozor na to, aby vás milostné záležitosti příliš nerozptylovaly. V lásce vás čeká milé překvapení v podobě krásné esemesky. Po zdravotní stránce jste na tom vcelku dobře, ale nepodceňujte preventivní prohlídky.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23.11. - 21.12.)

Začněte si konečně věřit a nepochybujte o sobě. Využijte raději tento čas na vhodné a pozitivně naladěné informace, které jsou v životě člověka velmi potřebné. Nic není věčné a ani vy nemůžete chtít od života přesné stanovisko vaší momentální situace. Pracovní problémy se dají vyřešit a vy máte štěstí, že jsou kolem vás i lidé, kterým nejste lhostejní. Nejdůležitější oporou lásky ve vašem vztahu je otevřenost vašich postojů a pravdivost obapolných citů. Dobrým partnerem není ten, kdo vám stále přitakává, ale ten, kdo vám řekne svůj pravdivý a vlastní názor.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Vzpomeňte si někdy na čas, kdy jste byli ještě malé děti. Jak jste se cítili a jak jste se dívali na okolní svět. Vraťte se, sem-tam do dětských časů, když vás trápí stres. Umět vypnout, to je tajemství úspěchu a spokojenosti v životě. V pracovní oblasti se vám začne dařit, nezaměstnaní budou mít štěstí v hledání práce. V milostných záležitostech prožijete drobné radosti a je možné, že vás partner něčím milým překvapí. Po zdravotní stránce, co se fyzičky týče, je vše v pořádku, horší je to s psychikou, ale není to nic vážného. Udělejte si výlet do přírody a přijdete na klidnější myšlenky.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Srpen je pro vás měsícem změn. I když se vám zdá, že vás štěstí opustilo, nezoufejte, nejhorší už máte za sebou. Chce to ve všech směrech vašeho života odvahu. Když si chcete do bytu nastěhovat nový nábytek, nejprve musíte vyhodit ten starý. Vaše osamělost pomine ze dne na den. Už od začátku měsíce budete mít jasno v tom, že ve dvou se to lépe táhne. To nejlepší, co můžete udělat, je najít si na všechno partnera, jak doma, tak v práci. Víc hlav víc ví a vzájemnou podporu všichni oceníte.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21.2. - 20.3.)

Čas vám přináší nejen štěstí a sílu, ale i lidí, kteří vám budou závidět. Nevšímejte si jich, škodí jen a jen sami sobě. Tento měsíc můžete důvěřovat takovým lidem jako je otec nebo nějaký příbuzný. Ukažte svou odvahu, možná by stálo za to, zvažovat kroky k samostatnému podnikání. V podobě veřejných institucí a úřadů stojí při vás velký potenciál síly, kterou však nesmíte nikdy zneužít. Ve vašem znamení je nejen Slunce, ale i Venuše a Neptun. Obdarují vás vynikající intuicí, která vaše dobré nápady rozšíří o nové dimenze. Vaše vnitřní síla bude mít rovněž příznivý vliv na vaše zdraví.

Doporučujeme

Články odjinud