Horoskop na únor 2011

Horoskop na únor 2011

Co vás čeká a nemine tento měsíc? Hvězdy vám poradí a pokud se jich neumíte zeptat, stačí si přečíst náš článek. My se zeptali za vás.

Beran ( 21.3. - 20.4. ) I když si myslíte, že slyšíte trávu růst, může se stát, že zakopnete o krtinu. Vždyť to znáte, srážka s blbcem je vždycky nepříjemná. Proto kroťte svoji upřímnost a nesdělujte své záměry každému na potkání. A pokud máte pocit, že se vám daří, nechte si to pro sebe, protože všude číhají závistivci, kteří váš úspěch mohou narušit. Pamatujte že přátelé přicházejí a odcházejí, ale nepřátelé se hromadí. Bohužel to občas platí i v rodinných vztazích.

Býk ( 21.4. - 21.5. ) Vezměte si k srdci ponaučení, které platí pro muže, a je i užitečnou radou pro ženy: Víte, jaký je rozdíl mezi ženou a mlhou? Přece žádný, obojí když po ránu zmizí, tak je pak krásný den. Jenže u vás se nejedná o vtip, ale o krutou realitu. Přestože se vám méně daří, vaše partnerské vztahy se zlepší. V prvé řadě se však soustřeďte na to, abyste získali vnitřní rovnováhu. Pobyt v přírodě s partnerem je pro vás nejideálnějším relaxem a vzpruhou, pro oba.

Blíženci ( 22.5. - 21.6. ) Smích je nejlepším lékem proti stresu, ale smát se někomu, kdo se nevejde do loňských plavek je přinejmenším škodolibé. Je nejvyšší čas si připustit, že se ve vás nahromadilo množství energie, kterou je třeba správně nasměrovat, jinak jste na nejlepší cestě zruinovat váš dlouholetý vztah. Nestálo by za úvahu vydat se do hor, na kolo, případně se odreagovat jinak? V pracovní oblasti nehrozí žádný karambol, naopak, svítí vám zelená.

Rak ( 22.6. - 22.7. ) Jste nerozhodní, jednou se přikloníte napravo, podruhé zas nalevo. Naučte se konečně říct slůvko ne. Pokud tak neučiníte, dostanete se do začarovaného kruhu, ze kterého se jen těžko vymotáte. Být ochoten pomáhat druhým neznamená být jejich sluhou.Pozor. nedostatek průbojnosti zaviní, že můžete dostat padáka od partnera či z práce. Tak už si konečně vyberte co je lepší: vyhrát nebo být poražen?

Lev ( 23.7. - 22.8. ) Pokud dokážete být trpěliví a klidní i v takových věcech, které vyžadují rychlost a pružnost, budete mít úspěšné dny. Pokud budete pracovním záležitostem věnovat náležitou pozornost, vyplatí se vám to a dosáhnete svého. Jestli si však pletete pojmy jako hodinky a holinky, dejte pozor, abyste se neztrapnili.V citovém životě se pohybujete od mantinelu k mantinelu, nejste s ničím spokojeni. V čem je asi chyba?

Panna ( 23.8. - 22.9. ) Přísloví kdo chce psa bít hůl si vždycky najde, vás bohužel, bude stíhat celý měsíc, ať se hnete kam chcete. Možná vám někdo bude chtít ublížit planými řečmi, nedejte se však vyvést z míry, vše závisí na vaší reakci. Pamatujte, že moudřejší ustoupí a povznést se nad malomyslností hlupáků kolem vás dá méně námahy než bojovat s větrnými mlýny. Napněte všechny síly a dokažte, že si věříte a dokážete i nemožné.

Více denních a týdenních horoskopů najdete zde.

Váhy ( 23.9. - 23.10. ) Nepokoušejte osud. To, že vám doposud všechno hladce prošlo, nemusí trvat věčně a vy můžete mít velké problémy. Slevte trochu ze svých nároků na pořádek, protože tím, že máte vše rozškatulkované a naplánované, otravujete okolí.Ponechte občas i něco náhodě. Uvidíte, že se vám začne dařit i v záležitostech, které jste již dávno odepsaly jako neřešitelné. Úspěšnou cestu nastoupíte jen změnou životní filozofie.

Štír ( 24.10. - 22.11. ) Vaše zásadové chování konečně přinese ovoce. Nesmíte však ustoupit, dotáhněte vše do konce a nespoléhejte jen na štěstí. Nebudete vůbec litovat, že jste něco udělali možná i proti své vůli, i když nezapomeňte rozlišovat, co je pro vás dobré a co ne, protože by vám mohla uniknout atraktivní nabídka či příležitost vylepšit rodinný rozpočet.

Střelec ( 23.11. - 21.12. ) Máte pocit, že se na vás všechno sesypalo? Latinské moudro praví, že pověst roste tím, jak se šíří. Nad vodou vás bude držet podpora nejbližších, kteří vám podají pomocnou ruku. Čeká vás trochu zmatené období, které bude vyžadovat o problémech otevřeně hovořit. Vše se však vyjasní a vám se uleví. I vaše zdravotní problémy pomalu pominou a budete se cítit přímo bezstarostně. Rodinnou atmosféru plnou pohody pak zejména ocení odrostlejší děti.

Kozoroh ( 22.12. - 20.1. ) Prožijete několik zajímavých pracovních setkání, ve kterých se blýsknete svou diplomacií. Dařit se vám bude i v soukromí, kde s partnerem znovu vzkřísíte nějaký už dávno zapomenutý příjemný rituál. Nedovolte, aby do vašeho poměrně klidného období, kdy pociťujete více radosti než starostí, pronikly nějaké negativní vlivy. Užívejte si radost a dejte na svou intuici, která nezklame.

Vodnář ( 21.1. - 20.2. ) Budete mít příležitost upozornit na sebe toho, na němž vám mimořádně záleží. Následující období bude pro vás úspěšné a zlepší vám náladu, i když ve vás počasí vyvolává vlnu nostalgie. Smutné období však nepotrvá dlouho. Dobrá nálada problémy nevyřeší, ale naštve tolik lidí, že stojí za to si ji udržet!. Možná vás začne trochu pobolívat hlava, rodinná procházka na čerstvém vzduchu to napraví.

Ryby ( 21.2. - 20.3. ) Máte pocit, že nejste ani ryba ani rak? Nečeká vás sice ideální období, ale uvědomte si, že druzí mají větší problémy a jsou šťastní. Vaše špatná nálada otráví nejen rodinu ale i okolí. Kontrolujte se, nevyvolávejte zbytečné hádky a zkuste se více vžít do situace druhých. Rodinným vztahům prospěje změna, co takhle koupit lístky do divadla nebo do kina? Doma se vyhněte debatám o penězích, může to být kámen domácího sváru.

ČTĚTE TAKÉ:
Basiková drasticky hubne!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud