Horoskop na únor: Býky čeká úspěch v práci, Ryby, pozor na šéfa!

Horoskop na únor: Býky čeká úspěch v práci, Ryby, pozor na šéfa!

Zatímco na začátku měsíce půjde v praktickém i soukromém životě všechno jako po másle, po první únorové dekádě nastupuje zlom. Stojí za tím Venuše, která se 11. února dostává do Ryb. Role citů a emocí stoupá a vy máte občas co dělat, abyste se v tom, co se děje, vůbec dokázala orientovat. Venuše je naštěstí v trigonu s Jupiterem a postará se, abyste se nakonec na všem potřebném domluvila.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Začátek měsíce od vás vyžaduje aktivitu, studium a značný tah na branku. Naštěstí máte dost sil a energie, takže bez problémů využijete všech šancí, které máte. Vnímavá musíte být už kolem 3. února. Merkur se dostává do sextilu s vaším vládcem Marsem a ve vašem životě se objeví šance, o které jste až dosud jenom marně snila.

Na nic se neohlížejte a náležitě ji využijte. Mohou se sice najít lidé, kteří vám vytknou sobectví, ale na ty se neohlížejte. Lásku, kterou jste konečně potkala, si utéct nechat nesmíte.

Pokračování 2 / 12

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Prvních osmnáct únorových dnů musíte využít k práci na své kariéře. Nevyhýbejte se služebním cestám ani veřejným vystoupením. Prosazujte své názory, a pokud bude potřeba, jděte kvůli nim klidně do hodně ostrých sporů. O podporu se bát nemusíte. Váš partner stojí za vámi a dává vám najevo, že vám věří. V poslední únorové dekádě pak využijte Merkur i Venuši.

Obě planety se spolu se Sluncem nacházejí v Rybách a nutí vás, abyste se po náročném pracovním období věnovala i svému partnerovi. Odložte svůj obvyklý ostych a dejte mu najevo, že si jeho citů vážíte a že ho berete jako nezasloužený dar osudu.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

I když se vám nechce a dokonce to považujete za trochu nedůstojné, musíte si svého partnera víc hlídat. Vaším partnerským sektorem prochází po celý měsíc Mars a vy musíte být obezřetná. To, že máte svého miláčka doma (a eventuelně ještě k němu máte v zásuvce i oddací list), ještě neznamená, že si jím můžete být za všech okolností jistá.

Pokud jdete na ples nebo na jinou podobou akci, musíte se snažit, aby vám to opravdu slušelo. Partner pak zjistí, že kolem je sice spousta zajímavých a přitažlivých žen, ale vás stejně žádná nezastíní.

Pokračování 4 / 12

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Z konceptu vás vyvede Valentýn. Miláček, který dosud odmítal svátek slavit, projeví v tomto směru nečekanou aktivitu. Sám vám navrhne, že vás pozve na večeři. Dokonce vás vybídne, abyste se oblékla tak, aby vám to opravdu slušelo. Až na místě samém zjistíte, že se rozhodl využít nastupujícího vlivu sextilu mezi Venuší a Saturnem ve vašem partnerském sektoru.

Padne buď nabídka společného soužití, nebo rovnou žádost o ruku. Nezastírejte své skutečné emoce! Můžete předstírat, že k celé věci přistupujete s nadhledem, ale stejně se vám to nepodaří.

Pokračování 5 / 12

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Stresu se nezbavíte, ale máte šanci, abyste se s ním naučila dobře pracovat. Zejména v první únorové dekádě ho navíc můžete ze svého života celkem úspěšně eliminovat. Je jenom potřeba, abyste svolala rodinnou radu a svým miláčkům vysvětlila, že jsou věci, které sama a bez jejich pomoci nezvládnete.

Rodina pak k vašemu překvapení prokáže velice rozumný přístup. Pochopí, že je potřeba, aby přiložila ruku k dílu, a taky to udělá. Navíc sama navrhne, že pro vás udělá i to, co byste se po ní vy neodvažovala chtít, protože byste to považovala za přehnané.

Pokračování 6 / 12

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Kolem 17. února, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Marsem a Neptunem, budete moc ráda, že máte značnou dávku zdravého rozumu. Je jen malá pravděpodobnost, že byste se stala obětí nějakého podvodu nebo pokusu o něj. Potíže mohou být s tím, že partner má sklon riskovat a o podobný průšvih si vyloženě říká.

Když přijde s tím, že objevil skvělou investici, která vám zajistí doživotní přepych, trvejte na tom, že chcete vědět veškeré podrobnosti. Může z toho být sice slušná hádka, ale zase zachráníte rodinu před nemalými nepříjemnostmi.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Je potřeba, abyste doma spolu s partnerem dodržovala pravidla, která jste si na začátku vašeho vztahu stanovili. Pomůže to ve vzájemné domluvě. Pro renesanci svého citového života a jeho vztahu byste měli využít 15. února, kdy ve vašem sektoru lásky a romantiky probíhá novoluní. Berte to jako začátek nové etapy.

Zapomeňte na veškeré slídění, které jste měla v úmyslu. Nezajímejte se o to, co partner dělá, nepátrejte po jeho kamarádech. Zabere to velice rychle. Když zjistí, že nežárlíte, karta se obrátí a on vás začne hlídat sám. Začne se bát, že se něco děje, a dokonce pochopí, že vaše láska není nic, na co má automatický nárok.

Pokračování 8 / 12

Štír (24. 10. - 22. 11.)

O tom, že je váš miláček sportovně založený, víte. Dosud to nebyl důvod k hádkám. Choval se rozumně, respektoval vaše tempo a hlavně vás nenutil, ať projevujete sportovního ducha a překonáváte sama sebe. Teď však hrozí, že přístup změní. Začne vám vysvětlovat, že musíte své výkony zvýšit, aby se za vás nemusel stydět.

Nejdříve budete překvapená a pak naštvaná. Naštěstí nemáte nouzi o dobré nápady. Partnerovi navrhnete, že si pojedete každý po svém. On se nebude muset ohlížet na vás a vaše tempo, zatímco vy se nebudete stresovat tím, že mu kazíte zážitky. Je to přístup nezvyklý, ale pro vás dva jediný možný.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

O seznámení se se spoustou nových lidí a zajímavých mužů se bát nemusíte. Přijdou a bude jich opravdu hodně. Potíž je v tom, že vy je máte zejména po 11. únoru sklon hodně nerozumně posuzovat. Mohou sice mluvit jako kniha, ale vy byste jim měla věřit až v případě, kdy si to, co vám říkají, nenápadně ověříte.

Využijte kamarádku, pro kterou je shánění klepů životní náplní. Poproste ji, aby zjistila, co se o vašem vyvoleném říká. Pokud zjistíte, že si novou partnerku hledá hlavně proto, že ho ta nynější vyhazuje a on se nemá kam nastěhovat, rychle vycouvejte.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Vůbec se nepoznáváte! S miláčkem si užíváte a peněz nelitujete! Chodíte na plesy i za kulturou. Abyste si mohli s partnerem dát skleničku, na cestu domů si objednáte dokonce i taxíka! Hned na začátku měsíce navíc usoudíte, že si zasloužíte nové společenské šaty a taky si je pořídíte. Zelenou má i kadeřnice, která vám navrhne nejen nový účes, ale i jinou barvu.

Miláček pak usoudí, že má doma naprosto novou ženu. Vy to berete jako lichotku. Zároveň mu nezapomeňte zdůraznit, že vám má za co být vděčný, protože ho výměna manželky zase tak moc nestála. Váš miláček je inteligentní a své štěstí pochopí.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Sluneční zatmění, které se 15. února odehrává ve vašem znamení, vás nutí k opatrnosti. Jde o den, kdy je doporučeníhodné prozíravé jednání. Nové vztahy nenavazujte, zásadní životní rozhodnutí odsouvejte na pozdější dobu. Klidně řekněte, že jsou věci, k jejichž řešení jste ještě neuzrála. Stejně tak opatrně přistupujte k nabídkám na pracovní změny.

To, že majitelé firmy chtějí, abyste šéfovala svým dosavadním kolegům, vám do života nic pozitivního nevnese. O dosavadní kolegy přijdete. Noví, stejně postavení kolegové se budou bát, abyste je neohrozila, a podle toho se k vám budou chovat.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Otevírají se vám nové cesty. Využijte dnů po 18. únoru, kdy ve vašem znamení kromě Neptuna pobývají i Slunce, Merkur a Venuše. Vzhledem k jejich příznivým vztahům k dalším planetám se můžete pustit celkem do čehokoliv a všechno se vám bude dařit. Navíc se můžete těšit na přízeň výše postavených.

Ti vám pomáhají ne proto, že by z toho něco měli nebo chtěli mít, ale proto, že vás mají rádi a moc si vás váží. Vyrovná se i situace doma. Konečně se vám podaří najít společnou řeč s příbuznými svého partnera. Pochopí, že to myslíte dobře, a začnou vás podporovat.

Doporučujeme

Články odjinud