Horoskop na září

Horoskop na září

Co vás čeká a nemine v devátém měsíci roku 2015? Jak se vám bude dařit v oblasti lásky, kariéry i zdraví? Zeptejte se hvězd!

Beran (21.3. - 20.4.)

V září budete především řešit majetkové záležitosti. Patří k nim vyřizování dědictví nebo podílnictví osobního či firemního majetku. Následně budete intenzivně zvažovat, jak finanční situaci vyřešit. Půjčka nebude to pravé ořechové, jenže jiná možnost vám nezbude. Čeká vás hodně práce, ale v druhé polovině měsíce vás rozptýlí cesta za poznáním, nebo neobyčejně poutavá kniha. A nezapomeňte, že nežijete sami a myslete více na partnera a děti, než na sebe.

Býk (21.4. - 21.5.)

Jedna životní etapa je za vámi a brzy vstoupíte do nové, která vás posune k mnohem vyšším cílům. Září je měsíc jako stvořený pro příjemnou dovolenou v nějaké daleké destinaci. Tak či tak, doma, nebo v exotické cizině, budete se často zamýšlet nad svými životními postoji a svou budoucností. Jen si přiznejte, vaše touha po dobrodružství a poznávání neustále roste, a tak se konečně vrhněte na studium jazyků. Snaha se cení a bude se brzy hodit. Už koncem měsíce se objeví perspektivní práce či projekt.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Máte chuť se prosadit, ale ouha, nic nejde samo od sebe, protože Saturn vám zadarmo nic nedá. V pracovní oblasti se něco provalí, což vás na chvíli vykolejí. Jinak ale tento měsíc můžete natrefit na velmi slibné pracovní příležitosti. S elánem se pustíte do formulování ambiciózních předsevzetí a možná hned i do realizace některých svých nápadů. Po týdnech obětovaných kariéře však přijde závěr měsíce, který bude patřit zejména přátelům a vašemu soukromí. Najděte si čas na knížky a nostalgické rozjímání – zkrátka zaměřte se na aktivity, které si Blíženci dopřejí jen zřídka.

Rak (22.6. - 22.7.)

První týdny září jsou jen a jen vaše. Chytáte druhý dech a na co sáhnete, to se vám podaří. Doplňte si šatník, změňte účes, líčení a vyberte si novou originální vůni. Čeká vás totiž rušný společenský život. Budete se věnovat hlavně lidem kolem vás. Některé z vás čeká rozuzlení jisté etapy v partnerském vztahu a následná transformace na novou úroveň. Příjemné budou zejména dny kolem 26. září. Možná se odhodláte i k vážnějším změnám. Koncem měsíce se objeví příležitost finančně si přilepšit. Je možné, že práci vám dohodí dobrý známý. Výsledek však bude stát za to.

Lev (23.7. - 22.8.)

Ve vašem horoskopu je znamení Lva svázáno zejména se šestým domem - domem zdraví a práce, a tak se chuť experimentovat rozšíří i na další oblast. Bylo by dobré zlepšit si kondici, zdravě se stravovat a efektivněji využívat pracovní dobu. S problematickým Merkurem jsou pro Lvice rodinné záležitosti trochu těžším oříškem, ale září by mělo patřit k tomu lepšímu období. Tento měsíc mohou být příjmy vysoké, ale rodinné výdaje také. Máte pokušení zkusit něco spekulativního či riskantního? Tentokrát by se to mohlo podařit, ale nesnažte se překročit únosnou míru.

Panna (23.8. - 22.9.)

Vypadá to, že tento měsíc vás vyprovokuje k zásadním změnám v životním stylu. Týdny, během nichž vynaložíte spoustu energie na aktivity souvisejí s dětmi, nějakou tvůrčí prací, nebo hravými podobami lásky. Dostáváte se k činnostem, které vám přinášejí největší radost, ale málokdy si na ně dokážete vyhradit čas. Nejprve rodina, zdraví, kondice a nakonec i láska - to jsou témata, která vás pohltí. Vaše druhá polovička se bude těšit z vaší zvýšené pozornosti. Pokud nikoho nemáte, je právě čas na novou známost, což by mohlo signalizovat zajímavý erotický zážitek.

Váhy (23.9. - 23.10.)

U některých z vás hrozí stres, protože jste si naložili příliš mnoho - v práci, i doma. Pokud zapomenete na pravidelný odpočinek, ohlásí se bolesti hlavy, horečky, zesílení chronických bolestí. Mars vás bude tlačit k tomu, abyste se za zavřenými dveřmi vypořádaly s jistými záležitostmi. Možná si nakonec řeknete, že práce počká, ale zdraví a kondice vyžadují okamžitou pozornost. Záleží na vás, jakou formu si vyberete. Relaxovat, či dokonce jet na dovolenou? Pokud už nemáte na volno nárok, pořiďte si pro radost alespoň nějaké zvířátko.

Štír (24.10. - 22.11.)

Tento měsíc se váš život zpomalí. Možná se s tímto netypickým stavem nebudete chtít smířit. Bude ale moudré zůstat sedět se založenýma rukama a nesnažit se zbytečně tlačit na pilu. Pokud vydržíte během prvních tří týdnů odpočívat, rekapitulovat a plánovat, bude to nejlepší, co můžete udělat. Až závěr měsíce přinese trochu vzruchu a aktivity. Nastane čas ukončit rozjímání a s rostoucím elánem se pustit do formulace ambiciózních osobních cílů a možná hned i do realizace některých svých nápadů.

Střelec (23.11. - 21.12.)

První týdny budou poměrně společenské, pak ale zatoužíte po samotě. Vždyť některé věci si člověk musí promyslet a zvládnout sám. Využijte výjimečnou podporu přejících planet a promyslete si obrat v kariéře. Toužíte postoupit v zaměstnání? Nebo vás práce ubíjí a ani v nejmenším se nepodobá vysněnému povolání? Vezměte iniciativu do vlastních rukou a změňte to. Odměna za odvahu bude veliká. Při flirtování, či při zábavě s přáteli nezapomeňte na sebekontrolu, jinak ztratíte důvěru člověka, na kterém vám záleží.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Počátek měsíce nic nového nepřinese, ale hned druhý týden bude do jisté míry novým startovacím bodem. Pozitivním přínosem je energie, kterou dokážete během následujících týdnů investovat do stávajícího nebo vznikající partnerského vztahu. Neprožijete však jen čas plný romantiky. Občas bude obtížné vyhnout se impulzivitě, energičnosti a útočnosti. Přesměrovat nadbytečnou energii můžete do sportu nebo fyzické práce. Připomenete si i význam tradičních hodnot ve svém životě. Navštívíte rodiče, nebo zatoužíte zútulnit rodinné hnízdo, případně se poohlédnout po zcela novém bydlení.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Začnete se ohlížet zpět. Najednou se ptáte, proč má váš partnerský život podobu, jakou má. Nebo se někdo z minulosti opět stal součástí vašeho života? Otázka je, na jak dlouho. Rozkolísané rozpoložení vnese do pracovní morálky neklid a nevyzpytatelnost. Rutinní práce vám stále více přestává vyhovovat. Dá se s tím ale něco udělat? Možná právě v průběhu následujících týdnů dostanete nečekanou příležitost skoncovat se současným pracovním stereotypem. Ocitnete se v situaci, která může vypadat jako krok zpět, ale i jako příležitost začít konečně dělat práci, po které jste kdysi toužili.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Uvažujete, jak svůj život trochu okořenit, jak probudit vlastní kreativitu, nebo dokonce zariskovat? Nepouštějte se tento měsíc do bezhlavého hazardu. Pro začátek zkuste nějaké zajímavé experimenty v sexuálním životě, případně příjemný nový flirt. Hlavně však bude vhodné věnovat se financím. Úplněk Měsíce 28. září v domě peněz naznačuje, že přijdete o zdroj části svých příjmů. Nemějte však strach – všechno zlé je k něčemu dobré, objeví se další nečekané možnosti.

Dáma.cz je na facebooku. Přidejte se k nám!

Doporučujeme

Články odjinud