Koho štvou sobci, koho plánovači aneb Co nás rozčiluje dle hvězd?

Koho štvou sobci, koho plánovači aneb Co nás rozčiluje dle hvězd?

Je přirozené, že nás ovlivňují emoce. Ale někdy nám dokážou pěkně komplikovat život, když námi cloumají a berou nám energii. Máte určitou věc, situaci, kvůli které opakovaně můžete vyletět z kůže? A nevíte, proč tomu tak je? Možná najdete vysvětlení ve svém hvězdném znamení. Prozradíme vám, na co jsou která znamení obzvláště citlivá.

Beran (21.3. - 20.4.)

Berani mají vlastní hlavu a ta skrývá organizační talent. Milují, když věci odsýpají a jsou rychle vyřešené, když se někdo s něčím loudá, neskutečně u toho trpí. Stejně tak jsou velmi spontánní a vášniví, a tak nesnášejí typy lidí, kteří něco měsíce dopředu plánují.

Pokračování 2 / 12

Býk (21.4. - 21.5.)

Tvrdohlavý je nejpřesnější charakteristika tohoto znamení. Vůbec pro ně nepřichází do úvahy, že by se přizpůsobovali. Na rozdíl od Beranů nesnášejí spontánnost, změny plánů na poslední chvíli je neskutečně štvou.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Je faktem, že Blíženci mají dvojí tvář. Ta jedna nesnáší žárlivost. Neskutečně je bude rozčilovat partner, který by se nepokusil ze žárlivosti je jakkoliv omezovat.

Pokračování 4 / 12

Rak (22.6. - 22.7.)

Na pozdrav vřelé objetí, pusa na jednu a druhou tvář? To na Raky raději nezkoušejte. Nemají rádi, když jim někdo narušuje jejich osobní prostor.

Pokračování 5 / 12

Lev (23.7. - 22.8.)

Je jedno, ať je to Lev nebo Lvice, vždy chtějí hrát ve vztahu prim. Pokud mají pocit, že se jim děje křivda nebo že o nich někdo hloupě mluví, hned je oheň na střeše.

Pokračování 6 / 12

Panna (23.8. - 22.9.)

Panny jsou vůči sobě velmi náročné. Svým vlastním perfekcionismem dokážou sami sebe pěkně vytáčet. Neustále je trápí myšlenka: „To jsem mohl/a udělat lépe."

Pokračování 7 / 12

Váhy (23.9. - 23.10.)

„To nemůžeš“ je věta, která dokáže Váhy pěkně rozčílit. Důvodem je to, že vidí svět pozitivně a negativní myšlení proto nesnášejí.

Pokračování 8 / 12

Štír (24.10. - 22.11.)

Konstatování „vždycky to tak bylo“ rozpálí Štíry do běla. Nehybnost, neměnnost přímo nesnášejí. Chtějí se neustále rozvíjet, a proto rádi zkoušejí nové věci. Nevycházejí tak s lidmi, kteří ustrnuli a nijak se nevyvíjejí.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23.11. - 21.12.)

Střelci se nejvíc rozčilují v kontaktu s lidmi, kteří trvají na svém názoru. Toto znamení totiž chce všechny za všech okolností přesvědčit o své pravdě.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

„Člověk si dokáže poradit sám“ je mottem tohoto znamení. Jdou vždy hlavou proti zdi, ale musí se jim nechat, že ví, jak na to. Proto je vytáčejí lidé, kteří neustále naříkají, jsou nesamostatní a prosí o pomoc.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Vodnáři jsou velmi svobodomyslní, citliví a mají svou vlastní hlavu. Ale jsou to také záchranáři. Vždy se angažují ve prospěch slabších a bezbranných. Proto je neskutečně rozčiluje, když jsou lidi sobci a ignoranti. Stejně tak je vytáčí jedinci, kteří si neustále stěžují a nesnaží se nic na své situaci změnit.

Mrkněte na video. Přesvědčí vás, že boubelky umí být proklatě sexy:

Pokračování 12 / 12

Ryby (21.2. - 20.3.)

Ryby jsou neskutečně citlivé a komplikované duše. Proto je štve kritika, zejména pokud nechápou, proč se staly jejím terčem. Stejně tak je rozpalují do běla lidé, kteří pořád nadávají.

Doporučujeme

Články odjinud