Numerologie: Jak vás ovlivňuje telefonní číslo?

Numerologie: Jak vás ovlivňuje telefonní číslo?

Podle numerologie čísla ovlivňují nejen náš charakter, ale také se z nich dají vyčíst události, které se nám přihodí v budoucnu. Také naše telefonní číslo je takovým unikátním kódem, přes který se k nám připojí kdokoli na světě. Co o nás vypovídá?

Jak s číslem pracovat

Sečtěte všechna čísla, abyste dostali numerologický kód vašeho telefonu. Například číslo 608 266 287 sečtete takto: 6+0+8+2+6+6+2+8+7=45, 4+5=9. Numerologický kód tohoto čísla je tedy 9. Pokud chcete zjistit, jaký je váš numerologický kód pro lidi z celého světa, přičtěte ke svému číslu ještě mezinárodní kód České republiky 421, tedy 4+2+1=7. V tomto případě to tedy bude 9+7=16, 1+6=7. Pro lidi, kteří nám budou volat z Čech, bude náš numerologický kód 9, pro všechny cizince to pak bude číslo 7. Co řekne po sečtení numerologický kód vašeho čísla?

Pokračování 2 / 10

1

Jednička v součtu vašeho telefonního čísla bude zvyšovat vaši energii a bude vám pomáhat ovlivňovat ostatní lidi. Ale pozor, s tímhle číslem nemůžete spoléhat na náhody. Je dobré pro podnikatele a lidi, kteří chtějí pracovat na své kariéře, nehodí se moc pro ty, kteří jsou sami a rádi by si našli partnera na celý život.

Pokračování 3 / 10

2

Dvojka přináší romantiku a je ideální pro všechny, kteří chtějí najít lásku. Tohle číslo s sebou přináší laskavost, diplomacii, takt, spolupráci. Je dobré pro silné a sebevědomité lidi a také pro všechny, kteří mají co dělat s prodejem čehokoli.

Pokračování 4 / 10

3

Trojka vypovídá o kreativitě a zábavě, takové číslo je tedy vhodné pro umělce, hudebníky a mladé lidi. Inspiruje, dodává originalitu a popularitu. Měli by si ho pořídit spisovatelé nebo lidé, jejichž práce obsahuje psaní textů. Nicméně pokud jste ambiciozní a nastavení na dosahování cílů, dejte raději přednost jinému číslu.

Pokračování 5 / 10

4

Toto číslo je stabilní a spolehlivé, díky čemuž je vhodné pro bankovní instituce (a lidi, kteří pracují s penězi), advokátní kanceláře (a advokáty) a další podniky, které jsou založené na důvěře a dobré pověsti. Pokud máte velkou rodinu, bude pro vás také vhodné. Tohle telefonní číslo ale není nutné používat, pokud žijete sami a vaše práce nesouvisí s již zmíněnými oblastmi.

Pokračování 6 / 10

5

Toto číslo přináší dobrodružství, změnu, rozhodně není stabilní. Majitelé telefonního čísla, v jejichž součtu je pětka, můžou očekávat od života cokoli. Toto číslo je vhodné pro lidi, kteří žijí sami, milují svobodu a cestování. Ukazuje také na slabou vůli a trochu menší smysl pro zodpovědnost lidí, kteří tohle číslo mají. Není tedy nejvhodnější pro rodinné typy a pro všechny, kteří mají psychické problémy.

Pokračování 7 / 10

6

Tohle číslo je nejlepší pro rodinné typy. Přináší svému majiteli rodinnou pohodu, péči a ochranu, posiluje rodinné vazby a přátelství. Hodí se pro podnikatele. Lidé, kteří se snaží najít spřízněnou duši, by ale měli zvolit raději telefonní číslo s jiným celkovým součtem než 6.

Pokračování 8 / 10

7

Silné a poněkud mystické číslo, které vyhovuje studentům a myslitelům. Podle numerologie má pozitivní vliv na jejich vnitřní stav, dává jim stabilitu a vyrovnanost.

Pokračování 9 / 10

8

Osmička je nejvhodnějším číslem pro podnikatele. Doslova přitahuje peníze a posiluje důvěru partnerů. Hodí se také pro ambiciozní lidi, má pozitivní dopad na kariéru a finanční situaci. Symbolizuje praktičnost a materialismus, takže kdo je zaměřený duchovněji nebo chce pracovat na sobě a svém osobním růstu, měl by zvolit jiné číslo.

Pokračování 10 / 10

9

Idealismus a soucit jsou hlavními charakteristikami tohoto čísla. Je dobré pro lidi činné v charitě nebo pro zdravotnická zařízení. Je to jedno z nejšťastnějších čísel, jeho majitelé jsou doslova miláčky štěstěny. Nehodí se ale pro lidi s vleklými zdravotními problémy stejně jako pro všechny, kteří potřebují vyřešit svou tíživou finanční situaci.

Doporučujeme

Články odjinud