Potřebujete okořenit váš milostný život? Zařiďte si ložnici podle feng-šuej!

Potřebujete okořenit váš milostný život? Zařiďte si ložnici podle feng-šuej!

Máte pocit, že je ve vašem vztahu přece jen už trochu nuda? Můžete do něj přidat romantiku podle jednoduchých a praktických rad podle feng-šuej. Není to vůbec nic složitého.

Vybarvěte ložnici do červena

Červená barva sice působí rušivě na spánek, ale pokud jde o erotiku, je to úplně obráceně. Nemusíte hned vymalovat stěny do ruda, stačí, když rozházíte po posteli červené polštářky nebo postavíte na noční stolek nějaké červené doplňky, třeba svíčky a podobně. Nezapomeňte také na intimní osvětlení a příjemné vůně. Podobný účinek jako červená barva mají i růžová a oranžová. Pozor, nepřežeňte to, abyste se nezačali hádat.

Pokračování 2 / 4

Květiny a svíčky

Smyslnost a erotika se dá povzbudit čerstvými květinami nebo svíčkami. Hodí se také erotické sošky nebo obrazy. Snažte se v ložnici udržovat prvek symetrie, který podpoří harmonii ve vašem vztahu. Pokud jde o květiny, vyvarujte se těch, které mají špičaté listy, kaktusů a dalších podobných. Totéž platí o sušených květinách – ty do ložnice nepatří! Nemají totiž žádnou energii. Mistři feng-šuej doporučují, abyste měli v ložnici dvě totožné květiny, které symbolizují partnerský vztah.

Pokračování 3 / 4

Minimum zbytečností a čistá okna

Odstraňte z ložnice všechny překážky a věci, které jsou u vchodu – to proto, aby mohla čchi (životní energie) snadnou proudit dovnitř. Tím také pozvete lásku, aby bez překážek vstoupila do vašeho života. Tato životní energie přichází dovnitř okny, takže pokud chcete, abyste oživili váš vztah, mějte okna v ložnici neustále čistá a umytá. Jedině tak k vám přijde láska.

Pokračování 4 / 4

Keramické květináče a kamínky

Keramika je element země a jako takový povzbuzuje stabilitu a bezpečí ve vašem vztahu. Jak už bylo řečeno, červená barva naznačuje vášeň, proto si pořiďte keramické květináče v červeném obalu. Pokud jde o kameny, ty jsou symbolem stálosti a pevnosti. Proto si dejte kamínky do rohů vaší postele, čímž posílíte důvěryhodnost a pocit bezpečí ve vztahu.

Doporučujeme

Články odjinud