Rok ohnivého kohouta je tu: Panny čeká láska, Ryby turbulence

Rok ohnivého kohouta je tu: Panny čeká láska, Ryby turbulence

Podle východního kalendáře začíná už za dva dny, 28. ledna, vládnout silný, sebevědomý a občas arogantní vůdce a organizátor, ohnivý kohout. Co přinese jednotlivým znamením tahle výbušná směs? Pokud se naučíme ovládat emoce, budeme hodně pracovat a nasměrujeme energii ohně konstruktivním směrem, čekají na mnoho z nás závratná kariéra a velké úspěchy.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Berany čeká úspěšný rok, pokud jde o peníze, lásku a rodinu. Více než kdy jindy by se Beranům mělo dařit i v kariéře. Dobrý pozor by si ale měli dát na zdraví, protože právě zdravotní problémy by Beranům letos mohly zhatit všechny jejich plány.

Pokračování 2 / 12

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Pro Býky, tedy hlavně pro ty, kteří nejsou spokojení s prací nebo osobními vztahy, bude rok ohnivého kohouta rokem velkých závažných změn. Rozhodnutí, která povedou k velkým proměnám, by mohla mít vliv na zdraví Býků. Rozhodně by si měli letos udělat čas na dlouhou a klidnou dovolenou někde v horách nebo u moře.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Blížence čekají v tomto roce velké zisky, ale také velké výdaje. Letos se jim může podařit to, o co usilovali už dlouhé roky. Aby Blíženci nezvyšovali riziko (kohout se rád natřásá a kokrhá a občas se žene do akce bez rozmyslu), měli by všechna rozhodnutí dělat s chladnou hlavou. Pak bude Blížence čekat opravdu velký úspěch. Finance přijdou z nečekaného zdroje už na začátku léta.

Pokračování 4 / 12

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Pro Raky bude rok ohnivého kohouta docela harmonický. Pokud budou chtít dosáhnout finanční pohodu a stabilitu, měli by Raci přesně plánovat svoje kroky, aby zabránili neplánovaným nákladům a rizikovým finančním operacím.

Pokračování 5 / 12

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Lvi by měli letos věnovat pozornost posílení rodinných vazeb, svobodní Lvi by měli letos založit rodinu. Lví hrdost může vyžadovat velké množství energie a financí, takže by se měli Lvi kritickým okem podívat do svého rozpočtu a neměli by peníze vydávat bez rozmyslu. (Jen aby bylo jasno, letos se do utrácení nepočítá finanční pomoc příbuzným.)

Pokračování 6 / 12

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Pannám rok ohnivého kohouta slibuje klidný, tichý a hladce plynoucí rok. Kohout Panny zvýhodňuje v manželství a pomůže osamělým najít jejich protějšky. Většina Pannen pocítí sílu lásky a ti, kteří se už dlouho snaží počít dítě, se dost možná konečně dočkají radostné zprávy, že z nich budou rodiče. Co se týká kariéry, pokud se Panny budou letos držet zpátky se svými nesouhlasnými komentáři, můžou mít klidný rok i v tomto ohledu.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Váhy by měly dávat pozor na svoje zdraví, hlavně na srdce. Pokud nebudou cvičit a držet se zdravého životního stylu, mohly by víc než jiné roky přibývat na váze. S penězi budou mít Váhy problémy případně až v druhé polovině roku. Ale buďte, milé Váhy, v klidu. I když budete mít problémy, hned přispěchá někdo, kdo vám s nimi pomůže.

Pokračování 8 / 12

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Štíři by si měli v roce ohnivého kohouta výrazně zlepšit svou pozici v práci – ať už v zaměstnání nebo v soukromém podnikání. Všichni se budou cítit silní v kramflecích. Proto se můžou pustit do něčeho velkého a významného, co si dřív nemohli dovolit. Třeba si pořídit nové auto nebo koupit byt.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Střelci můžou letos počítat s plnou podporou ohnivého kohouta při všech nových začátcích – ať už se rozhodnou změnit bydliště nebo pracoviště. Nicméně Střelci budou mít tolik štěstí, že by si měli dát pozor, aby nebyli příliš domýšliví a v důsledku toho nezačali dělat spoustu chyb. Pokud jde o zdraví i rodinné vztahy, budou na tom letos opravdu dobře.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kozorozi by mohli mít v roce ohnivého kohouta finanční problémy, všechny je ale budou schopni zvládnout, pokud půjdou cestou kompromisu a budou s okolím komunikovat jasně a srozumitelně.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Kohout bude nutit Vodnáře, aby překonali svou přirozenou lenost, a vlije jim aktivní energii do jejich tvůrčího potenciálu. Pomůže jim rozvíjet jejich zájmy, koníčky a také jim pomůže nastartovat projekty, které dosud měly jen mlhavou nekonkrétní podobu.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Ryby by se měly letos učit ocenit to, co už mají. Rok jim slibuje bouřlivé události, pokud jde o finance. Ryby se budou muset snažit uchránit to, co vydělaly dřív, aby se jim peníze nerozkutálely. Měly by si dát také pozor na chronická onemocnění, respirační choroby a na celý nervový systém.

Doporučujeme

Články odjinud