SEX PODLE HVĚZD: Erotický horoskop na srpen

SEX PODLE HVĚZD: Erotický horoskop na srpen

Teplé srpnové večery vybízejí k romantickým posezením pod hvězdami zakončeným něžnými i divokými hrátkami. Co vás v oblasti sexu čeká v srpnu? Prozradí vám to náš erotický horoskop!

Beran (21.3. - 20.4.)

Ne každá žena je schopná se pomilovat s cizincem, s nímž si sotva rozumí, a nemít z toho špatný pocit. Jestli byste měla mít po takovém románku nějaké výčitky, rozhodně to za to nestojí a raději si zajděte na dobrou večeři. Zapamatujte si, že ať už ten úžasný cizinec vypadá jakkoliv zamilovaně, jde jen o letní románek. Váš Éros: Která destinace patří k těm nejvíce erotickým? Na nejvyšším žebříčku stojí Thajsko a ostrovy v Karibiku. Chcete-li si užít sluníčka, osamělých pláží, azurově modrého moře a spousty soukromí, neváhejte ani minutu. Ale sexu se raději oddejte jen s tím „svým“.

Pokračování 2 / 12

Býk (21.4. - 21.5.)

Žena v Býku je náročná milenka. Chce být opatrně vedena, a vyžaduje mnoho empatie. Očekává sexuální potěšení, nikoliv extravagantní exkurzi. Žádá smyslnou atmosféru a romantiku jako v milostném filmu. Happy end, to je pro ni orgasmus, proto nechápe, proč se má nástroj ladit, když se pak na něj neumí hrát ve všech stupnicích? Váš Éros: Máte po dovolené a stejně partnera zmáhá únava a vyčerpání a na sex nemá ani pomyšlení? Vyzkoušejte odlehčenou variantu. I pouhé mazlení, letmý polibek či dotek dokáží stimulovat touhu. Ráno moudřejší večera, tak proč si sex jednou nedopřát třeba před vydatnou snídaní.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Žena v Blížencích se vrhá se do milostných vztahů hlavou napřed. Může to být skok do studené vody nebo také naopak koupel v Karibském moři. Pro milostný akt nepotřebuje žádnou zvláštní inscenaci. Romantika je sice fajn, ale nebude jí vadit "rychlovka". Naopak, spontánnost ji potěší. A, že to bude i váš případ, na to vezměte jed. Váš Éros: Na památku na krásné chvíle ve dvou si udělejte populární selfíčko. Počítejte s tím, že se vám napoprvé nemusí povést tak, aby z něho erotično jen sršelo. Pečlivě vyberte vhodné místo, čas a volte decentní záběr. A pamatujte, erotika není totéž co porno.

Pokračování 4 / 12

Rak (22.6. - 22.7.)

Přesto, že registrujete sexuální signály z okolí neobyčejně rychle, nikdy byste sama neměla dělat směrem do ložnice první krok. Nebojte se, že tím dotyčného smrtelně urazíte. Právě naopak, jiskra vášně se tím více rozhoří a to pak bude jízda, na kterou hned tak nezapomenete. Váš Éros: Balíte na víkend či dovolenou? Kromě pradélka a kondomu do kufru přihoďte hru Albi Sexpert – cílem hry je hravým způsobem prověřit vaše znalosti ohledně sexu. Otázky jsou opravdu rozmanité a zajisté vás překvapí, kolik věcí o sexu ještě neznáte.

Pokračování 5 / 12

Lev (23.7. - 22.8.)

Večírek s přáteli se protáhne a pořádně si ho užijete. Jenže trapas na sebe nedá čekat. Když se začnete partnerovi v tmavém koutě dobývat do kalhot, je téměř jisté, že vás někdo přistihne. Hrátkám bude sice konec, ale doma si všechno bohatě vynahradíte. A ten šmírák? Bude diskrétní, nebojte se. Váš Éros: Hraček pro masturbaci i předehru není nikdy dost. Najdou se mezi nimi i takové, které nepotřebují hromadu hejblátek, vibrací či pulzů. Silikonové dráždicí prstíky podněcují fantazii, můžete je mít kdykoliv sebou a hrát si s nimi můžete oba. Jednou budete dráždit vy jeho a pak se vyměníte.

Pokračování 6 / 12

Panna (23.8. - 22.9.)

Jakmile děti odjedou, zatoužíte po sexu na čerstvém vzduchu. Ať už se do sebe s partnerem zaklesnete v lese na měkoučkém mechu nebo někde na osamělém plácku s trním za hlavou, oboustranná spokojenost je zaručena. Váš Éros: Víte, že ve státě Severní Karolína je povolena při sexu jako legální jen jedna sexuální poloha? Jedná se o misionářskou polohu. Sex v této poloze je povolen pouze tehdy, když jsou zároveň zatažené záclony nebo stažené rolety. Naštěstí, u nás takové zákony neplatí!

Pokračování 7 / 12

Váhy (23.9. - 23.10.)

Pořiďte si super sexy letní outfit, v němž si budete připadat, (a také se chovat), jako neodolatelná bohyně a svůdkyně. Obdiv mužů vás bude provázet na každém kroku. Jen ten váš si změny ani nevšimne. Je mu totiž jedno, co máte na sobě, miluje vás takovou, jaká jste. Váš Éros: Svíčky a oleje švédského výrobce Swede se velice dobře vtírají do pokožky a nehrozí tak zamaštění povlečení. Lubrikační gely jsou na vodní bázi s extrémně dlouhotrvajícím lubrikačním účinkem, jsou nelepivé, neobsahují glycerin, parabeny a je možné je snadno opláchnout vodou a mýdlem. K dostání [ http://www.sexshop51.eu]].

Pokračování 8 / 12

Štír (24.10. - 22.11.)

Právě teď se nápadníci zrovna nepohrnou, ale vám to vůbec nevadí. Předchozí měsíc jste si užili sexu až dost. A ještě že tak. Každá promilovaná noc se podepsala na nedostatku spánku, který si nyní můžete vynahradit. A kdyby vás přece jen přepadlo toužení, sáhněte po svém vibračním kamarádovi. Váš Éros: Pokud toužíte po vodotěsném vibrátoru, buďte při koupi opravdu pozorní, protože mnoho výrobků uvádí, že jsou jejich produkty vodotěsné, ale většinou se jedná pouze o voděodolnost. Hrátky ve vodě by se pak mohly pěkně prodražit.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23.11. - 21.12.)

Ve výběru milenců je žena ve znamení Štíra neobyčejně náročná. I když hledá jen dobrodružství na jednu noc, velmi brzo pozná, zda dotyčný muž odpovídá jejím představám. Už její slovní zásoba dokáže milence pěkně rozpálit. Pokud má chuť, umí mluvit vulgárně, aniž by její chování působilo hrubě. Prostě má ráda otevřenost a od začátku jasno. Ve všem, nejen v sexu. Váš Éros: Když se vám nebude chtít mluvit, můžete objekt svého zájmu naladit erotickými těstovinami. Na výběr je dámská i pánská varianta S čím je budete podávat je jen na vaší fantazii, ale s tuňákem a špenátem á la Kluci v akci určitě neuděláte chybu.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Po červencovém hromobití se hladina lásky zvedne ještě výš. Máte totiž na sebe s partnerem čas, a tak ho využijte k pořádnému sexy úletu. Zajděte si do striptýzového baru nebo to roztočte v kasinu. Dlouhou noc pak dotáhněte doma, třeba si zahrajte na striptýz, který jste večer zhlédli. Váš Éros: Hot Intimate Care, gel s čistě přírodním složením heřmánek, aloe vera a kyselina hyaluronová je oblíbený především u žen, které trápí vaginální suchost. Hydro gel pomáhá hydratovat citlivé sliznice a snižuje suchost.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21.1. - 20.2.)

V srpnu vás změna k lepšímu nečeká. Stále si totiž hrajete na ředitelku zeměkoule a kritizujete všechno a všechny. Jak dlouho to bude partnera bavit, co myslíte? Jedovaté poznámky k jeho osobě brzy zadupou i tu malou jiskřičku vášně, kterou k vám chová. Vzpamatujte se! Váš Éros: Že nevíte, odkud začít? Malý dárek vždycky potěší, může to být maličkost – silikonový kroužek, erotické DVD nebo s láskou připravená večeře. Nikoliv jen ohřátý guláš, ale jídlo s fantazií a pěkně upravené. Inspiraci a recepty najdete například v knize Erotická kuchařka - vaříme s afrodiziaky.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21.2. - 20.3.)

Jste milovnice gurmánství a partner rovněž? Mezi klasiku sladkých praktik erotiky sice patří šlehačka, ale stejně dobře poslouží dobrá zmrzlina. Můžete ji kombinovat s čokoládou, jahůdkami i ledovými nápoji. Každý kopeček může být jiný a pak stačí jen slíznout z rozpáleného těla a … Váš Éros: Romantické Rybky mají obrovskou fantazii a četba o sexu jim přináší stejné uspokojení jako sex samotný. Chcete si počíst? Slušný výběr erotických povídek i románů je ke stažení na http://erotic-mirage.blogspot.cz.

Doporučujeme

Články odjinud