Sex podle hvězd: Váhy v listopadu dostanou, co chtějí, Štírům hrozí nevěra

Sex podle hvězd: Váhy v listopadu dostanou, co chtějí, Štírům hrozí nevěra

Představa vyrovnaného erotického života, který vám přináší samou radost, je bližší, než jste si myslela. Navíc se těšte na partnera, který nechá dynamiku a vývoj situace pouze ve vašich rukou. Budete tím překvapená, protože dosud jste po takovém jednání sice toužila, ale nikdy jste se ho nedočkala.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Vzhledem k Marsu, který se celý měsíc pohybuje vaším partnerským sektorem, je vaše potřeba erotiky vysoce nadprůměrná. Potíž je však s miláčkem, který má pocit, že by vás v tomto směru měl trochu omezovat. Když vám začne přednášet o tom, jak je občasná zdrženlivost přínosná pro zdraví, budete přemýšlet, zda to myslí vážně, nebo zda si z vás bezuzdně střílí. Nakonec zjistíte, že nežertuje.

Nahlas neříkáte nic, ale v duchu začínáte přemýšlet, zda vám s někým, kdo vám nebude erotiku servírovat v pečlivě odměřených dávkách, nebude po všech stránkách lépe.

Váš Éros

Nezdá se vám, že je skoro zbytečné, abyste svou erotickou invencí plýtvala na člověka, který o to vlastně ani nestojí? Místo vymýšlení hříček, které mají povzbudit toho, jehož máte doma, vymýšlejte spíše brzdy pro toho, který o žádném omezování nechce ani slyšet.

Pokračování 2 / 12

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Ve vašem partnerském sektoru se střídá Merkur (ten je zde do 5. listopadu) a Venuše (ta sem vstoupí 7. listopadu a pobude zde až do konce měsíce). V prvních pěti dnech byste se svým životním druhem měla probrat všechno, co je důležité pro váš další život.

Když se pak do Štíra dostane Venuše, která probudí pravé a ničím neředěné vášně, budete na ně mít dostatek času i energie. Pokud jste dlouho nezažila to, čemu se říká noc plná vášní, máte kolem 21. listopadu výjimečnou šanci. Venuše se dostane do sextilu s Plutem a připraví vám zážitky vpravdě nezapomenutelné.

Váš Éros

I když se erotika pod sprchou obecně považuje za vzrušující a zajímavou, vy byste se do ní pouštět neměla. Za stávajících konstelací riskujete neopatrné šlápnutí, které povede v lepším případě k nabitému kolenu a v případě horším k pochroumanému kotníku.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Erotické napětí, které mezi vámi je, se stupňuje. Přesto byste si měla hlídat intenzitu projevů, které vysíláte směrem k opačnému pohlaví. Když je přeženete, novou lásku nezískáte, ale naopak naštvete všechny kamarádky. Ty vás začnou považovat za konkurenci a vy jim budete marně vysvětlovat, že jim jejich vztahy rozbíjet nehodláte. Pozor si dávejte i na nepromyšlené poznámky, které pronesete na adresu nových objevů své kolegyně. Máte sice stoprocentní pravdu, ale ona k tomu, že to opravdu není princ na bílém koni, musí dospět sama.

Váš Éros

Hlavně si na začátku vyberte člověka, s nímž chcete erotické hrátky prožívat – a toho se pak držte. Při svých životních zkušenostech dobře víte, že erotika je dovednost jako každá jiná. Nejdříve se na sebe musíte naučit správně reagovat a gejzíry rozkoše přijdou až potom…

Pokračování 4 / 12

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Občas přemýšlíte, zda vás váš partner vnímá jako svého životního druha, s nímž by měl žít a po jehož boku by si měl vychutnávat všechny životní radosti, nebo ve vás vidí neplaceného psychoterapeuta, který je mu kdykoliv k dispozici. Dojde vám to ve chvíli, kdy vás po nepříliš kvalitním milování prostě odloží a začne se vám svěřovat s dalším ze svých zásadních životních nezdarů. Nezdá se vám, že jste už byla trpělivá dost dlouho a že teď nastal čas, kdy mu máte dát jasně vědět, že se buď bude hrát i podle vašich not, nebo že je konec?

Váš Éros

Při Venuši, která je po převážnou část měsíce ve Štíru, hrozí nebezpečí akutní žárlivosti. Zdravý rozum vám sice říká, že si tím řežete větev, na které sedíte, ale vy přesto nedokážete své negativní emoce zvládnout…

Pokračování 5 / 12

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Na vliv Neptuna, který vaším sektorem erotiky a sexu dlouhodobě prochází, jste zvyklá a z míry vás nevyvede. Je vám jasné, že ten, kdo vás balí, se před vámi hodlá ukazovat v tom nejlepším světle – a protože máte životní zkušenosti, víte, jak odlišit realitu od nepodložených slibů. Přesto existují chvíle, kdy na sebe musí být i lví dáma opatrná. Kritické jsou zejména dny kolem 21. listopadu. Oblohu ovládá stacionární Neptun, který tvoří kvadraturu s Merkurem a který varuje před alkoholem ve všech podobách. Pokud nestojíte o opravdu velký průšvih, alkohol si dopřejte leda tak v rumových pralinkách!

Váš Éros

Když opravdu nevíte, jak svého liknavého miláčka přimět k akci, přichystejte mu překvapení. Kdybyste pro vás na prodloužený víkend zařídila pobyt někde, kde byste měli velkou pohodlnou postel a ještě větší koupelnu, na nezájem byste si věru stěžovat nemohla.

Pokračování 6 / 12

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Když vám miláček začne vysvětlovat, jak by si představoval váš další erotický život, budete mít pocit, že si z vás vlastně střílí. Až později zjistíte, že své představy, v nichž bez velkého výběru zmixoval to, co četl v časopisech pro pány a viděl ve filmech pro dospělé, chce opravdu realizovat. Kdybyste se trochu domluvili, mohli byste vymyslet systém, jímž byste společnou snahou alespoň pár jeho snů zrealizovali. Musíte ho však upozornit, že nemá vaši trpělivost zbytečně napínat. Když své požadavky přežene, hrozí, že se začnete nahlas smát, což veškerou erotickou atmosféru spolehlivě zničí.

Váš Éros

To, že je váš miláček hotový dřív, než se vy vůbec začnete rozehřívat, je nemilé. Navíc si musíte uvědomit, že jde o věc, s níž vy sama nic neuděláte. Nezbude, než abyste své drahé polovičce vysvětlila, že návštěva sexuologa není žádná ostuda – a slíbila mu, že ho k němu doprovodíte.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Na to, aby byl sex zdařilý, musíte nejdříve věřit sama sobě. Naštěstí to za současných konstelací nebude vůbec obtížné. Mars ve znamení Vah se vám stará o energii a Merkur ze Střelce zase o výmluvnost. To, že je miláček zvyklý na víkendové milování, protože na to během týdne nemá ani energii, ani čas, vás nezarazí. Partnera k akci přinutíte kdykoliv během týdne – a své představy mu nastíníte tak, že na všechno zapomene a místo večeře se hladově vrhne na vás.

Váš Éros

Na víkendových návštěvách, bez nichž se letošní listopad neobejde, se držte raději zkrátka. Jedovaté poznámky o tom, co hostitelé v noci slyšeli, byste vydýchávala vy těžko a váš partner ještě daleko hůře.

Pokračování 8 / 12

Štír (24. 10. - 22. 11.)

To, že v době, kdy Slunce prochází vaším znamením, intenzita vašich erotických potřeb stoupá, víte už dávno. Letos je potíž v Jupiteru, který se přesunul do vašeho znamení a který vás zásobuje spoustou těch, co by vás tuze chtěli. Než se však rozhodnete, že nabídku k úletu využijete, musíte intenzivně přemýšlet. Vzhledem k Merkuru ve Střelci hrozí, že se váš jednorázový milenec bude chtít svým úspěchem pochlubit. Vy mu můžete sice stále dokola vysvětlovat, že jsou věci, které si skutečný muž nechává pro sebe, ale o tom, že je rozumnější, aby mlčel, ho ani vy přesvědčit nedokážete.

Váš Éros

S novými milenci jsou jenom potíže. Nezapomeňte, že erotický život si můžete zajímavě zpestřit i vlastními silami. Kupte si nějaký zajímavý a kvalitní vibrátor, pusťte si k němu erotický film a vychutnávejte si společnost pomocníka, který se stará o orgasmy, ale nemluví.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Zajímavé budou chvíle kolem 11. listopadu. Jste pod vlivem trigonu mezi Saturnem a Uranem, který vám dává jak energii, tak výdrž. Svému muži vyrazíte dech tím, že nejdříve pojedete na plný plyn v práci, posléze v domácnosti a nakonec i doma v posteli. Když řekne, že nechápe, kde berete vitalitu, protože on je unavený jen z toho, že se na vás dívá, s chutí se rozesmějete a začnete se s ním milovat tak, aby na to on sám příliš mnoho sil nepotřeboval. To, že vás pak označí za zázrak přírody, berte z jeho strany jako tu nejupřímnější lichotku.

Váš Éros

Čím víc měsíc postupuje, tím intenzivnější vaše erotické potřeby jsou. Zvlášť zajímavé to bude kolem 25. listopadu. Merkur je v trigonu s Uranem a vy přicházíte na chuť i milování, které byste jindy sama označila za hodně odvážné.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

S erotikou je samá zábava. Díky Marsu ve svém sektoru profesní ctižádosti na ni nemáte moc času – a když se už do ní dáte, vnímáte ji spíše jako účinný prostředek k rozpuštění únavy a pracovního stresu. Vydělá na tom rozhodně váš miláček! Ten je příjemně překvapený vaší erotickou fantazií a moc si přeje, aby vám současné nasazení vydrželo co nejdéle. Vy se však musíte ve vztahu trochu mírnit. Hlavně zapomeňte na svou obvyklou upřímnost. Kdybyste svému životnímu druhovi nahlas řekla, že ho používáte v podstatě jako velmi účinný přírodní léčebný prostředek, který pojišťovna bohužel nehradí, s velkým pochopením byste počítat nemohla.

Váš Éros

Když to v posteli nevypadá přesně tak, jak jste si představovala, není to ničí vina. Naopak by to měl být podnět, který vás přiměje, abyste se jeden na druhého intenzivněji naladili. Když necháte během erotických hrátek mluvit intuici a zapomenete na svůj tak vychvalovaný zdravý rozum, bude to hned lepší!

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Své erotické zkušenosti, které jste obtížně nabývala, konečně rozumně zúročíte. Momentálně se stáváte vrbou kamarádek, jimž to v posteli neklape. Chodí se k vám radit a doufají, že spolu něco rozumného vymyslíte. K vám však chodí nejen kvůli vašim životním zkušenostem. Kdyby chtěly, určitě mezi svými známými objeví někoho, kdo má zkušeností daleko víc a ještě různorodějších než vy. Kdybyste se jich přímo zeptala, dozvěděla byste se, že si s vámi o věcech opravdu hodně osobních povídají mimo jiné i proto, že jsou si jisté, že to, co vám řeknou, dál roznášet nebudete.

Váš Éros

V erotice jste naprosto spokojená a jedině si přejete, aby to tak zůstalo co nejdéle, pokud možno navždy. Na rozdíl od kamarádek, jejichž problémy jsou opravdu vážné, si opravdu nemáte na co stěžovat.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Když se svým životním druhem vyrazíte do společnosti, cítíte naprostou bezmoc. Máte pocit, že se kolem něj točí spousta zajímavých žen, které se vás snaží vystrnadit z jeho srdce, mysli a v neposlední řadě i postele. V takové situaci však musíte projevit především chladný rozum! Opřete se o Venuši, která po podstatnou část měsíce prochází bojovným Štírem, nasaďte sebevědomý výraz a na potenciální sokyně se podívejte tak, aby pochopily, že se snažit sice mohou, ale o tom, že by uspěly, nemůže být v žádném případě řeč.

Váš Éros

Opravdu si myslíte, že musíte v posteli dělat něco, co vám nesedí, jen proto, že si to váš muž přeje? Kdybyste nasadila výraz dotčené královny a jasně mu řekla, že jsou hranice, které ani kvůli němu nepřekročíte, začal by si vás rázem vážit daleko víc!

Doporučujeme

Články odjinud