SEX PODLE HVĚZD: Velký erotický horoskop na červen

SEX PODLE HVĚZD: Velký erotický horoskop na červen

Červen voní příslibem prázdnin a krásného letního počasí, což v nás probouzí touhy a vášně. Co vás v oblasti sexu čeká v červnu? Prozradí vám to náš erotický horoskop!

Beran (21.3. - 20.4.)

Při milostné hře využívejte své ženské stránky. Od lehkého hlazení můžete partnera dráždit až k nejcitlivějším partiím, a když je vzrušený zkuste i tvrdší hmaty, ale jen tak, aby to nebolelo. K vašim oblíbeným pozicím patří klasická, na zádech, kdy cítíte energické pohyby. Dáváte však přednost pomalé hře, kdy necháte všechno postupně a něžně odeznít.

Váš Éros: Už vás někdy napadlo si s partnerem zahrát hru „na pravdu“? Zkuste to a konečně mu prozraďte své sladké tajemství. Třeba, že vám udělá radost sex v posteli zasypané růžemi nebo pomilování na lavičce v parku. Vaše přání si pak společně splňte.

Pokračování 2 / 12

Býk (21.4. - 21.5.)

Žena narozená ve znamení Býka sice působí na první pohled chladně a nepřístupně, ale když spatří svůj protiklad jako objekt hodný své žádostivosti, a přijímá ho, použije vše, aby ho dostala tam, kde ho chce mít. Dříve, než si partner stačí rozmyslet, jak si počínat, je už bez kalhot na pohovce (případně na jiném mnohem nepohodlnějším místě), a ona v celé své odhalené kráse nad ním. A jak jste na tom vy?

Váš Éros: dejte své vášni volný průchod. Vaše partner to ocení s maximálním nadšením. Ale pokud novou lásku teprve hledáte, dejte si pozor, abyste neskončili v kolotoči známostí jen na jednu noc. Neprospělo by to vašemu sebevědomí, a nakonec byste byla stejně zklamaná. Vyplatí se počkat.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Fantazii ženy Blíženky velmi podněcuje vzrušující pornofilm. Bezuzdné soulože na obrazovce ji dokážou rozvášnit až k šílenství. Oplývá šarmem, vyzařuje smyslnost, dokáže vypadat eroticky, na milostnou noc se pečlivě připravuje. Vezme si hedvábné prádlo, celá voní (hříšné drahým francouzským parfémem), od hlavy až k patě je dokonalá a žádoucí, a samozřejmě se postará také o správné osvětlení, aby v něm vynikly její svůdné křivky.

Váš Éros: To, že zažíváte totální vztahovou euforii a užíváte si "motýlků v břiše" i vášnivých chvilek, se neprojeví nikde jinde, než ve vašem profesním životě. Zařaďte zpátečku a v práci se soustřeďte jen na ni. Vaše nepřítomně pohledy začnou vašemu šéfovi připadat podezřelé. Stojí vám to za ty řeči?

Pokračování 4 / 12

Rak (22.6. - 22.7.)

Žena Rak není kliďas, natož někdo, co si nechá ledacos líbit. Je totiž velmi snadno vznětlivá a k uspokojení jejích představ a požadavků je třeba vynaložit velkou trpělivost. Vyplatí se to, protože její sexuální vzplanutí poskytuje partnerovi bezmezné uspokojení. Často začíná sama, protože je zvědavá na sex nejen v mentálním smyslu, ale také proto, že ji přepadne touha po rozkoši. Dokáže překračovat všechny meze a vydat ze sebe všechno. A nikdy se za to nestydí.

Váš Éros: Čím partnera můžete překvapit? Potajmu si natrénujte tanec u tyče. Že ji doma nemáte? To přece nevadí, improvizujte. Stejně budou pro partnera důležitější vaše svůdné pohyby a sexy prádlo. Motýlkové kalhotky, podvazky a nahoře jen jemný šátek. To bude jízda!

Pokračování 5 / 12

Lev (23.7. - 22.8.)

Její zvědavost je nevyčerpatelná, fantazie bez odpočinku a rozkoš nezměrná. Se vším experimentuje a všechno vyzkouší, protože chce větší vzrušení a větší uspokojení. Vždy si vymyslí nové varianty, jak by mohla partnera vzrušit a laskat, a přitom se podobá moři, ve kterém vlna za vlnou neustále přináší něco nového. Ale běda, pokud na ni budete tlačit! To pak zmrzne jako rampouch a jen tak rychle se zase nerozpustí.

Váš Éros: Parfém Cobeco Golden Love podnítí touhu vás obou. Smyslný erotický parfém s opojně jemnou a krásnou vůní se hodí pro muže i ženy. Vůně vás bude hýčkat, jako byste se milovali na čerstvě posečené louce.

Pokračování 6 / 12

Panna (23.8. - 22.9.)

Pro ženu ve znamení Panny sex vždy souvisí s citem a estetikou. Vše hrubé a primitivní ji odpuzuje, má strach z brutality a bolesti, v představách se jimi však zabývá. Vzrušuje ji to. Neodmítal by ani společné milostné orgie, nejlépe se dvěma muži, kteří by ji laskali od hlavy až k patě. Vždy si však uvědomí, že to je a také zůstane jen její fantazie, kterou nechce a ani nemůže uskutečnit. A kdo je jejím erotickým ideálem? Panny jsou věrné, proto jedině a vždy její partner.

Váš Éros: Své tajné erotické sny si můžete dopřát kdykoliv s Iroha+ Tori. Je to sametově hebký ptáček vyrobený z prvotřídního silikonu se speciálním jedinečným tvarem. Ovládání je jednoduché, pomocí 2 tlačítek si můžete zvolit z 5 vibračních režimů a 2 rytmů. Po použití Tori umístíte na podstavec, který zároveň slouží jako nabíječka.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23.9. - 23.10.)

Mají velmi citlivý nos a člověk by si mohl myslet, že se při hledání partnera orientují čichem. Vzrušuje je mužná vůně, ideálně směs lehkého potu a vody po holení. Když muž pro Váhu něco znamená, umí vytvořit působivou atmosféru i mezi vlastními čtyřmi stěnami. Zde předvede úplný ceremoniál svádění, od sexy prádla až po stříbrný svícen vedle pohovky a božský tanec, kdy si s požitkem vychutnává partnerův němý obdiv.

Váš Éros: Po žhavé noci si dopřejte osvěžující Jahodové banánové smoothie s Chilli pro povzbuzení sexuální energie. Dejte jahody, banán a bílý jogurt do mixeru, nalijte mléko, posypte chilli, přidejte med, zasypte mletou skořicí, rozmixujte do hladka a podávejte.

Pokračování 8 / 12

Štír (24.10. - 22.11.)

Žena ve znamení Štíra není mazlivá kočka, ale pořádně dravá šelma. Orgasmus je pro ni důležitý, proto také partnerovi naznačuje, jak by to chtěla. Pokud chce tuto chuť uspokojit, počíná si často dost agresivně. Vůbec nevadí, když je i její partner trochu agresivní. Je to tak. Je to výzva na souboj se stejně silnou osobou, která působí eroticky dráždivě. Proto muž, který nešetří časem na průzkum jejích erotogenních zón, bude odměněn nezapomenutelným zážitkem.

Váš Éros: Než začne zkoumat, dopřejte mu hru na „loupání cibulky“. Oblečte si Komplet body s dlouhým rukávem a punčošky s podvazky. Značkový set E. L. Lace Bodywear pořídíte do pětistovky. A přichystejte ještě jedno překvapení. Pod body si připněte Bikinový řetízek.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23.11. - 21.12.)

Žena Střelec se sice dokáže obejít bez delší předehry, ne však bez něžné hodinky poté. Hlavní zájem je u ní soustředěn na uspokojení. Pokud se jí to nepodaří, postará se o to vlastníma rukama. Stará se jen o to, aby partner nepředstíral únavu, a nechá ho na pokoji, až když se sama cítí uspokojena. Umí muže nejen vzrušit, ale také ho umí přimět, aby ji sváděl tak, jak se to líbí jí. Ovšem, pokud má pocit, že jí partner nevěnuje dostatečnou pozornost, je s erotikou konec.

Váš Éros: Znáte značku Shunga? V kategorii erotických pomůcek ji většinou najdete pod afrodisiaky, ale sprchový gel téže značky, pod názvem Smyslná máta, bude tím pravým letním potěšením. Koupel můžete doplnit krystaly. Pak se jen ponořte do teplé vody a užívejte si jeden druhého.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Při sexu nechce žena v Kozorohu přemýšlet, což jinak v běžném životě dělá. Nechá se ovládat jen tělem a erotiku si vychutnává plnými doušky. Má ráda riziko, je přístupná všemu, co dosud neznala - pokud ji to samozřejmě baví. Nijak netrvá na orgasmu, ale více ji baví pozorovat stoupající vzrušení, protože ráda pozoruje na partnerově obličeji rozkoš. Je obdařena hravou fantazií, které dává přednost před tvrdým živočišným sexem.

Váš Éros: Dobře víte, že láska prochází žaludkem. Chybí vám inspirace? Zapátrejte v antikvariátech po knize Pokrmy a láska od Maxe De Roche, v níž najdete recepty na elixíry a nápoje lásky, které ověřila tisíciletá zkušenost užívání afrodiziak. Kniha vyšla v nakladatelství SlovArt v roce 1990.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Jako pravá Vodnářka nemáte nic proti společné horké sprše nebo pěnové koupeli při svíčkách. Máte ráda, když se pomocí vonného oleje do koupele třete o partnerovo tělo nebo když se navzájem myjete. Když se můžete milovat ve vodě, jste ve svém živlu - ale asi byste si měla najít velkorysejší místo než je vana, protože pro vzájemné něžnosti je potřeba více místa.

Váš Éros: Co si vzít na sebe? Například nové sexy plavky v podobě soupravy podprsenky a tang. Tygrovaný komplet Laurena má podprsenku s odnímatelnými předními díly a tanga s průstřihem. Soupravu seženete ve výprodeji za pouhých 179 Kč na webu sexshop1.cz.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21.2. - 20.3.)

Díky své otevřenosti se žena Ryba často ocitá ve vztahu pán - otrokyně. Už tím, že muži dává najevo, že ji jako sexuální objekt může využívat na všechno, na co má chuť, vytváří v mnohých falešné představy. Je zosobněná oddanost a těžko se jí říká ne, je ochotna přistoupit na jakoukoliv sexuální hru. V divoké, prudké vášni je schopná všeho.

Váš Éros: Řádíte často a rády? Nezapomeňte na nezbytnou údržbu erotických hraček. Transparentní čistící sprej německé značky PJUR je speciální přípravek na všechny hračky z latexového, silikonového a gumového materiálu. Takový pomocník tři v jednom.

Doporučujeme

Články odjinud