Velký erotický horoskop na březen

Velký erotický horoskop na březen

Co vás čeká měsíc tento na poli lásky? Bude se vám dařit v milostných záležitostech. Zažijete žhavý flirt, nebo dokonce potkáte životního partnera? Vše se dozvíte v našem horoskopu...

Beran (21.3. - 20.4.)

Eroticky náboj se s jarní únavou vytratil do neznáma a potřebuje vzkřísit. Chybí vám fantazie a nápady, což Berankám nesvědčí, protože nesnáší stereotyp. Ráda se milujete při světle? Kupte pár aromatických svíček a zatáhněte partnera do koupelny.

Váš Éros : Doplněk stravy Okasa N silver obsahuje vitamín E, výtažky z býčích varlat, minerály a základní elementy, které podporují výdrž a kvalitu sexuálního života. Nejlépe, když budete tabletky zobat oba.

Pokračování 2 / 12

Býk (21.4. - 21.5.)

Ženy narozené v Býku mají rády předehry, ale nespokojí se jen s nimi – chtějí si užít sex se vším všudy. Experimenty a milostné hry - vás i partnera - dokáží rozpálit do běla. Vyhlédněte si v parku lavičku v opuštěném zákoutí a užijte si rychlý sex s nádechem tajuplného risku, že vás někdo překvapí.

Váš Éros: Hedvábná páska na oči Intima je pro dokonalou předehru jako stvořená. Je hebká jako peříčko a dostatečně dlouhá, abyste ji mohla použít podle své fantazie. Například partnera pohladit, jemně svázat či škádlivě masírovat.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Co se sexu týče, patříte k rozporuplným znamením. Lichotky a sladká slovíčka vám nestačí. Když na to chcete skočit, nechte si laskat ruce od prstů až po ramena, které jsou vaší nejcitlivější erotogenní zónou. Že to partner ještě neobjevil? Pomozte mu a oblékněte se do dráždivého sexy prádla a jemných rukaviček.

Váš Éros: V erotickém eshopu seženete rukavice hladké, se šněrováním, síťované, z jemného saténu, sametové či z latexu. K dostání jsou v barvě černé, tělové či červené.

Pokračování 4 / 12

Rak (22.6. - 22.7.)

O ženách ve znamení Raka je známo, že k uspokojivému sexu potřebují mít to správné prostředí, náladu a aktivní spolupráci partnera. Jakmile se však dostanou do varu, milostným hrátkám se oddají tělem i duší. Jejich fantazie bývá bezmezná, ale než dojde „na věc“, vyžadují však více času a pozornosti.

Váš Éros : Dráždící peříčka jsou tou pravou vzrušující cestou ke krásnému orgasmu. Svými nejjemnějšími peříčky dodává smyslným milostným hrátkám to pravé. Pokud chcete něco tvrdšího, pořiďte si plyšová pouta.

Pokračování 5 / 12

Lev (23.7. - 22.8.)

Vy sama stavíte sex na horní příčku hodnot a stejný přístup očekáváte i od partnera. Pokud se shodnete, je všechno v pořádku, ale máte jistotu, že to tak opravdu je? Komunikace v sexu je nenahraditelná. Že nemáte na řeči čas? Chyba, udělejte si společný večer nebo spolu jeďte někam na víkend. A nejlépe o samotě, kamarády a přátele tentokrát nechte doma.

Váš Éros: Pomůcky ani hračky vás už nebaví? Na stres je nejlepší odjet na pár dní. Eurovíkendy v Římě, Paříži, Benátkách či jinde jsou na slevových portálech za pár korun, s komfortním ubytováním, kvalitní stravou a rychlou dopravou. Sbalte kufr a leťte za štěstím, láskou a pohodou.

Pokračování 6 / 12

Panna (23.8. - 22.9.)

Panny jsou z hvězdných znamení nejzdrženlivější, o sexu obvykle nemluví - erotická literatura nebo dokonce porno jsou pro ně příliš drsné. O to intenzivněji však prožívají své erotické představy. Když však o nich partner neví, nemá možnost vaše sny plnit. Proč se nesvěříte, když dobře víte, že vám splní cokoli na světě?

Váš Éros: Vonná náplň do katalytických lamp s vůní jemných letních květů, snoubených s lehkými tóny rybízu a švestek a lehké sladké vůni pižma bude nenápadným signálem pro partnera. Vůně je účinná erotická kombinace smyslnosti a výzvy „Pojď ke mně!“

Pokračování 7 / 12

Váhy (23.9. - 23.10.)

Žádný rychlo sex, ale pomalé a krásné milování, to přesně vystihuje erotické touhy Vah. Toužíte se partnera dotýkat a hýčkat jako hebká kočka, ale také umíte pěkně vystrčit drápky. Proto dávejte pozor na sexuální úrazy! Nechcete přece mít partnera několik týdnů „mimo provoz“. Trpěli byste oba.

Váš Éros: Korzet s jemnou síťovinou v černém odstínu, v přední části ozdobený sexy zapínáním v podobě malých mašliček doplňte sladěnými tangy, podvazky a punčochami. Set je k dostání v dárkovém balení.

Pokračování 8 / 12

Štír (24.10. - 22.11.)

Patříte k ženám, které sex potřebují stejně jako slunce a vzduch, ale flirt ani náhodné známosti nevyhledáváte. Láska a sex je pro vás příjemným zpestřením života kdykoliv a kdekoliv – ovšem s tím pravým. Že právě není k mání? Tak vyrazte na párty s kamarádkou. Váš idol tam na vás právě čeká.

Váš Éros: S šatníkem problémy nemáte, ale čím přilákat samečka? Parfém Light Blue překvapí osvěžujícím aróma, které pochází z citrónu a z čerstvého křehkého jablka. Přídavek bambusu, jasmínu a plátků bílé růže podtrhuje ženské kouzlo a půvab. A výtažek z cedru a pižma zvýrazní vaší individualitu.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23.11. - 21.12.)

Střelkyně jsou elixírem pro muže, který má dostatek fantazie a nápaditosti, aby dokázal její život udělat vzrušujícím. Má ráda hodně něžnosti, ráda se nechá hladit a líbat, vítá vše nové, vzrušující, nečekané a ráda improvizuje. Nejhorší je pro ni rutina a nudný milenec. Nemyslíte, že je čas si najít nového? Váš Éros: Vaší erotogenní zónou jsou stehna a zadeček. Kupte si erotický balzám s afrodiziakálními účinky bergamotového a ylang-ylangového oleje se santalovým dřevem. Základem je bambucké máslo, které je ideální pro erotickou masáž. A kdo vás namasíruje? Přece ten nový, úžasný objev!

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Na venek jste plachá a zdrženlivá, proto od muže očekáváte první krok, pak však obvykle vezmete iniciativu do svých rukou. Na předehru si nijak extra nepotrpíte. Sex je pro vás událost, nikoliv jen milostná hra. Potřebujete cítit a vědět, že partner si vás váží a že pro něj nejste jen objektem k uspokojení jeho touhy.

Váš Éros : Dejte i vy partnerovi najevo, že po něm stále toužíte. Hezký večer zpříjemní erotická masážní svíčka, z níž se uvolní smyslná afrodiziakální vůně. Potom rozehřátý olej jemně rozetřete na roztoužené tělo vašeho partnera. A nebojte se, olej je teplý, ale nepálí.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Největší devizou v lásce je umění svádět a vzrušovat, což vám není vůbec cizí. Naopak ráda experimentujete, ale i když se oddáte druhému, nechcete ztratit samu sebe. Individualita je to, co vás v současném vztahu brzdí. Poodhalte roušku svého já a prozraďte partnerovi sladké tajemství, co vám dělá dobře.

Váš Éros : Jaro vás nabíjí energií a vibrační vajíčko s vůní malin je hračka přesně pro vás. Transparentním ovladačem se plynule ovládá regulace vibrací a povrch vajíčka je potažen gelovým materiálem, který je na dotek velmi příjemný. A hrát si můžete oba.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21.2. - 20.3.)

V erotice jsou Ryby nedostižné, sex pro ně znamená odevzdání, ale rády se nechají vést. Vidět vzrušení a radost partnera je pro Ryby největším potěšením, ale i oni samy dokáží být partnerovi milenkou podle jeho představ. Co vymyslet nového a eroticky smyslného? Vyzkoušejte některou z erotických her, která vzbudí vášeň a touhu ve vás obou.

Váš Éros: Milostné hrátky okoření erotické hry Rozkoš v koupelně, Sladké hříčky, Fantazie pro dva či Nevinnost. Součástí hry jsou i sexuální pomůcky. Výhodou je praktické balení, takže si můžete vzít hru na cesty a máte tak zábavu na celý večer.

Doporučujeme

Články odjinud