Adele Zdroj: Profimedia.cz

Adele Zdroj: Profimedia.cz

Pavla Hodková Zdroj: Profimedia.cz
Bára Bartáková Zdroj: Profimedia.cz
Gabourey Sidibe Zdroj: Profimedia.cz
Oprah Winfrey Zdroj: Profimedia.cz
10
Fotogalerie

11 slavných celebrit s kily navíc. A nijak extra je netrapí!

Také se občas trápíte svými nedokonalostmi? Ani slavné ženy, které plní titulky prestižních magazínů, nejsou dokonalé. Pojďme si trošku zvednout sebevědomí slavnými kráskami, které také občas bojují se svou váhou. Ale většinou jsou na své tělo pyšné a nebrání jim nijak v hvězdné kariéře!

Ewa Farna

Zpěvačka a bývalá porotkyně SuperStar měla problémy s kamerou, která nemilosrdně přidává alespoň deset kilo. K tomu se přidá nešikovná práce stylistů a výsledek je jasný. Kypré tvary, které by se jinak daly potlačit, viděl na obrazovce každý divák z Česka i Slovenska.

Bára Bartáková

Nejslavnější plus-size modelkou, kterou se můžeme pyšnit, je čtyřiadvacetiletá Bára Bartáková, která dobyla mola světových metropolí. Tahle kráska s velikostí 42 se za své křivky rozhodně nestydí a to je dobře.

Pavla Hodková

Partnerka fotografa Jana Saudka novinářka Pavla Hodková svá kila neřeší. Proč by měla, když je fotograf proslulý svou zálibou v kyprých ženách. Čím větší, tím lepší.

Halina Pawlovská

Mezi jednu z nejúspěšnějších žen českého šoubyznysu rozhodně patří scénáristka, spisovatelka a moderátorka Halina Pawlowská, která má na svědomí nejednu skvělou komedii.

Oprah Winfrey

Od té doby, co ji v sedmnácti letech zvolili královnou krásy státu Tennessee, uplynulo už hodně času. Tehdy měla téměř ideální postavu. Jak ale začínala stoupat hvězda její kariéry, kila přibývala. Sama Oprah o sobě říká, že důvod nadváhy se skrýval v nešťastných vztazích a touze, aby ji měl někdo rád takovou, jaká je. Tloustnutí byl pro ni způsob, jak se vůči nelibosti ostatních obrnit. Myslíte, že se to podařilo? No, teď má jednu z nejsledovanějších talkshow v dějinách televize a fanoušci na ní mají nejraději, že i když je pro mnohé fenomén, vypadá jako jedna z nich, i když patří mezi nejbohatší ženy světa.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Jitka Čvančarová

Známá herečka a rodačka z Mělníka také není typickou představitelkou ideálních křivek 90-60-90 a přesto je jednou z nejkrásnějších českých žen!

Beth Ditto

Zpěvačka skupiny Gossip je pěkný cvalík a rozhodně si z toho nic nedělá. Je tak osobitá, že si jí všiml i zarytý odpůrce kil navíc, návrhář Karl Lagerfeld a vyslovil se o ní jako o své múze. A dvaatřicetiletá lesbička se opravdu múzou stala a to nejen pro kreativního ředitele módního domu Chanel. Nahá se například nechala nafotit na obálku magazínu Love a stejně tak odvážná je ve svých outfitech. Ty jsou často tak přiléhavé, že v nich neskryje ani jedno ze svých sta kil.

Adele

Britka Adele je fenomenálním talentem. Váha pro ni není problém, s přítelem Simonem Koneckim je od roku 2008, v roce 2012 porodila zdravého syna a žije spokojený rodinný život.

Queen Latifah

Hudebnice, herečka, moderátorka, spisovatelka a prezidentka hudebního vydavatelství nebo manažerka celebrit je jednou z nejúspěšnějších žen světa!

Melissa McCarthy

Tato komička se do povědomí diváků dostala díky roli v oblíbeném seriálu Gilmorova děvčata. Ani tahle boubelka není na ocet, v roce 2005 se provdala za svého hereckého kolegu Bena Falcona a má s ním dvě děti.

Gabourey Sidibe

Poté, co vyhrála konkurz na hlavní roli ve filmu Precious, ve kterém si zahrála psychicky i fyzicky týranou dívku, na sebe tímto snímkem strhla obrovskou pozornost, byla nominována na Oscara a její kila navíc jí nebránila v tom, aby byla ozdobou nejedné akce.

Doporučujeme

Články odjinud