Donatella Versace Zdroj: Profimedia.cz

Donatella Versace Zdroj: Profimedia.cz

Cher Zdroj: Profimedia.cz
Cher Zdroj: Profimedia.cz
Mickey Rourke Zdroj: Profimedia.cz
Tori Spelling
35
Fotogalerie

30 známých hvězd, které podstoupily plastické operace! Komu se povedly a kdo to přehnal?

Když příroda nenadělila, zasahuje často plastický chirurg. Pokud jste navíc pod drobnohledem médií, honba za dokonalostí je silnější než zdravý rozum. Některé celebrity to s pomocí plastických chirurgů rozhodně nevyhrály, jiným naopak velice pomohla nejen v kariéře, ale i v soukromém životě!

1. kapitola

Donatella Versace

Dědička a sestra tragicky zesnulého slavného návrháře naprosto propadla trendu botoxových injekcí a plastických operací. Ty jí však spíše ublížily, než pomohly. Dnes je ve světě showbyznysu jen pro smích.

Cher

Zpěvačka přiznala: "Jsem na plastických operacích závislá! Po jaderné katastrofě přežijí jen švábi a já, jsem díky nim nezničitelná!"

Mickey Rourke

Kdysi velmi přitažlivý sexy herec nebyl se svou tváří spokojený. Nepovedené operace z něj ale udělaly nestvůru. Prošel takovou změnou k horšímu, že už o něj filmaři několik let nejeví zájem...

Tori Spelling

Seriálová Donna z Beverly Hills 90210 byla kdysi přirozeně hezká. Permanentní nespokojenost s vlastním tělem ji ale vehnala pod ruce plastických chirurgů. Má několik úprav obličeje (nejčastěji rtů) a prodělala i několik plastických operací prsou. Podle mnoha odborníků je Tori příklad toho, jak by to nemělo vypadat.

Kim Kardashian

Hvězdičku rodinné reality show zná už dnes celý svět. Kromě plastických operací v obličeji si nechala zvětšit i své pozadí, na které je velmi pyšná.

Megan Fox

Pod skalpelem byla už mockrát a z původní Megan toho zůstalo pramálo. Z krásné přirozené dívky se plastikami upravila do podoby umělé panenky.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Zac Efron

Idol mnoha dívčích srdcí, herec Zac Efron si pomohl úpravou širokého nosu a předních zubů, mezi kterými měl kdysi nepěknou velkou mezeru.

Nicole Richie

Zvětšování prsou je jedním z nejčastějších chirurgických zákroků. Nicole to vyřešila skvěle a prsa si nechala zvětšit jen lehce, do velikosti, která se ideálně hodí k její postavě.

Tyra Banks

Plastická operace nosu dokáže člověka opravdu hodně změnit. I této supermodelce nepochybně pomohla k úspěchu v módním průmyslu.

Pokračujte na další kapitolu

Pokračování 2 / 3

2. kapitola

Lucie Hadašová, Hana Mašlíková, Kateřina Průšová a mnoho dalších...

...si nechaly zvětšit prsa!

Helena Vondráčková

Přiznala, ze má chirurgicky povytaženou kůži na krku, zvětšená prsa a upravená horní víčka. Vypadá stále skvěle!

Michal David

Podstoupil plastickou operaci očních víček, které ho trápily. Nešlo mu prý ani tak o vzhled, ale špatně už viděl.

Dara Rolins

Ví, že u profese, která ji živí, je péče o vzhled povinností. Už několik let má upravená a zvětšená prsa a byla i na plastice nosu.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Tereza Kostková

Herečka zatočila s pytli pod očima: "Chtěla jsem, ať se mi lidé dívají do očí a ne pod ně!"

Leona Machálková a Monika Absolonová

Operace nosu jim výrazně zjemnila tvář a výraz.

Dagmar Havlová

Herečka a bývalá první dáma Dagmar Havlová zatoužila, stejně jako spousta žen, zastavit stárnutí. A i když zásahy plastického chirurga nikdy nepřiznala, nelze si nevšimnout jejího vypnutého obličeje.

Pokračujte na další kapitolu

Pokračování 3 / 3

3. kapitola

Helen Mirren

Úpravy na této charismatické herečce nejsou tolik patrné a to je dobře. Sama se přiznala například k pravidelnému obličejovému liftingu.

Gisele Bündchen

I nejkrásnější lidé světa, mezi které brazilská modelka patří, mají za sebou pomoc plastického chirurga. Naštěstí v jejím podání je to jen mírná úprava nosíku.

Halle Berry

Herečka, která také už roky obsazuje přední příčky žebříčků o nejkrásnější ženu světa, také nechala specialisty, aby si trochu pohráli s modelací jejího širokého nosu.

Scarlett Johansson

Stále vypadá krásně a přirozeně. Vkusná úprava nosu se i v tomto případě zdařila a Scarlett pomohla k jemnějšímu vzhledu.

Ashlee Simpson

Ashlee vykouzlili chirurgové z jejího velkého nosu malý úzký nosánek.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Gwyneth Paltrow

Po dvou dětech se herečka rozhodla, že si její ňadra zaslouží drobnou remodelaci.

Blake Lively

I tato herečka potvrzuje, že dokonalý nosík udělá s vaším vzhledem divy!

Patrick Dempsey

Amerického herce najdete v galerii na fotografii z roku 1989 a dnes. Rozdíl je jasně patrný. Jak se vám změna líbí?

Victoria Beckham

Módní návrhářka a bývalá členka skupiny Spice Girls je známá svou posedlostí po perfektním vzhledu. Není již příliš mnoho zákroků, které by nepodstoupila. Novináři si ji vždy dobírali kvůli malému poprsí a nosu, který vypadal jako bambulka. Tak se rozhodla k radikální změně a odstartovala smršť plastických operací...

Michael Douglas

Vypadá úžasně i přesto, že bojoval s rakovinou, jeho manželka byla hospitalizována kvůli bipolární poruše a jeho syn šel "sedět" do vězení... Jeho poslední face lifting mu bohužel vyžehlil všechny jeho charismatické vrásky. Škoda! Ale i tak skvělé, Michaeli!

Jocelyn Wildenstein

To nejděsivější nakonec! Milionářka Jocelyn chtěla vypadat jako divoká kočka a udržet si tak svého manžela, který jí stejně utekl. Teď je z ní příšera přezdívaná Tygří žena. Jocelyn má za sebou desítky plastických operací, za které utratila v přepočtu 70 milionů korun, a její tvář... Posuďte sami.

Doporučujeme

Články odjinud