Robin Wright a Sean Penn

Robin Wright a Sean Penn

Jennie Garth a Peter Facinelli
Will Smith a Jada Pinkett-Smith
Kris a Bruce Jenner
Melanie Griffith a Antonio Banderas
5
Fotogalerie

6 slavných párů, které spolu zůstaly jen kvůli dětem

Poměrně hodně párů dojde v průběhu života k přesvědčení, že spolu zůstávají jen kvůli dětem a kdyby je neměly, už by spolu nebyly. Na jednu stranu mnoho lidí později lituje, že se nerozvedlo - zvláště poté, co se jich dospívající potomci zeptají, proč to proboha neudělali už dávno. Na druhou stranu mnoho lidí později rozvodu lituje. Rozvod je po všech stránkách většinou obtížnější, než si lidé dopředu představují a hledané osobní štěstí většinou nepřijde okamžikem podpisu právních listin...

Tori Spelling a Dean McDermott

I poté, co se provalilo, že ji manžel podvádí, přiznala bývalý hvězda seriálu Beverly Hills 902 10, herečka Tori Spelling, že se rozvádět nechce. Okolí začalo spekulovat o tom, že je to z finančních důvodů, ale pravda je taková, že Tori trvá na tom, aby její děti vyrůstaly s otcem a navíc - jak sama přiznala - péči o čtyři malé děti sama nezvládá.

Will Smith a Jada Pinkett-Smith

Will a Jada mají druh vztahu, o kterém alespoň v Hollywoodu všichni často mluví. Takzvaný otevřený vztah jim umožňuje navazovat sexuální kontakty s ostatními lidmi a dělat všechno tak, aby byli sami šťastni. Oba prý žijí odděleně i když spolu a zůstávají pod jednou střechou už jen kvůli jejich dětem, Jadenovi a Willow.

Kris a Bruce Jenner

Matka slavných Kardashianek je dvaadvacet let vdaná za Bruce Jennera. Již jedenáct měsíců ale žijí odděleně. Pokud jste někdy i jen koutkem oka zahlédli televizní reality show “Keeping Up With the Kardashians,” bylo vám to jasné na první pohled. I když to pár dříve oficiálně nepřiznal, bylo zřejmé, že zůstali manželi jen kvůli jejich dvěma nejmladším dcerám, Kendall a Kylie a svou lásku "hráli" jistě zčásti i kvůli velice slušným honorářům za natáčení TV show, která dávala otevřeně nahlédnout do jejich soukromí. Jakmile byly Kendall a Kylie dost staré na to, aby se o sebe samy postaraly, Kris podala koncem září 2014, žádost o rozvod.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Melanie Griffith a Antonio Banderas

Melanie a Antonio se rozhodli podat žádost o rozvod po celých 18ti letech manželství. Jejich láska prý vyprchala a oba stejně žijí již nějakou dobu odděleně. Je proto jasné, že posledních pár let spolu byli již jen kvůli dospívající dceři Stelle.

Robin Wright a Sean Penn

Podle toho, co říká herečka Robin Wright, hvězda seriálu House of Cards, zkoušeli zůstat v manželství s Seanem Pennem kvůli dětem, ale i když se oba snažili, bohužel to nefungovalo. "Rozvod, zvlášť pokud máte děti, je dost zničující. Rozešli jsme se a pak se k sobě opět na čas vrátili kvůli dětem a snažili se udržet rodinu za každou cenu pohromadě. Udělali jsme to tak několikrát, ale bohužel, nejlepším řešením ve finále byl opravdu rozchod."

Jennie Garth a Peter Facinelli

Když se manželství známé herečky a herce rozpadlo, bylo pro ně oba extrémně těžké, oznámit to jejich dětem. Jak sami říkají, zdálo se, že na to nikdy nebyl ten pravý čas a tak udržovali bolestný zničený vztah několik měsíců v tajnosti jen proto, aby dětem neublížili. "Zdálo se, že se to nikdy nehodí! Nejdřív jsme slavili narozeniny někoho z dětí, brzy poté zas byly vánoce, tak jsme si říkali "Teď ještě ne, to dětem nemůžeme udělat, teď ne"..., svěřila se Jennie v jednom z rozhovorů.

Doporučujeme

Články odjinud