Britney Spears & Charlie Ebersol

Britney Spears & Charlie Ebersol

Mike Tyson and Robin Givens Zdroj: Profimedia.cz
Kimberly Stewart & Jack Osbourne Zdroj: Profimedia.cz
Katy Perry & Russell Brand Zdroj: Profimedia.cz
Scarlett Johansson & Ryan Reynolds Zdroj: Profimedia.cz
9
Fotogalerie

9 nejbláznivějších dárků, které darovaly celebrity svým láskám!

Nevíte, čím obdarovat svůj protějšek? Zkuste se nechat inspirovat... Kdo by mohl mít bláznivější nápady, než slavné celebrity?

Brad Pitt & Angelina Jolie

Když patříte mezi nejsledovanější páry světa, vaše finanční možnosti jsou také trochu jinde, než u nás, běžných smrtelníků. Angelina kupuje čokolády ve tvaru srdíček pro své děti, ale pro Brada Pitta vybrala jako dárek k 50. narozeninám něco mnohem většího! Za 20 milionů dolarů mu koupila celý ostrov ve tvaru srdce!

Britney Spears & Charlie Ebersol

Kytka a čokoláda? To je sice klasika, ale také trochu nuda! K 32. narozeniným dala Britney Spears svému tehdějšímu příteli Charliemu Ebersolovi dárek, který za nic na světě nešlo zabalit! Na Twitteru se pochlubila tím, že Charlie od ní dostal… Pár koní! Na těch se pak vesele proháněl ještě dlouho poté, co se s Britney rozešel.

Kim Kardashian & Kanye West

Kanye Kim pravděpodobně miluje, ale pořád to není tak moc, jako ona miluje sama sebe! Proto se Kanye rozhodl dát Kim jako svatební dar obrovský portrét její oblíbené celebrity (= jí samotné)! Kayne požádal umělce jménem Bambi, aby Kim namaloval nahou, jen v mini kalhotkách a v botech Laboutin na vysokých podpatcích. Kim byla dárkem prý více než nadšená!

Katy Perry & Russell Brand

I když jejich vztahu je už dávno konec, určitě to nebylo tím, že by si nedávali skvělé dárky… Katy dala Russelovi k jeho 35. narozeninám výlet do vesmíru v hodnotě 200 000 dolarů!

David Beckham & Victoria Beckham

Láhev luxusního vína by byla sama o sobě skvělým dárkem, ale pro davida Beckhama to bylo málo. Proto se rozhodl koupit své milované manželce Victorii k 34. narozeninám rovnou celou vinici v Napa Valley v hodnotě několika milionů dolarů! Zdroj z Davidova okolí k tomuto nevšednímu dárku prozradil: "David doufal, že Victoria by se mohla začít zajímat i o něco jiného, než nakupování a večírky!"

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Scarlett Johansson & Ryan Reynolds

Co dát muži, který může mít všechno, na co si jen vzpomene? Scarlett Johansson na to šla se svým ex chytře… K 31. narozeninám Ryana Reynoldse mu dala jako přívěsek na zlatém řetízku svůj zub moudrosti!

Blake Lively & Ryan Reynolds

Ryan nejspíše zub moudrosti moc neocenil, protože se krátce poté se Scarlett rozešel a začal randit s herečkou Blake Lively, která se stala následně v roce 2012 jeho manželkou a matkou jeho dcery Violet. Možná na to šla i ohledně dárků lépe… Darovala mu knížku vlastnoručně napsaných krátkých povídek o lásce.

Mike Tyson & Robin Givens

Mike ví, o čem ženy sní a to je… horká koupel! Místo pěny do koupele Mike koupil své ex-manželce celou vanu - a to rovnou ze zlata!

Kimberly Stewart & Jack Osbourne

Pro Kimberly nejsou její prsní implantáty jen kosmetickou záležitostí, ale bere je zároveň jako umění. Darovala je totiž svému stejně střelenému příteli Jacku Osbourovi, který je povýšil na umělecké dío tím, že je nechal zarámovat a pověsil je ve vstupní hale svého domu!

Jaký neobvyklý dárek jste kdy dostaly, nebo darovaly vy? :-)

Doporučujeme

Články odjinud