Adamec propotí s Gottem tucet košilí

Adamec propotí s Gottem tucet košilí

Režisér Jiří Adamec (63) vždycky snil o tom, prožít závěr roku v horku a pod palmami. Letos se mu to podaří a dokonce Čestlicích, kousek od Prahy. V tamním aquaparku totiž připravuje silvestrovskou show.

"Propotím tam plno košilí. Přímý přenos připravuji na netradiční scéně, na terase nad vodní plochou bazénu. A tam je nejméně třicet nad nulou," svěřuje se zkušený režisér nejen seriálů, ale také přímých přenosů. "A se mnou se zapotí i Karel Gott, který bude v tom horku vystupovat. Tentokrát nebude muset mít na sobě kabát a šálu a od úst mu nepůjde horký dech, jako když zpíval o půlnoci na Silvestra na Václaváku."

Jiří Adamec je spokojený, že v jeho silvestrovské show vystoupí řada dalších umělců. Třeba Lucie Bílá nebo Pavel Šporcl. Přímý přenos s ním prožije i jeho žena Jana (39).

"Ale děti necháme doma u televizoru," sděluje otec nejen tří dospělých dětí z prvního manželství, ty prý budou bůhví kde. Ale myslí teď na své nové přírůstky Daniela (5) a Jasmínu (3). Ovšem Jiří Adamec kromě přípravy na primáckého Silvestra pokračuje v natáčení další série Cest domů.

"Cesty domů mají velký divácký ohlas, takže tento seriálový projekt pokračuje dál," raduje se režisér. Zatímco mnozí jiní shánějí peníze pro své zamýšlené filmy, on má zatím vystaráno.

ČTĚTE TAKÉ:
Maxová chce mít ze syna lékaře, on ale touží po herectví

ČTĚTE TAKÉ:
V novém kalendáři Taťána odhalila své dokonalé tělo

Doporučujeme

Články odjinud