Adele má dilema. Zazpívá k narozeninám Kate Moss, nebo Michelle Obam? | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Adele má dilema. Zazpívá k narozeninám Kate Moss, nebo Michelle Obam?

Britská hudební hvězda Adele řeší dilema. V lednu příštího roku oslaví čtyřicáté narozeniny modelka Kate Moss, o den později bude mít padesát první dáma USA Michelle Obam. Obě ženy si přejí zpěvačku na oslavě svého kulatého výročí. Takže Adele bude zřejmě muset jedné dát košem.

„Kate má čtyřicetiny 16. ledna a Michelle padesátiny o den později. Kate Moss požádala svůj tým, aby pro ni zjistil, kolik by to asi stálo, kdyby jí Adele zpívala na party. Ale Michelle ji také pozvala do Bílého domu, aby tam zpívala vedle Beyoncé. Pokud by se rozhodla zvládnout oba večírky, během dvaasedmdesáti hodin by si mohla vydělat tři miliony liber,“ píše Daily Star.

Jenže oba večírky podle všeho Adele nezvládne. Ačkoli jejímu vystoupení nahrává to, že pokud by zpívala nejprve v Londýně Moss, díky negativnímu časovému posunu by měla více než den a na přesun do USA za Michelle Obam.

Adele si za soukromé vystoupení účtuje sto tisíc liber – asi tři miliony korun za jedinou minutu. Pokud by tak každé ze slavných žen zpívala běžných patnáct minut, vydělala by si kolem tří milionů liber – asi devadesát milionů korun.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud